Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: TopRaam45580

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

The Witcher 2: Assassins Of Kings

Türü: Action RPG

Platform: PC ve konsollar (hangi konsollara çıkacağı şu an belli değil, üzerinde çalışmalar sürüyor, yapımcılar iki büyük konsola da oyunu çıkarmak istiyor.)

Firma: CD Projekt RED

Resmi Duyuru - 24 Mart 2010

CD Project RED, tüm dünyada sadece PC'de 1,5 milyon kopyadan fazla satan ödüllü The Witcher'ın devamı The Witcher 2: Assassins of Kings'i resmi olarak duyurdu. Witcher destanındaki bu ikinci bölüm, inanılmaz derecede sürükleyici, olgun ve çizgisel olmayan bir hikaye ile tanımlanıyor. Ek olarak, yeni dövüş sistemi daha akıcı ve daha fazla çeşitlilikte taktiksel olasılıkları garanti ediyor. Oyun, CD Projekt RED tarafından çizgisel olmayan bir hikaye içeren rol yapma oyunları geliştirmek amacıyla sıfırdan tasarlanan, tamamıyla yeni bir teknoloji üzerine inşaa ediliyor. Yeni teknoloji ayrıca güzel görüntüler sunuyor, oyuncuları gelmiş geçmiş en canlı RPG evrenlerinden birine taşıyor.

Adam Kiciñski, CD Projekt RED stüdyosunun CEO'su "Geçen iki buçuk yıldır üzerinde çalıştıklarımızı resmi olarak sunabildiğimizden ötürü gerçekten mutluyum." diyor. "The Witcher'ın geliştirme sürecinde çok şey öğrendik ve bütün bu bilgiyi devam oyununun insanların şu ana kadar oynadığı en iyi RPGlerden biri olmasını garanti etmek için kullanıyoruz. Witcher'ın en başarılı kısımlarını geliştirmeye odaklandık ve gönülden inanıyorum ki The Witcher 2 hem ilk oyunun hayranları hem de seri ile yeni tanışanlar tarafından sevilecek. The Witcher 1'i üretirken çok yüksekleri hedeflediğimizi biliyoruz. Şimdi The Witcher 2: Assassins of Kings ile daha da yükseğini hedefliyoruz."

Ayrıca, firma çeşitli bölgeler için dağıtım anlaşmalarını da duyurdu, Atari Inc (Kuzey Amerika), 1C-SoftClub/Snowball Studios (Rusya) ve CD Projekt (Polanya ve Orta Avrupa); Batı Avrupa dağıtımı ile ilgili görüşmeler halen devam ediyor. CD Projekt RED ayrıca Agora S.A. ile bir sözleşme imzaladı. Böylece, Agora S.A. Polonya'da oyunun yardımcı üreticisi konumuna geldi. Bu sözleşme sayesinde, CD Projekt RED Polonya'nın en büyük medya firmalarından finansal ve promosyonal destek yanında teknik bilgi de elde edecek.

Yarın oyun CD Projekt Spring 2010 konferansında oyun ilk defa halka tanıtılacak. Konferanswww.cdprojekt.pl/konferencje sitesinden canlı olarak izlenebilecek. Ek olarak, The Witcher 2 ile ilgili yeni video materyalleri TheWitcher.com'da yayınlanacak ve 7 Nisan yepyeni bir resmi internet sitesi açılacak. The Witcher'ı Twitter (@WitcherGame) ve Facebook.com/TheWitcher'dan takip edebilirsiniz.

Usta öncelikle teşekkürler...

Bu oyunu nasıl indirebilirim bi fikrin var mıdır torrentten bi kaç defa indirdm fakat sürekli ruşca oluyo herhangi bi link veya bi site verebilirsen çok makbule geçer.

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

Oyun burada tamamiyle orijinal olarak 30 lira civarına satılıyor.

Yakında Türkçe olacak olan harika bir oyun için, bu fiyat bayağı ucuz.
    Orijinal almanı tavsiye edeceğim.
    Değer bu oyuna.

Hatta direk link vereyim.
    http://www.gamekeystore.net/store/the-witcher-2-Assassins-of-Kings
    Şurada steam versiyonunu 29 liraya alabilirsiniz.

Alıcam
  • Sevgili CDP mail göndermiş. Yarın yapılıcak stream ile oyunun Versiyon 2.0'ı tanıtılıcak aynı zamanda Xbox 360 sürümü için yeni bilgiler verilicekmiş.

Konferans adresi.
    http://www.ustream.tv/channel/cd-projekt

Version 2.0 ile gelicek şeylerden bazıları.

quote:

- Tutorial - New, more comprehensive tutorial that will allow players to slowly get familiar with the world of the game.

- Dark Mode - a brand new difficulty level designed for everyone who's looking for a fresh challenge. This mode also comes with a special set of dark-themed items to go along with it.

- Arena Mode - the arcade style mode where players fight countless waves of enemies in order to achieve the highest score, and later boast about it on specifically designed leaderboards. Be sure to watch this segment to see the new opponent that's being introduced to the game with version 2.0!

2.0 patch'i bu ayın 29'unda yani 1 hafta sonra çıkıcakmış.
  • fazla frame cap ve stuterring yapıyordu oyun son patch veya ayar modlarından haber varmı
  • Video çok takılıyor yahu hiçbirşey anlamadım...
  • Versiyon 2 konferansı bitti. Baya güzel yenilikler geliyor. Özellikle Arena mode baya keyifli görünüyor. Konferansda aklımda kalan şeyleri yazayım. :)

Versiyon 2.0 - 29-09-2011 tarihinde çıkacak.

Yeni versiyonla gelen yeni indirimler...
    Steam (Bugün) -- 29.99$
    Gog(29-09-2011 ile 06-10-2011 tarihleri arasında) -- 29.99 $

Yeni Ekipmanlar:
    3 yeni dark armor
    3 yeni dark sword(3 silver , 3 steel)
    3 yeni miniguest

Zorluk seviyesine ek olarak dark mode geliyor. Bu moda özel olarak da yukarıdaki ekipmanlar geliyor.

9 yeni dlc yazısı gördüm ama detaylandırılmadı. Bunların haricinde daha bir sürü yeni şey geliyor ama aklımda bunlar kalmış. Nasıl olsa bir site detayları ayrıntılı olarak yazar. :)

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdaoyna -- 23 Eylül 2011; 13:07:34 >
  • +Tutorial sistemini güçlendirmişler. Daha doğrusu tutorial eklemişler
  • Bu arada GOG.com 6 milyon download'a doğru koşuyor. Siteye bir sayaç eklemişler. mübarek saniye gibi atıyor sayaç :D Var olan oyunlarınızdan indirdiğiniz varsa ve tekrar indirirseniz sayaç işlemiyor. 6 milyon barajını 48 saat içinde geçerlerse herkes için bir ödül var. Benimde satın aldığım ama oynamaya fırsatım olmadığı için indirmediğim bir tane oyunum hali hazırda bekliyor. 6 milyonuncu olmak için pusuya mı yatsam :)
  • Arkadaşlar bu Where is Triss Merigold? görevinde yardımcı olabilir misiniz? Trollden Triss'in bandanasını alıp Philippa Eilhart'a verdim. Biraz zaman geçtikten sonra yanına gidiyorum konuşuyoruz sana yardım edeceğim diyor. Karakterin kontrolü bana geçtiğinde hareket edemiyorum bug mu yoksa yapmam gereken bir şey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Stream (Bugün) -- 29.99$

Bu indirim kalıcı mı acaba? Yoksa sadece bugünlük mü? (Steam o bu arada stream değil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Stream (Bugün) -- 29.99$

Bu indirim kalıcı mı acaba? Yoksa sadece bugünlük mü? (Steam o bu arada stream değil )

Kalıcı değil bu aralar biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Stream (Bugün) -- 29.99$

Hayır Steam deki indirim bugün için geçerli. Ama ayın 29 'undan sonra bir hafta boyunca Gog.com'da da aynı fiyattan satılacak. Bu arada haklısın r harfi orada fazlalık :)
  • aldım gitti o halde...
  • İmzamdaki sistemle 26-35 fps arası gidip geliyor mediumda Daha önceden başlamıştım oyuna.Cüce şehrindeydim ama iyice kopmuşum hikayeden sanırım tekrar başlayacağım.
  • Biraz önce aldım oynu indiriyorum bakalım nasıl olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyn77

Biraz önce aldım oynu indiriyorum bakalım nasıl olcak.

Makina özelleklerim:intel i7 2ghz x920- 8gb ram - hd 5870 crosfire alienware laptop rahat oynarmı.
  • İlk oyunu oynamadan direk 2.'ye başlasam olmaz mı ?
  • quote:

quote:

Biraz önce aldım oynu indiriyorum bakalım nasıl olcak.

Makina özelleklerim:intel i7 2ghz x920- 8gb ram - hd 5870 crosfire alienware laptop rahat oynarmı.

Oynatır, üstüne bir de göbek attırır.
  • Oyun süper ama bir bölüme geldiğimde kasma başladı neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Oyun süper ama bir bölüme geldiğimde kasma başladı neden acaba

o bendede oldu benim sistemde bile kasıyor yahu nvidia kullananların durumu nasıl arkadaşlar bi haber verin amd kartlar mı yapıyor bunu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Oyun süper ama bir bölüme geldiğimde kasma başladı neden acaba

o bendede oldu benim sistemde bile kasıyor yahu nvidia kullananların durumu nasıl arkadaşlar bi haber verin amd kartlar mı yapıyor bunu sadece

herşey full de kaç fps alıyorsun acaba? ubersampling de açıkken ?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.