Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Nina Dobrev (Elena Gilbert) Returning To 'Vampire Diaries'

hadi hayırlı olsun Döndü başımızın tatlı belası

• Bence de öyle olursa güzel olur son bölümlere doğru büyük ihtimalle mutlu bitirecekler. Herkes mutlu mesut yaşayacak falan tarzı elena dönecek. Damonlar kurtulacak vs. vs.

@MessiTugi

• Ben size finali söyleyeyim, bir şekilde Damon insan olur. Katherinde bir sekilde gittiği yerden geri döner bu iki çift öpüşur dizi biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İlk sahneler hemen 1.bölümü hatırlattı tabii ki :)

Vay arkadaş her mitolojik hikaye gerçek çıkacak :d Siren olayı da doğru çıktı.Acaba neden sadece kötü adamları öldürtüyor.

Ahahaha adam kurtulacağını sandı Siren'e ölen o oldu.Vay be abi adam kanserden ölen ninesinin hapları satmış yok artık.(doğruysa tabii)

O kadınla adama helal olsun nasıl buldular o gizli yeri.Bulma mantığı da garip zaten.

Ahahah ne güzel arkadan tekmeledi Enzo'yu.Enzo iyi güzel atarlanıyor da keşke çıkınca ne dediğini de deseydi.

Alaric de yaşlandı be artık aşk meşk kovalamıyor kızı reddetti :D

Oha onun dilini Siren mi koparttı yani uzaktan.

Orada dedim aha Stefan da bunlara katılacak Siren bunu da kontrol edecek ama olmadı, beğenmedi Stefan'ı.

Yalnız Siren bunlara özel güç de veriyor galiba çünkü o sopayı yiyince öyle kalkamazdı.

Herife bak gerçek kanla yapmış resimleri.

Enzo sinyali verdi zaten Damon'a sorduklarıyla.Orada Damon'a rüya gösteren Enzo muydu acaba ama sanmıyorum.İçinde bir şeyler var Enzo'nun bakalım sıyrılabilecekler mi diyeceğim ama tabii ki sıyrılacaklar. Siren olayı bir 10 bölüm götürür herhalde.O çürük ellerin öyle seksi bir hatuna dönüşeceğini hiç tahmin etmezdim.

Şuan bir gideri yok garip bir duygu içindeyim.İlk yabancı dizim bu ve bitecek, diğer yandan artık zevk vermiyor dizi vs neyse bu sezon keyif almaya bakacağım.

Harbi bitiyor be dizi

Siren muhabbeti beni çok sarmadı ama inşallah farklı birşey olur da güzel olur sezon.

• Tamam hoş iyi sezon idare ediyor diyelim. Sorun şu ki Damon'ın hafıza gitti. Arkadaş her sezon birilerinin hafızası gidiyor ya da benzeri birşey oluyor. İnsanlığı kapanıyor vs. Vs konu olarak daha yaratıcı olunabilir benim görüşüm.
    Siren abla güzelmiş dediğiniz gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi 5.sezondan itibaren atlata atlata yani 43 dkysa 10dkda bitirerek izliyorum herkese tavsiye ederim Yani ilk 3 sezonu kaliteliydi.Yine saçma salak aşk ucgenleri vardı ama kaliteli düşmanlar ve ölüp geri gelme olayının oku çıkmamıştı iyiydi yani haftada bir doğaüstü dizisiydi işte ortalama kalitede.4.sezonla beraber düşüs başladı originaldda gidince dizi patates oldu hepten ve her gelen kötü adama ooo Xx alemin kralı asar keser yasatmaz deyip iki bölümde postaladilar (hala aynı senaryoyu kullanıyorlar siren midir nedir onda da aynı olay olacak)

Kısaca ilk 3 sezonu güzel hoş bir vampir temali diziyken geri kalan sezonlarını leş sonunda bitiriyorlar bakalım nasıl bitirecekler

He birde Jeremmy Tyler ve Matt denilen 3lu kadar boş bir işe yaramayip öyle ortalıkta dolanan karakter başka dizide yoktur herhalde umarım 3ude
    ölür bu sezon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • Ben senin kadar atlamıyorum da, bahsettiğin bermuda balon üçgeninin her sahnesini atlardım. O günlerden bu günlere geldik. Zaten bitiyor, yuvarlanarak finale doğru geldiler. Mantıklı ve düzgün bir şekilde bitirsinler de umarım izlediğimiz bölümlere değer diye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 31 Ekim 2016; 2:12:55 >

Herkes Haddini Bilecek !
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Son bölüm spoileri
    Keşke başka bir şey isteseymisim Tyler gitti sırada diğer iki ajitasyon kralları Matt ve Jeremy var umarım Damon onları da harcar.Son sahneden baya keyif aldim gerçi öteki taraf ayağına geri getirilerse sasirmam yapmadıkları iş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • 8.03

Son sezon olmasa çekilmez.

Bonnie ne zaman ölecek ya.

Vay arkadaş Stefan'da da ne saç varmış duvardan duvara giriyor adam saç hala aynı :D

Tyler'ı öldürtmek nedir abi ahahahahah.

Fena sıktı be abi dizi :'(

Dön dolaş aynı şey, yerinde olmuş bu sezon bitirme kararı. Hoş çok bile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 5 Kasım 2016; 21:0:16 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.