Bildirim
The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (272. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
@MessiTugi_____________________________ -
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vay be ilk ciddi şekilde yabancı dizi izlemeye bununla başlamıştım.Yıllar geçti :) son sezon geldi.
Evet yeni sezon başladı ilk bölümün altyazısını bekliyoruz.
8.01
Epic bölümdü. _____________________________ -
Bitiyor gönlümün efendisi hey gidi hey
Bence sakin başladı. Konu çok hızlı ilerlemeyecek gibi duruyor. Zaten son sezonu da böyle geçirecekler.i
Siren ablamız iyiymiş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Siren konusu sıkacak gibi geliyor bana. Şuan bence diziyi izlenebilir kılan şey Stefan ve Caroline ikilisi. Bi de Enzo sayılabilir. _____________________________ -
Bu diziyi 5.sezondan itibaren atlata atlata yani 43 dkysa 10dkda bitirerek izliyorum herkese tavsiye ederim
Yani ilk 3 sezonu kaliteliydi.Yine saçma salak aşk ucgenleri vardı ama kaliteli düşmanlar ve ölüp geri gelme olayının oku çıkmamıştı iyiydi yani haftada bir doğaüstü dizisiydi işte ortalama kalitede.4.sezonla beraber düşüs başladı originaldda gidince dizi patates oldu hepten ve her gelen kötü adama ooo Xx alemin kralı asar keser yasatmaz deyip iki bölümde postaladilar (hala aynı senaryoyu kullanıyorlar siren midir nedir onda da aynı olay olacak)
Kısaca ilk 3 sezonu güzel hoş bir vampir temali diziyken geri kalan sezonlarını leş sonunda bitiriyorlar bakalım nasıl bitirecekler
He birde Jeremmy Tyler ve Matt denilen 3lu kadar boş bir işe yaramayip öyle ortalıkta dolanan karakter başka dizide yoktur herhalde umarım 3ude
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Origin ID:Powergs19
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/ -
Ben senin kadar atlamıyorum da, bahsettiğin bermuda balon üçgeninin her sahnesini atlardım.
O günlerden bu günlere geldik. Zaten bitiyor, yuvarlanarak finale doğru geldiler. Mantıklı ve düzgün bir şekilde bitirsinler de umarım izlediğimiz bölümlere değer diye bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 31 Ekim 2016; 2:12:55 >_____________________________ -
Adım adım finale gidiyoruz.3. bölüm sonu finalin baya kayıplı olacağını gösteriyor. _____________________________ 
Herkes Haddini Bilecek ! -
Son bölüm spoileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Origin ID:Powergs19
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/ -
8.03
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 5 Kasım 2016; 21:0:16 >_____________________________ -
Beyler 5.sezonda ara vermiştim devam etmelimiyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı