Şimdi Ara

The Witcher 2 İnce Ayarlar & Modlar Rehberi (Resmi Yama 2.0 ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
5
Favori
53.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunun en son hangi pacth çıktı birisi versiyonu yazabilir mi?
  • Aşağıdaki sistemimle Tüm ayarlar en düşükte sadece ilk iki ayar orta seviyede, o da ekran kartı hafızasını arttırdım kaplamalar çok geç çıkıyor diye birde ilk ayarda ışık efecktleri ve dokular daha iyi olsun diye.Sizde de bu kadar kasıyor mu arkadaslar. oyundan atmalarıda cabası.
  • Enchanted Edition çıktı,büyük ihtimalle tüm güncellemeleri kapsıyordur.

Deneyen var mı aramızda ?
  • Valla bugun kurdum Enhanced Edition ı , eskiden uber samplings kapalı high settings de oynarken şimdi low da bile ormanlık alanda takılmalar yaşadım
  • ekran kartı hd 6790 fps 35i görmüyor bile hiç. kart bu oyun için yetersiz mi kalıyor acaba? ubersampling olayına elimizi süremiyoruz zaten...
  • Arkadaslar bu oyun laptop'da gt540m islemcide nasil performans veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemim imzamda var. Medium ayarlarda FPS 15'e kadar düşüyor. Ekran kartı 81 İşlemci 95 dereceyi görüyor ve oyun içinde doğal olarak kasmalar meydana geliyor. Enhanced Edition sürümü var bende sorun ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Arkadaslar bu oyun laptop'da gt540m islemcide nasil performans veriyor

yüksek ayarda 20 fps civarı low da 25 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanerten

Sistemim imzamda var. Medium ayarlarda FPS 15'e kadar düşüyor. Ekran kartı 81 İşlemci 95 dereceyi görüyor ve oyun içinde doğal olarak kasmalar meydana geliyor. Enhanced Edition sürümü var bende sorun ne olabilir ?

güncel ekran kartı driver yükle benim g540m high da 20 fps alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

quote:

Orijinalden alıntı: ercanerten

Sistemim imzamda var. Medium ayarlarda FPS 15'e kadar düşüyor. Ekran kartı 81 İşlemci 95 dereceyi görüyor ve oyun içinde doğal olarak kasmalar meydana geliyor. Enhanced Edition sürümü var bende sorun ne olabilir ?

güncel ekran kartı driver yükle benim g540m high da 20 fps alıyorum.

En son çıkan beta sürümden bahsediyorsan o driver 296.10'dan iyi değil bence
  • Teşekkürler
  • Enchanted Edition kurdum bugün.Performans düşüklüğü yaşıyorum açıkçası.Önceki sürümünde daha rahat oynuyordum sizde de böyle bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Enchanted Edition kurdum bugün.Performans düşüklüğü yaşıyorum açıkçası.Önceki sürümünde daha rahat oynuyordum sizde de böyle bir durum var mı?

Ben de indirdim Enchanted Edition'u ama daha denememiştim.Aradan biraz zaman geçsin de öyle oynayayım diyordum.Kötü oldu bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Enchanted Edition kurdum bugün.Performans düşüklüğü yaşıyorum açıkçası.Önceki sürümünde daha rahat oynuyordum sizde de böyle bir durum var mı?

Ben de indirdim Enchanted Edition'u ama daha denememiştim.Aradan biraz zaman geçsin de öyle oynayayım diyordum.Kötü oldu bu..

Fps artışı bekliyordum tam tersini yaşadım.Böyle devam ederse önceki sürüme geri dönücem galiba.
  • Arkadaşlar HD 5730,4GB RAM,2.26 GHZ İ3 250 M işlemciyle en düşük ayarlarda bile performans alamıyorum.Laptopta oynuyorum.Crysis,GTA 4 falan yüksek ayarlarda iyi performans alıyordum.Nedeni ne bunun kafayı yicem bu yama falan mı gerektiriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Arkadaşlar HD 5730,4GB RAM,2.26 GHZ İ3 250 M işlemciyle en düşük ayarlarda bile performans alamıyorum.Laptopta oynuyorum.Crysis,GTA 4 falan yüksek ayarlarda iyi performans alıyordum.Nedeni ne bunun kafayı yicem bu yama falan mı gerektiriyor ?

Sürücünüz güncel mi?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar HD 5730,4GB RAM,2.26 GHZ İ3 250 M işlemciyle en düşük ayarlarda bile performans alamıyorum.Laptopta oynuyorum.Crysis,GTA 4 falan yüksek ayarlarda iyi performans alıyordum.Nedeni ne bunun kafayı yicem bu yama falan mı gerektiriyor ?

Sürücünüz güncel mi?

Bilmiyorum nerden güncelleyebilirim bunu ?
  • quote:

quote:

quote:

Sürücünüz güncel mi?

Amd internet sitesinden size uygun seçenekleri seçerek indiriniz. Laptoplara grafik sürücüsü kurmak biraz zahmetli ama yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sürücünüz güncel mi?

Amd internet sitesinden size uygun seçenekleri seçerek indiriniz. Laptoplara grafik sürücüsü kurmak biraz zahmetli ama yapabilirsiniz.

Tamam,güncelledim ama sorun hala devam ediyor.Oyunu harici hdd'ye kurmuştum ve ordan oynuyorum.Bundan dolayı olabilir mi ?

Yardımın için teşekkürler bu arada kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürücünüz güncel mi?

Tamam,güncelledim ama sorun hala devam ediyor.Oyunu harici hdd'ye kurmuştum ve ordan oynuyorum.Bundan dolayı olabilir mi ?

Yardımın için teşekkürler bu arada kardeş

Elbette ondan...:-)

Harici Hdd ile dosya aktarim hizi sinirlidir,dahili hdd ye kurun farki hissedersiniz.Ayrica Hdd lerinizi duzenli olarak defragment isleminden geciriniz..Hiza katkisi olumlu yonde olacaktir,ayrica hdd omrunu artiracaktir..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.