Şimdi Ara

The Walking Dead'e devam etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün ilk sezonu bitirdim ama son 3 bölüm baya sıktı beni. Genel olarak yorumlara baktığımda dizinin sürekli tempo kaybettiğini yazmışlar, çoğu kişi de ilk sezonun hatrına izleniyor diye devam etmiş. Başroldeki eleman da oyunculuk namına 0 gerçekten. Ne dersiniz diğer sezonlara da şans verevereyim mi yoksa zamanımı listemdeki diğer diziler için mi harcıyayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben üç sezon izleyip öyle bıraktım ama şimdi yeni sezonu hakkındaki yorumlar çok olumlu biraz ilerlesin şans vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk sezonu izledikten sonra biraktim ama begenmedigimden degil yeni bölümü beklemekten skildigimdan. Dizi 5.sezona basladi yavastan baslarim belki ya da bitince artik.

• Bu gidişle ben de bırakacam gibi özellikle 1.sezon finali izlediğim en kötü en klişe finaldi..

• Dizi sonra çok güzel oluyor. Ayrıca Rick mükemmel rol yapıyor. Kesinlikle devam edin.
  • O zaman 2.sezona da şans vermekten bi zarar olmaz bakalım..

• 2.sezonun yarisinda biraktim ben. Dizinin finaline dogru tekrar baslicam. Bi kac sene sonra yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devam etmeni tavsiye ederim

• Başrolün kötü rol yaptığına kesinlikle katılmıyorum. Dizideki en iyi oyuncu o. Hele 3x4'te hayatının en iyi oyunculuğunu sergiledi. Her neyse. Diziye gelirsek evet tempo düşüyor hem de çok. 4. Sezonda yerlerde geziyor. 1. Sezonda sıkıldıysan diğerlerinde kesin sıkılırsın. Ben de 5. Sezona başlamadım daha.

• Oyunculuk 0 mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Oyunculuk 0 mı

İlk 6 bölüm için öyle bence tabi diğer sezonda bilemem..

• Devam etmelisin bu sezon harika başladılar.
  • Rick konusunda sana katilmiyorum..fakat bence filmde ki kotu adam gelsin onunla savas mantigi izleyiciyi sıkıyor.bence ilk 3 sezon cok basarili 5te bomba gibi olacak sanirim :) beklemedeyiz

• Hacı bu kanıya bende zamnında vardım bıraksam mı bırakmasam mı diye sıkıldığım yerlerde olmadı değil şuan güncelim ve dizi manyak gidiyor izliyceksen guncele kadar devam et yok sabır edemem dersen kendini yorma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 17 Ekim 2014; 22:25:28 >
  • İlk sezonda sıkıldıysan ilerleme bence, Rick konusunda da katılmıyorum. Ama dizide bence Rick ve Daryl dışında hiç sempatik karakter kalmadı.
  • 2.sezona da şans vermeye karar verdim biraz da Lauren Cohan için
  • En son çiftlik gibi yere gelmişlerdi orada bıraktım. Bir türlü bitmedi oradaki bölümler
  • Devam ediyorum arkadaşlar 4x05'teyim şu an 2.sezon hariç fena değil..
  • Rick diziyle birlikte bir bütün oluyor ilerleyen bölümde . Şuan toy ve acemi olan Rick' i görüyorsun
  • 2. Sezon biraz sıkıcı onun dışında diğer sezonlar çok iyi. Oyunculuklar da iyi bence 2. Sezonda biraz dişini sık diğerleri çok güzel çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.