Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle devam edeceklerse 8.sezonun son sezon olması çok iyi olmuş. Bölüm ilerleyince saçmalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çöp oğlu çöp :D

Yav bu flashbackler de can sıktı arkadaş yok 3 yıl önce yok 2,5 yıl önce yok 1,5 yıl önce vs.

Şu kadın kutudan çıksın da görelim neymiş.

Bölüm boyunca Enzo gitar çalsa daha çok keyif alırdık.

Beau :DD

Ric ayrı bir triplerde Caroline ayrı.Caroline'ın atarını anlayan var mı?

Belli oldu bu sezon vampir avlamakla geçecek kalan bölümleri.

Hiç mi keyif vermez be abi bunca yılın emeği var diye sonunu görmeden bırakmam ama.Bu sezon yine biraz daha keyifliydi önceki sezona göre ama son 2-3 bölümdür sarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 25 Nisan 2016; 2:33:22 >

Çoğu kişi diziyi bırakmış ama bence dizinin en iyi sezonlarından biri oluyor.

T.O ile ortak bir bölüm yapsalar güzel olur.Klausun damon ile olan sahnelerini özledim.
    geçen bölümlerin birinde damon , stefan'ın new orleans'a gideceğini öğrendiğinde orada ne işi var biz new orleans'a ucuz içki ve klaus'un kanı için gideriz demesine baya gülmüşdüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 27 Nisan 2016; 0:47:13 >

• Güzelmiş yeni avcımız bonnie oldu.

Bu mattde beyinsiz rolünde galiba her bir halt için stefanı suçluyor. Diğerlerine boyun eğmeyi biliyor.

Raynanın ölmesi kötü oldu güzel kızdı.

• Güzelmiş yeni avcımız bonnie oldu.

Bu mattde beyinsiz rolünde galiba her bir halt için stefanı suçluyor. Diğerlerine boyun eğmeyi biliyor.

Raynanın ölmesi kötü oldu güzel kızdı.

O ne abi 'beni öldürmeye çalıştı' deyip kızı görmeye gitti :D

Tokat atıp kafa koparmalar efsane.

Matt'e de üzüldüm be abi, adam haklı ama Stefan yüzünden ölmüş kadın direkt.

Rayna'nın piçlik yapacağı belliydi tabii ki.

Ahahaha Alex içeride kaldı :) Bonnie + onlar gelecek sezon bol katliamlı geçer.

İlginç duygular içerisindeyim dizi nereden nereleri geldi, ergendim izliyordum, liseliydim şimdi neredeyse üniversite bitecek :)

• Caroline bunla görüşmek istemiyordu zaten ama yine de gitti Matt de dedi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam işte bu durumda onun yüzünden denilebilir, zaten kendisi de bir şey diyemedi :'(

Ahahhaha Caroline'ın kafa ne güzel uçtu :D

Bonnie dersteykenki sahne korkutucuydu hafiften :) adamlar vampir-zombi gibiydi.

Abi rüyadayken işaretlemek nedir?

Bir an dedim Elena'yı mı göreceğiz

İyi bari Caroline biraz anladı Stefan'ın ne kadar zor bir durumda olup öyle bir karar aldığını.

Matt delikanlı çıktı yine.

Son sezonun konusu şu Vaulttaki şey olacak onu anladık da bakalım Bonnie kurtulacak mı.

Artık hiç zevk vermiyor be

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Bu dizinin ilk 3. sezonu efsaneydi be. sonradan acayip saçmaladı(kendi fikrim tartışmaya girmeyin) bıraktım bende. Nasıl devam etmeye değermi?

Bende 4.sezonda birakmistim şimdi yorumlara bakayım dedim nasıl gidiyor diye.Bir dizi aşka bağlayinca direk bırakıyorum .bkz: arrow,flash ve bu.hepsinin ilk sezonları superdi orası ayri

Orijinalden alıntı: Peaky

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Bu dizinin ilk 3. sezonu efsaneydi be. sonradan acayip saçmaladı(kendi fikrim tartışmaya girmeyin) bıraktım bende. Nasıl devam etmeye değermi?

Bende 4.sezonda birakmistim şimdi yorumlara bakayım dedim nasıl gidiyor diye.Bir dizi aşka bağlayinca direk bırakıyorum .bkz: arrow,flash ve bu.hepsinin ilk sezonları superdi orası ayri

Damon Salvatore hatrına izliyoruz biz de hocam zaten ama izlenmeyecek kadar kötü değil bence.

Konu belli oldu final sezonu böyle geçer. Güzel diziydi bence sevmeyenler son sezonla vakit kaybetmesin. Öğrenmeyi istediğimiz iki konu var.

O odadaki ne. En son kimler kalır kalmaz sonu yani işte nasıl biter. Bunları dizi bitince öğrendik mi tamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 13 Mayıs 2016; 19:41:08 >

• Hocam bu Ryna Cruz 7 canlıydı ya. Bunlarda zamanında 7 tane şamana bağlanmıştı. Her öldüğünde biri yok oluyordu. Armory'nin elindeydi bunlar son kalanı da öldürünce bağlantı koptu.

@histrio

teşekkürler

Güzeldi sezon finaliydi. Önce bi her şey rayına oturdu, halledildi son 5 dakika yine sarpa sardı Çok barizdi ama mutlu bi sezon finali olmayacağı..
    Gelecek sezonun konusunu da belirlediler. Sıktı sıktı diyoruz da adamlar daha 5 sezon çekse izlerim ben

Bu arada 8. sezon final değil. Kesin olan bişey yok. Kesin olan tek şey 8. sezonun sonunda Ian Somerhalder ve Kat Graham'ın diziden ayrılacağı. Son sezon olup olmayacağı belli değilmiş daha.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.