Şimdi Ara

The Witcher 2 İnce Ayarlar & Modlar Rehberi (Resmi Yama 2.0 ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
5
Favori
53.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler crysis 2 yi sıfır takılmayla oynadım

bu oyunda kasıyo anlamadım gitt?

amd x955 pro 3.0
    ati hd6850 1 gb
    4 gb ram
    güy kaynağı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

beyler crysis 2 yi sıfır takılmayla oynadım

bu oyunda kasıyo anlamadım gitt?

amd x955 pro 3.0
    ati hd6850 1 gb
    4 gb ram
    güy kaynağı çok iyi

sizin sisteminiz gayet iyi ama oyun sistemi zorluyor. en gücel patchi yükleyip ayarları karıştırın. umarım oyunu stabil çalıştırabilirsiniz. bunlar dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok

oyun konsoldan pc'ye port herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

oyun konsoldan pc'ye port herhalde

Oyun konsoldan pc'ye port değil. Konsol sürümü henüz çıkmadı zaten. 2012'nin ilk çeyreğinde xbox 360 için çıkacak. ve evet oyun pc öncelikli çıktığı için sistemleri çok zorluyor.
  • En son çıkan patchi kesin kurun,aksi halde bir sürü sorun çıkıyor.En son bir görev almadan önce siyah ekran problemiyle karşılaştım,şansım iyi haber gittide oyunu bir iki defa tekrar açtıktan sonra görevi almış halde oyuna başladı.
  • nvidia kartlarda kenar yumuşatma-saydamlık(anti aliasing) diye bi özellik war bunu witcher oynarken 8x yaptığımda acayip bi fps düşmesi oluyo.witcher ında ubersampling diye bi seçeneği war bu 2si aynı şeymi?nvidia daki özelliği düşürsem grafiklerin kalitesinde düşüş olurmu?
    2.olarak nvidia kartlarda eşyönsüz süzme(anisotropic filter) bunu 16x yapıncada fps düşüşü acayip oluyo ama nvidia denetim masasından anti aliasing i 32xcsaa yaptığımda fps de hiç bi değişim olmuyo.biri görüntü kalitesine katkılarını test edip koyabilirmi bunların?
    ben baktığımda bi değişiklik göremedim mesela ama witcherın ayarlarından ubersamplingi kapattığımda değşiklik fark ediliyo.
  • şu üstün örnekleme fotolarında kapalı daha iyi duruyor sanki =) tabi resmin büyük haliyle daha iyi anlayabiliriz kesin
  • Özellikler Fena çok beğendim.
  • arena güzel olmuş çok zewkli ama tüm ayarlar full iken 20 fps alıyom :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

arena güzel olmuş çok zewkli ama tüm ayarlar full iken 20 fps alıyom :((

biraz ayar düşür sen de mübarek piyasanın en sistem ağlatan oyunu bu. ayrıca orta seviye ayarlarda bile bence mevcut oyunlar içinde görsellik olarak en başarılı oyun budur.
  • arkadaşlar bişey sorucam simdi patchleri yükledikten sonra saveimizden devam ederken patch etkin oluyormu yoksa yenidenmi başlanıyor oyuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

arkadaşlar bişey sorucam simdi patchleri yükledikten sonra saveimizden devam ederken patch etkin oluyormu yoksa yenidenmi başlanıyor oyuna?

etkin olur ama dark modda oynamak için yeniden başlaman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

arkadaşlar bişey sorucam simdi patchleri yükledikten sonra saveimizden devam ederken patch etkin oluyormu yoksa yenidenmi başlanıyor oyuna?

etkin olur ama dark modda oynamak için yeniden başlaman gerekir.

teşekkür ederim
  • patchi kurdum ama söyle bi hata alıyorum

LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+6965167 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+6988501 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+895265 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+895978 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+6996190 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+6994808 - <unknown-file>
    LauncherAndRegister::CNewNetwork::GetConnectionDebugMessageUnicode_Debug()+3008650 - <unknown-file>
    BaseThreadInitThunk()+18 - <unknown-file>
    RtlInitializeExceptionChain()+99 - <unknown-file>
    RtlInitializeExceptionChain()+54 - <unknown-file>

Script callstack:

EMPTY

patchi uninstall edebilirmiyim
    yada nasıl düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 14 Kasım 2011; 0:11:11 >

• yohmudur bilen yahu
  • shadow high ve ultra fps de fark yaratmıyor gibi
    überle blurleri kapadım 30-50 arası
    30 un altına da düştüğü oluyor nadir.
    oyunun başındaki açık mekanlar için geçerli fpsler.
    gamepadle güzel oluyo
    düşük fps hissedilmiyor hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 5 Ocak 2012; 0:14:58 >
  • sadece tek bir şey diyorum bu oyun bende acayıp kasıo dinleyn sistemim su :

Asus N53sn

İşlemci : i7 2.00 işlemci yeni nesil

Ram : 8 gb

Ekran kartı : Nvidia Gt 550m 2 gb Gerektiği zaman 4 gb oluyor....

işletim sistemi windows 7 home premium 64 bit

Bu sistemle bile oyunu kasarak oynamak zorunda kalıyorum ve oyunu ayarları çok fazla üst seviyede değil bana bir yardım ederseniz çok sevineceğim

Bu arada bütün driverların güncellemeleri tam...
  • link ölmüş
  • ee yaması için az bir süre kaldı ben de grafikleri bi ayarlim dedim ama sonuç pek hoşma gitmedi.

sistem i3 ram 4 ekran kartı powercolor hd 6790

bu sistemle az bir kasma yaşıyorum. en önemli faktör ubersampling.zaten konfigürasyonda kırmızı yazıyo birtek o. onu kapatınca sorun yok ama ubersampling kapalı olunca geraltın üzerinde parlama oluyor...mesela kılıç kılıflarının kenarları çizgi halinde parlıyor...zırhın üzerindeki metla kısımlar kötü görüntü oluşturuyor.

oyunu ubersampling olmadan oynamak zorundayım ama üzerinde garip parlaklık olan bir geraltla da oynamak istemiyorum.nasıl düzelir bu???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.