Yüzbaşı
09 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 121 (Bu ay: 0)
Gönderileri
[simage][/simage]

Merhabalar Binamızda toplam 10 daire ve 5 tane telefon hattı mevcut bu sebeple mevcut aboneliğimi iptal ettirmem durumunda binada ikamet eden diğer 5 aileden 1 tanesi kuvvetle muhtemel benim iptal ettirdiğim telekom aboneliğinden faydalanmaya başlayacak bu ön bilginin ardından asıl konuya geçiyorum

TÜRKNET 01Kasım2018 tarihinde açılan arıza kaydımı bu gün itibari ile yukarıdaki resimde de görebileceğiniz üzere isterseniz aboneliğinizi iptal ettirin diyerek cevaplamış bulunmaktadır

51 gündür sürekli aynı çalışmalarımız son aşamadadır kısa bir süre içerisinde internete bağlanabileceksiniz diyerek konu ile ilgili hiçbir bilgi vermemiş olup 52 gündür modemimizin boşuna çalışması bir yana zaten arızalı olan ve kullanamadığımız internet için kasım ve aralık gönemi için FATURA kesmiş ve ödenmemesi halinde 50 tl yi aşan kesme -açma kapama bedelleri tahakkuk edeceği gerekçesiyle tehtid etmiş ve fatura ödetmiştir faturalara yaptığım itirazlar devam eden arıza bahane gösterilerek geri çevrilmiştir

şimdi ilk paragraftaki ön bilgiyi hatırlatır ve neden internetimi iptal ettirmediğimi-ettiremediğimi anladığınızı umarak size soruyorum

Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır bu nasıl bir müşteri hizmetleri vizyonudur nasıl bu kadar yüzsüz olunabilir

teknik arıza yaşanabilir yahu telekom binası havaya bile uçurulmuş olabilir ama 52 gün boyunca yazdığım her destek kaydına her defasında aynı paragrafı kopyala yapıştır yapıp sonrada çıkıp "isterseniz aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz" yazılabilir bana sadece bunu söyleyin

Bu arada mesajı okuyan arkadaşlardan ricamdır konunun ön sayfada yer alabilmesi adına "öne çıkart" butonunu tıklayalım
Selamlar

Başlıktaki kulaklıklardan birisini PCde kullanan varmı

buna benzer cep telefonlarında kullanılan bluetooth kulaklıkları pcden kullanılıp kullanılamayacağına dair bilgisi olan birileri varsa paylaşırsa çok sevinirim

Şimdiden teşekkürler
Merhaba öncelikle Konuyu nereye açacağımı tam bilemediğim için ulu orta bir yere açmış olmamdan dolayı özür diliyorum

Bilgisayarımda uzun süre kulaklık ve mikrofon kullanmak zorunda kalıyorum gözlük kullandığım için üstten kafa bandı olan kulaklıklar çok kısa bir süre sonra kulaklarımı aşırı derecede rahatsız etmeye başlıyor

Bir bluethooth kulaklık alayım hem kablo derdinden hemde kulak acısından kurtulurum diye düşündüm

Biraz araştırdım ve aşağıdaki linkteki kulakığı beğendim satın almadan önce mağazayı arayıp bu kulaklığı PCde MSN Skype Ventrillo Teamspeak gibi programlarda kullanabilir miyim diye sorduğumda HAYIR yanıtını aldım

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan ihtiyacıma uygun 100 YTL civarında Bluethooth veya wireless kafa bandı olmayan bir kulaklık tavsiyesi rica ediyorum

Şimdiden teşekkür ederim

http://www.vatanbilgisayar.com/plantronics-154.01.03.011-plantronics-voyager-520-bluetooth-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=34453
Hakkında
Forum İmzası:
There is no Emotion There is Peace
There is no Passion There is Serenity...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
E.N.I.A.C
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 889
İkinci El Bölümü Mesajları: 421
Konularının görüntülenme sayısı: 1.938 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 501 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.