Şimdi Ara

The Vanishing of Ethan Carter Redux Türkçe Yama [Steam-GOG]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=5]The Vanishing of Ethan Carter Redux Türkçe Yama [Steam-GOG]

[size=3]orjinal Türkçe yamanın Redux sürümüne port edilmiş halidir. tek sıkıntı ş ve ğ harfleri s g şeklindedir
    diyer i ü ö ç ı harfleri normaldir.
    dosya içindekileri direk oyunun kurulu oldugu dizine atınız.
    indir
    www.mirrored.to
    The_Vanishing_of_Ethan_Carter_Redux_TR_yama_v2_steam_gog.rar - Mirrored.to - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts
    https://www.mirrored.to/files/1QBQGHY7/The_Vanishing_of_Ethan_Carter_Redux_TR_yama_v2_steam_gog.rar_links

orjinal TR yama The Vanishing Of Ethan Carter linki
    https://technogame.net/vanishing-ethan-carter-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 29 Eylül 2020; 13:20:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Vanishing of Ethan Carter Redux Türkçeleştirme Yama Rehberi

"The Vanishing of Ethan Carter Redux", gizemli bir çocuğun kayboluşunu konu alan sürükleyici bir birinci şahıs korku oyunudur. Oyunun Türkçe dil desteği olmaması nedeniyle, oyuncular Türkçe yama arayışına girebilirler. Bu rehber, "The Vanishing of Ethan Carter Redux" için Türkçe yama yükleme sürecini ayrıntılı olarak açıklayacaktır.

Türkçe Yama İndirme:

"The Vanishing of Ethan Carter Redux Türkçe Yama" dosyasını güvenilir bir kaynaktan indirmeniz gerekmektedir. İndirme işlemini tamamladıktan sonra, dosyayı sıkıştırılmış haldeyse çıkarmanız gerekir.

Yama Yükleme Süreci:

1. Oyunun kurulu olduğu dizine gidin.
    2. İndirdiğiniz Türkçe yama klasörünü oyun dizinine kopyalayın.
    3. Klasör içindeki "Turkish.pak" dosyasını oyunun "Paks" klasörüne taşıyın.
    4. Oyunu başlatın.

Yamayı yükledikten sonra oyununuz Türkçe dilinde oynanabilir olacaktır.

Sistem Gereksinimleri:

Türkçe yamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmak için aşağıdaki sistem gereksinimlerinin karşılanması önerilir:

• İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri
    • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD Phenom II X4 965
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan

Önemli Not:

Türkçe yama, oyunun orijinal geliştiricileri tarafından oluşturulmamıştır. Bu nedenle, oyunun resmi desteğiyle ilgili herhangi bir sorun yaşanması halinde geliştiricilerden yardım alamayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler. Yama büyük oranda sorunsuz çalışıyor. Ama yamanın orijinalimi böyle farklı bir durummu var bilmiyorum büyük İ harfi olan yerler fotolardaki gibi bozuk.

• ş ğ düzeltmiştim İ leri de i yapayim tekar paketliyeyim 15dk konuya eklerim

orjinalinde font destegi var redux ue4 oldugu için font yerleştirmek zor olacak diye ugraşmadım fazla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 29 Eylül 2020; 13:11:26 >
  • link günceledim İ harf lerini i olarak değiştirdim ana konudan indire bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

link günceledim İ harf lerini i olarak değiştirdim ana konudan indire bilirsiniz.

Teşekkürler. Artık olduğu kadar. Ama nedense normal oyunun grafikleri bana reduxtan daha iyi gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Teşekkürler. Artık olduğu kadar. Ama nedense normal oyunun grafikleri bana reduxtan daha iyi gibi geldi.

Alıntıları Göster

Öyle zaten 😁 oyun ilk çıktığı zaman almıştım. Daha sonra yeni sürüm çıkınca kütüphaneme eklendi. Dedim yükliyim yeniden oynıyım. 3 kere oyundan çıkıp sürümü kontrol etmiştim. Eskisinimi yükledim diye 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum ben beceremedim download etmeyi.Beni devamlı download için kanallara atıyor.Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?Ya da türkçe yamanın linkini gönderirseniz de ben oyunun kurulu olduğu kısıma yapıştırırım.

• linkleri günceller misiniz dosyalar indirilmiyor

• epic games bedava verecek sanırım rez alayım :D

• balikekmekyedim kullanıcısına yanıt

nereden bildin?

• Oyunun olayı ne

• Türkçe yama Epic game vermiş olduğu oyun ile uyumlumu link verirmisin normal indirebileceğimiz

• Bir yama linki ancak bu kadar kötü bir şekilde verilebilir herhalde. Neyse indirmek isteyenlere link bırakayım.

kurulum şifresi - Ethanrdxtr_Sage

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.