Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.151
Cevap
250
Favori
807.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cmd ekranı cıkmıyor bendede cıkmadı yükledikten sonra kurulıumu bitiremeden 1 dakiaka kadar bekleyın türkce oluoyr zaten .
  • Oyunu uzun zamandır açmıyordum finaller de geçince artık oynayayım dedim ama sanırım son gelen yamayla bi uyuşmazlık var ,konuşmalarda sorun yok ( Geralt veya diğer insanların açık dünyadayken söylediği sözlerde de yer yer ingilizce konuşmalar var) ama rehber, envanter gibi yerlerde ingilizce kelimeler mevcut .
    [spoiler=6123971024][/spoiler]
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    Hocam HOS çevirilecekmi diye soran oldu. İlk mesajda yetmez Citizene söyleyelim sayfaya girene sesli uyarı eşliğinde genel bilgiler verilsin.
  • Lanet olası cmd'yi yapan kişi geldi Oyun son yamasıyla allah ne verdiyse değiştirdi. Bu da haliyle programın çalışma şeklini biraz değiştirdi. Bu hafta sınavlarım olduğundan bakamadım, arkadaşlar bayağı yoğunmuşlar zaten gördüğüm kadarıyla.

Olaya şu an bakıyoruz, oluru varsa olacak yoksa da bilemem. Yapımcılar saçma sapan bir video altyazı sistemi kullanmışlar, ceremesini de bizler çektik. Öyle altyazıyı tek başına alıp da değiştip koyamıyorsunuz. O yüzden o cmd programı var arkada zilyon tane ince iş yapıyor.

Ara sahneler olmadan şimdilik takılın, asıl olay zaten diyaloglarda ve arkadaşlar çeviride mükemmel emek vermişler. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 12 Haziran 2016; 0:27:02 >
  • Abiler ingilizcesi olan şunu biraz çevre bilirmi google çevirici çok yanlış ceviriyor anlamadım. Bu bir yama açıklaması yama ise geraltın traillerde giymiş olduğu pelerin çok harika bir yama, lütfen biri çevre bilir mi ?

Copy the file into your mods folder
    - Go to your input.settings file in Users\[YOUR USER NAME]\Documents\The Witcher 3
    - Add this under [Exploration] [Horse] [Combat] and whatever else you want IK_8=(Action=HoodToggle) and IK_9=(Action=CapeToggle)

By default its the number 8 (IK_8) and 9 (IK_9) key, but you can change the 8 and 9 to whatever key you like (IK_[insert whatever key you want])
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Lanet olası cmd'yi yapan kişi geldi Oyun son yamasıyla allah ne verdiyse değiştirdi. Bu da haliyle programın çalışma şeklini biraz değiştirdi. Bu hafta sınavlarım olduğundan bakamadım, arkadaşlar bayağı yoğunmuşlar zaten gördüğüm kadarıyla.

Olaya şu an bakıyoruz, oluru varsa olacak yoksa da bilemem. Yapımcılar saçma sapan bir video altyazı sistemi kullanmışlar, ceremesini de bizler çektik. Öyle altyazıyı tek başına alıp da değiştip koyamıyorsunuz. O yüzden o cmd programı var arkada zilyon tane ince iş yapıyor.

Ara sahneler olmadan şimdilik takılın, asıl olay zaten diyaloglarda ve arkadaşlar çeviride mükemmel emek vermişler. Herkese kolay gelsin.

Hocam inşallah halledersin kolay gelsin dört gözle bekliyorum oyuna başlayamadım :D

• Grimm kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz hocam,umarım sorunsuz hallolur.
  • selam arkadaşlar yamayı kurup ara videolar için CMD ekranı gelmiyor.diyenler :) size bir çözüm şimdilik çeviriyle uğraşan arkadaşlar ona göre Blood and Wine dlc ile
    dönüş yaparlar umarım.
    şimdi oyunun kurulu yerinde The Witcher 3 - Wild Hunt\content\content12 içine girin orda cmd duruyor yani Witch3rSubPacker var tıklayın yazıları ara videoya eklicek.oynamadım ama deneme amaçlı baktım ilk girişte ara videolar türkçe oldu.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 12 Haziran 2016; 3:57:11 >
  • Emeği geçen herkese teşekkürler sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuiks

selam arkadaşlar yamayı kurup ara videolar için CMD ekranı gelmiyor.diyenler :) size bir çözüm şimdilik çeviriyle uğraşan arkadaşlar ona göre Blood and Wine dlc ile
    dönüş yaparlar umarım.
    şimdi oyunun kurulu yerinde The Witcher 3 - Wild Hunt\content\content12 içine girin orda cmd duruyor yani Witch3rSubPacker var tıklayın yazıları ara videoya eklicek.oynamadım ama deneme amaçlı baktım ilk girişte ara videolar türkçe oldu.saygılar

Steam versiyonunda oyun bozuldu, bilgilerinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyun ve hos bitti 38 levelde kaldım.Kontratlar ve yan görevler düşük levelli olduğu için level atlıyamıyorum.Nasıl hızlı level atlarım.39 olsam engerek techizatlarını takıcam.Bide engerek arbaletini nerden bulurum.Oyunda en iyi techizat hangileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil paketinden sonra HoS'u yükledim DLC ingilizce devam ediyor.Dosyaları silmeden tekrar Türkçeye nasıl çevirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Lanet olası cmd'yi yapan kişi geldi Oyun son yamasıyla allah ne verdiyse değiştirdi. Bu da haliyle programın çalışma şeklini biraz değiştirdi. Bu hafta sınavlarım olduğundan bakamadım, arkadaşlar bayağı yoğunmuşlar zaten gördüğüm kadarıyla.

Haydi hayırlısı bakalım merakla sabırsızlıkla sonuçları bekliyoruz kolay gelsin, umarız W3+HoS'a devam edenler BaW yüzünden yarı yolda kalmaz aynen BaW'dan önceki gibi her şeyiyle %100 Türkçe (W3+HoS) oynama keyfini yaşarlar..

BaW'ın çıkışına yakın W3'ü bitirmiştim yeni HoS'a giriş yapmıştım yarım kalmıştı, neyse zaten o ara (hem Türkçe yama v1.21'e uyumlaştırılacak hem BaW Türkçe olacak beklemek rahat olur diye) Witcher 2'ye başladım şimdilik her türlü beklemeye razıyım (daha Skyrim Dragonborn ve Dawnguard DLC'leri duruyor Türkçe olarak devam edeceğim). Bir de sanırım şu anlattığınız durum GoG versiyonunda yaşanmıyormuş, işallah Steam versiyonunu da sorunsuz şekilde halledersiniz çalışmalarınızda başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tota1907

Türkçe dil paketinden sonra HoS'u yükledim DLC ingilizce devam ediyor.Dosyaları silmeden tekrar Türkçeye nasıl çevirebilirim.

yamayı boş bir klasöre kurun, sonra da o klasördekileri oyunun olduğu yere atın olacaktır
  • 1.21 yaması yüklü oyunda en son dlc ye kadar hepsi yüklü. Oyun gog sürümü bu arada. Yamayı kurarken tamam ekranı geliyor ama cmd yok gelmiyor. Bu yüzden ara videolar ingilizce. Nasıl yaparızda çözeriz bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_power

1.21 yaması yüklü oyunda en son dlc ye kadar hepsi yüklü. Oyun gog sürümü bu arada. Yamayı kurarken tamam ekranı geliyor ama cmd yok gelmiyor. Bu yüzden ara videolar ingilizce. Nasıl yaparızda çözeriz bu sorunu.

Hocam oyun gog sürümü ise oyunun dosyalarında content klasörüne gir ordan content 12 ye onun içinde cmd olucak onu çalıştır ara videolar türkçe olucak ama steam versiyonlu olanlar yapmasın oyun açılmıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaD1905

quote:

Orijinalden alıntı: white_power

1.21 yaması yüklü oyunda en son dlc ye kadar hepsi yüklü. Oyun gog sürümü bu arada. Yamayı kurarken tamam ekranı geliyor ama cmd yok gelmiyor. Bu yüzden ara videolar ingilizce. Nasıl yaparızda çözeriz bu sorunu.

Hocam oyun gog sürümü ise oyunun dosyalarında content klasörüne gir ordan content 12 ye onun içinde cmd olucak onu çalıştır ara videolar türkçe olucak ama steam versiyonlu olanlar yapmasın oyun açılmıyor .

Dediğini uygulayınca sorun çözüldü teşekkürler.

• Bu cmd olayı sanırım biraz sıkıntılı peki yamayı önceden belirttiğiniz gibi 1.5 gb tutan bir şekilde yayınlasanız bu sorun düzelir mi ? yani cmd ve steam için bir çözüm bulunmazsa bunu düşünün derim tabi düzeltiyorsa.
  • blood and wine çevirecek misiniz
  • Şu cmd olsa artık beklemekten ciğerimiz soldu
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.