Şimdi Ara

The Walking Dead mi Arrow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cevapları görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twd tabi ki.arrowu ikinci sezonda bıraktım.nedeni klişelik ve klasik süper kahraman filmine benzemesi.
  • Arrow
  • Arrow. TWD hayatımda izlediğim en sıkıcı dizi bana göre.
  • TWD nin ilk sezonuna gerçekten müthiştir zaten izleyenlerin çoğu ilk sezonun hatırına izliyor hala bende dahil
  • TWD gittikçe enerjisi düşen bir dizi oldu bu zamana kadar.
    Arrow ise gittikçe enerjisi yükselen bir dizi oldu.
    Sonuç olarak Arrow'u daha keyif alarak izliyorum diyebilirim.
  • Arrow diyenler var inanamıyorum. TWD alır götürür arrow sıkmaya başlladı ama TWD nin her sezonu ayrı güzel. Rick reisin sezon finalindeki son sözü bile yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones vs LOST
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Twd nin ilk iki sezon genelde arrow

• Arrow varken twd söylemek yanlış olur. Twd çizgi romanı çok daha iyi green arrow dan daha sürükleyici ama dizi olarak Arrow önde bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

twd tabi ki.arrowu ikinci sezonda bıraktım.nedeni klişelik ve klasik süper kahraman filmine benzemesi.

Devam etmeni öneririm dostum.

Bu arada mesaj sayılarımız aynı
  • arrow %100 bilimkurgudur karakterler abartmadır
    twd ise öyle değil bir gün dünyaya böyle zombiler basarsa olacak şeyler böyledir

eline bir ok alıp silahlı bir sürü adamı indirmek yok yani
    daha okun yayını geremeden ölmesi lazım
    gerçekçilik arıyorsan bulaşma
    çizgi film gibi bişey arrow

genelde forumdakiler aksiyona bakıyor ama ben dram'a bakıyorum
    arrow çok soğuk bir dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganja77 -- 30 Nisan 2014; 22:38:18 >
  • Arrow u izlemedim izlemeyi bende düşünüyorum ama bana sorarsan TWD derim TWD çok gerçekçi bir dizi şiddetle öneririm gerçek hayatta olabilecekler efektler makyajlar hepsi çok iyi kurgulanmış. Arrow da güzeldir kesinlikle ama TWD bir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limbik Sistemi -- 30 Nisan 2014; 22:51:31 >
  • Arrow
  • Arrow tabiki .
  • TWD
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

TWD nin ilk sezonuna gerçekten müthiştir zaten izleyenlerin çoğu ilk sezonun hatırına izliyor hala bende dahil

Ben o kadar beğenmiyorum ilk sezonu 2.sezon daha iyi bu arada arrowu izliyordum hersey çok iyiydi birden mafya babasının kızı girdi diziye oliverle operasyona gitmeler falan sırf şu yüzden soğudum diziden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 3 Mayıs 2014; 2:21:18 >
  • ikisi arasından twd ama ben olsam yerinde ikisinide izlemez vikings izlerdim harcadığın her dakikana değer..
  • Arrow'da bazen kalite düşüyor bazen yükseliyor
    TWD'de ise hep düşük; sezon finallerini ve yarı sezon finalleri hariç düzgün bölüm yok. Bazen 2 kişi bölüm çekiyorlar bazen sadece diyalog var.
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    tabi kişiden kişiye değişir bu durum ilk sezonda olayların gelişmesi filan daha iyi gibi geliyor bana tekrar başlayacağım yakında en baştan Arrow a başlamayı düşünmüyorum hiç açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.