Şimdi Ara

The Witcher 2 İnce Ayarlar & Modlar Rehberi (Resmi Yama 2.0 ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
153
Cevap
5
Favori
53.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Arkadaşlar yardım edin bu oyunu oynamayı çok istiyorum.
    Ekran kartım ati radeon HD4650 yani kaldırıyor oyun.
    Menü açılış videosu falan herşey normal ama oyuna girince görüntü gelmiyor her tarafı turuncu bir sis kaplıyor.

Başka bir forumda hd6850 ile aynı sorunu alan başka bir arkadaş var.

quote:

Arkadaşlar The Witcher 2 de Menüler normal ama Oyuna Girdiğim Zaman Heryer Turuncu Gözüküyor Hiçbir Şey Belli Olmuyor Yardımcı Olursanız Sevinirim ..
    Sistemim
    intel core i7 cpu 950 3,07 ghz işlemci
    6 gb ram
    amd radeon hd 6850 ekran

ccc ayarından anti ayarını kapatın.uyumlu kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _dideban_

arkadaşlar bugüne kadar oyunlarımı hep yüksek veya en yüksek seviyede oynadım.ekran kartımın sıcaklığının 60 derece olduğunu çok nadir görmüşümdür.bu oyunda daha 20-25 dk geçirdikten sonra 70 i geçiyor normal bir durummu?

yardım edecek biri yok mu arkadaşlar?
  • @_dideban_

70 derece bişey değil. Havalar ısındı zaten kafadan 5-10 derece fark edecektir yeterince kasa havalandırman yoksa.

Witcher 2 ilk çıkan Crysis gibi zorladı mı çok iyi zorluyor. Hiç görmediğin sıcaklıkları görmen normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

@_dideban_

70 derece bişey değil. Havalar ısındı zaten kafadan 5-10 derece fark edecektir yeterince kasa havalandırman yoksa.

Witcher 2 ilk çıkan Crysis gibi zorladı mı çok iyi zorluyor. Hiç görmediğin sıcaklıkları görmen normal.

eyw dostum saolasın
  • benim sisteme nasıl ayar gider acaba bi türlü stabil bişey bulamadım.
  • seviyorum bu siteyi arkadaş herşey çok açıklayıcı.... saulun dostlar.....
  • arkadaslar bende skidrow surumu yuklu hangi yamayı indircez anlamadım
  • bu oyuna (ps3)sixaxis ile oynama ihtimalimiz var mı
  • eline sağlık yaralı bir konu olmuş
  • Bir sorun var beyler. Oyun bazen aniden uyarı vs vermeden kapanıyor. Yarım saatte 1 oluyor bu durum, nedeni ne olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Bir sorun var beyler. Oyun bazen aniden uyarı vs vermeden kapanıyor. Yarım saatte 1 oluyor bu durum, nedeni ne olabilir acaba?

güncellemeleri yaptığından emin ol ve ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol et
  • Ekran kartının güncellemesi tamam, oyun güncellemesi tamam, sıcaklıkta sorun yok. Neden böyle yaptı bu oyun ya
  • quote:

Ekran kartının güncellemesi tamam, oyun güncellemesi tamam, sıcaklıkta sorun yok. Neden böyle yaptı bu oyun ya

bölüm geçişlerinde mi oluyor.ya da bi seçenekten sonra başlayan videoyu yüklerken falan mı kapanıyor?bende hiç yapmıyordu.son 2-3 gündür yapmaya başladı.ekran kartının fazla ısınmasından şüphelendim ben de.sebebini bilmiyorum ama.hiç bi hata vermeden masaüstünde buluyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Ekran kartının güncellemesi tamam, oyun güncellemesi tamam, sıcaklıkta sorun yok. Neden böyle yaptı bu oyun ya

bölüm geçişlerinde mi oluyor.ya da bi seçenekten sonra başlayan videoyu yüklerken falan mı kapanıyor?bende hiç yapmıyordu.son 2-3 gündür yapmaya başladı.ekran kartının fazla ısınmasından şüphelendim ben de.sebebini bilmiyorum ama.hiç bi hata vermeden masaüstünde buluyorum kendimi

Benimkide öyle işte... Mesela yolda yürürken birden kapanıyor, bazende oyun takılıyor ctrl+alt+del yapıp tekrar girince düzeliyor. Ekran kartından olsa diğer oyunlarda da olur ama.

• sanırım hepimiz sıkıştırılmış versiyonları indirmişiz bir problemi olabilir blackbox versiyonunun. bende de dediğin şekilde atıyordu ama oyunu 1 hafta uzun saatler oynamama rağmen 6-7 kere falan atmıştır. yarım saatte bir gerçekten çekilmez istersen oyunu bir daha kur belki bir çözüm olur yada 14gblık olanı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

sanırım hepimiz sıkıştırılmış versiyonları indirmişiz bir problemi olabilir blackbox versiyonunun. bende de dediğin şekilde atıyordu ama oyunu 1 hafta uzun saatler oynamama rağmen 6-7 kere falan atmıştır. yarım saatte bir gerçekten çekilmez istersen oyunu bir daha kur belki bir çözüm olur yada 14gblık olanı dene.

Oyun orjinal Steam versiyonuda değil ayrıca. Sende yaşamışsındır o kadar ilerlersin save olmadan sonra bi save'leyim derken oyunda atar... Sinir oldum vallaha bir çözümü olması lazım bu işin...
  • acaba yamayla mı yapmaya başladı bilmiyorum.daha önce 2 kere oyunu bitirdim.hem yamasız haliyle hem 1.1 yamayla.bir kere bile durup dururken atmadı masaüstüne.1.2 yamasıyla başladım şimdi.dediğin gibi ya savelerken ya da bazı yükleme ekranlarından atıyor oyundan.ama düz yolda yürürken,dururken hiç atmadı.sadece geçişlerde ya da yüklemelerde attı.burada yazılmadan önce sıcaktantır zaten ekran kartı da oc li.ondan atıyordur sanıyordum.sizlerde de bu sorun oluyorsa oyundan demek.
  • Haklısın bende yamasız haliyle oynamıştım ama hiç atmamıştı. İyi dikkatini çekmiş, demekki yamadan kaynaklanan bir durum.
  • Beyler sorunun çözümünü buldum.http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx Bu linkte Catalyst 11.6 sürümü var. Bunu indirip yükleyin sonra Catalyst Control Center'a girip ayarları varsayılan yaparsanız oyun sorunsuz hatta çok yüksek bir performans artışı sağlayarak oynayabilirsiniz. Gölgeler, AA, SSAO vs kapalı oynarken bunu yükledikten sonra ultra ayarlarda hiç kasmadan oynayabildim.
  • Oyunu önce 1.1 sonra 1.2'ye yükselttim, üstüne Catalyst'in 11.6 sürümünü de indirdim ve konunun ilk mesajındaki açıklamayı dikkate alarak sistemime uygun olan görüntü konfigürasyonunu ayarladım. Bilin bakalım oyuna girdiğimde ne oldu?
    Öncesinde net bir şekilde az bir FPS ile de olsa oynayabildiğim oyun, tamamen sarı bir ekran ve birkaç silüetten ibaret hala gelmiş. Reva mı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-S-D -- 25 Haziran 2011; 0:04:09 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.