Şimdi Ara

The Witcher 2 İnce Ayarlar & Modlar Rehberi (Resmi Yama 2.0 ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
53.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L-S-D

Oyunu önce 1.1 sonra 1.2'ye yükselttim, üstüne Catalyst'in 11.6 sürümünü de indirdim ve konunun ilk mesajındaki açıklamayı dikkate alarak sistemime uygun olan görüntü konfigürasyonunu ayarladım. Bilin bakalım oyuna girdiğimde ne oldu?
    Öncesinde net bir şekilde az bir FPS ile de olsa oynayabildiğim oyun, tamamen sarı bir ekran ve birkaç silüetten ibaret hala gelmiş. Reva mı bu

Aynı sorunu bende yaşadım. Catalyst Control Center'a girip Oyunlar seçeneğindeki 3d uygulamarını varsayılan olarak kaydedersen sorunun düzelir.
  • Oynamak lazım bu oyunu :D
  • arkadaslar gecenlerde gtx460 aldım. 35 fps lerde oynuyorum. fakat diyalog esnasında adam haric hersey siyah oluyor. bunun sebebi ne olabilir. eski ekran kartımda bole bi sorun yasamamıstım. oc lu olan bu karta' se ' mi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

arkadaslar gecenlerde gtx460 aldım. 35 fps lerde oynuyorum. fakat diyalog esnasında adam haric hersey siyah oluyor. bunun sebebi ne olabilir. eski ekran kartımda bole bi sorun yasamamıstım. oc lu olan bu karta' se ' mi diyorlar

en son driver ve oyun patchlerini kurduğunda bu sorun gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

arkadaslar gecenlerde gtx460 aldım. 35 fps lerde oynuyorum. fakat diyalog esnasında adam haric hersey siyah oluyor. bunun sebebi ne olabilir. eski ekran kartımda bole bi sorun yasamamıstım. oc lu olan bu karta' se ' mi diyorlar

en son driver ve oyun patchlerini kurduğunda bu sorun gidiyor

oyunun son patchi 1.2 deilmi ? driver lar güncel ekran kartı için. peki oyundan atması nasıl giderilebilir.
  • evt en son 1.2. bendeki oyun atma problemide son ati driverını kurunca çözülmüştü. sanırım senin oyun versiyonun 1.1. çünkü bende 1de sorun yokken 1.1'de dediğin gibi konuşmalarda çevre siyahtı, sonra 1.2'ye yükselttim çözüldü. aynı şekilde driverıda güncelleyince atma problemi gitmişti
  • allah allah 1.2 ye yükseltmistim ama sorun aynıydı . shadows ayarlarını kıstım sorun kalktı. ama atma hala var . peki sagolasın
  • bi yerden sonra save yapamıyorum yaptıgımda oyundan atıyor. autosave quick save lerde. 10 dk dan sonra oynayamıyorum oyunu. var mı yardım?
  • Resmi yama 1.3 çıktı. Buraya da yazalım.

http://en.thewitcher.com/patch1-3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Resmi yama 1.3 çıktı. Buraya da yazalım.

Takip edemedim fazla,1.2 yi yüklemeden direk yükleyebiliyor muyuz ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Resmi yama 1.3 çıktı. Buraya da yazalım.

Takip edemedim fazla,1.2 yi yüklemeden direk yükleyebiliyor muyuz ?

Teşekkürler.

Evet kurulumunuza göre istersen sıfırdan 1.3 yükleyebilirsin. Ya da 1.2 yüklüyse update yapıyorsun. Orada seçenekler var.

• Ömrümü yedi o storage olayı ya

sonunda akıllarına gelmiş yani yapmak quick save olan bir oyunda quick load olmaması ve bunun ilk patch de değilde sonraki patch lerden birinde fark edilmeside ayrı bir komedi

neyseki 1.3 sayesinde çözüldü sıkıntılar

• sistemim : amd phenom x6 2.80 ghz , ati 5770 ekran kartı (sapphire) 4 gb ram 1333 mhz.

high spece getirince(1920*1080 çözünürlükte) fps oranı ortalama 25-30 larda geziyor. bu normal mi sistemime göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevhil -- 2 Ağustos 2011; 3:05:28 >
  • oynu yama lar gelmeden önce ubersampling kapalı oynadım uberle çok kasıyordu şimdi tekrar kurdum ama steam oynu açmıyo bi türlü silip tekrar mı yüklesem bi çözüm bulun bütün patchlerini indirip amdde 11.8i çıkarıyor her şeyi sona dayayıp bir kere daha bitirmek istiyorumbu sefer bütün yan görevleri yapıcam çok vaktim var
  • şu an bende yama yüklü değil v1.35 kurcam crack yapmam gerekir mi??
  • uber sampling olmadan 60 fps de oynanıyo ama iğrenç gözüküyo grafikler açınca 30-40 arasında fps düşüşü oluyo ama düşmesine değdi ubersamplingle daha güzel gözüküyo grafikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 2 Eylül 2011; 14:51:02 >
  • oyuna biraz geç başladım geçen hafta skidrow amcanın kini buldum bi yerden ilaç falan yapmadan direkt 1,35 patch ile 3 gün gibi bir sürede bitirdim oyunu hevesim kursağımda kaldı bi daha başlamayı düşünüyorum :))
  • kurulu oyunun versiyonu nerde yazar. patcheri indirdim ama uygun değil diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_alp

kurulu oyunun versiyonu nerde yazar. patcheri indirdim ama uygun değil diyor?

Oyunu kurduktan sonra internet bağlantın varsa otomatik yüklüyor,sadece 1.35 patch manuel yüklemelisin bende bugün kurdum oradan biliyorum oyun bu arada harika olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.