Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
3
Favori
88.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven spielberg

online desteği olsa şahane olurdu. düşünsenize yandaki komşuların gerçek olduğunu. tıpkı second life gibi

Alıntıları Göster
    Ooo süper haber bu, finallerde yaklaşıyor ama yine sims çılgınlığı başlayacak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ooo süper haber bu, finallerde yaklaşıyor ama yine sims çılgınlığı başlayacak galiba.

Alıntıları Göster
    maxis yapmadı yani oyunu? çünkü ben de öyle bi ibare göremedim. ea black box ve redwood yapmış olarak görünüyor. maxis yapmadıysa bu oyunu rezalet olmuştur tahminimce. will wright yoksa ekibin içinde garanti ea biraz daha para kıralım teenage ler saldırsın biz köşe olalım diye çıkardı oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

maxis yapmadı yani oyunu? çünkü ben de öyle bi ibare göremedim. ea black box ve redwood yapmış olarak görünüyor. maxis yapmadıysa bu oyunu rezalet olmuştur tahminimce. will wright yoksa ekibin içinde garanti ea biraz daha para kıralım teenage ler saldırsın biz köşe olalım diye çıkardı oyunu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vata

Oynamadan yorum yapmak pek doğru değil ama öyle duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

quote:

Orjinalden alıntı: vata

Oynamadan yorum yapmak pek doğru değil ama öyle duruyor

Alıntıları Göster
    deneyen varmı
    ben daha yeni gördüm
    indiriyorum
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

deneyen varmı
    ben daha yeni gördüm
    indiriyorum

Alıntıları Göster
    Çığmış la.

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Çığmış la.

Alıntıları Göster
    TheSims2 döneminde 1 numara olan TheSims2TR.com 'un webmasterı olarak bende oynayacağım, fikirlerimi sunacağım.

Orijinalden alıntı: goyus

TheSims2 döneminde 1 numara olan TheSims2TR.com 'un webmasterı olarak bende oynayacağım, fikirlerimi sunacağım.

Alıntıları Göster
    oyun gerçekten çok güzel baya ayrıntı var

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

grafikler rezalet

Dünyanın en çok satan oyunlarından biri.Top listlerde herzaman listenin tepesinde olan bir oyun.Crysis gibi grafik yapamazlar ya! Sonra kaç kişi oynayabilecek bu oyunu?Ayrıca grafiklerde gelişme var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

quote:

grafikler rezalet

Dünyanın en çok satan oyunlarından biri.Top listlerde herzaman listenin tepesinde olan bir oyun.Crysis gibi grafik yapamazlar ya! Sonra kaç kişi oynayabilecek bu oyunu?Ayrıca grafiklerde gelişme var

haklısın çoğu pc nin kaldırması lazım da abartmamak lazım bence .ayrıca grafik olarak sim2 den bi farkını göremedim.oyun iniyor şuan bitince daha iyi yorum yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

quote:

grafikler rezalet

haklısın çoğu pc nin kaldırması lazım da abartmamak lazım bence .ayrıca grafik olarak sim2 den bi farkını göremedim.oyun iniyor şuan bitince daha iyi yorum yapabilirim

Alıntıları Göster
    Bu Oyuda grafik beklenmez heralde
    Tarzı başka bu oyunun zaten.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

Yerinde sayması da iyi değil ama

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

Yerinde sayması da iyi değil ama

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben şu the sims serisini sevemedim gitti.Eski oyununu denemiştim çok sıkıcı gelmişti demek ki bu oyun bana göre değilmiş.Ancak oynayan da bayağı fazla demekki herkesin zevki farklıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    alan yorum yapan yok mu ?

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haziran 2 de çıkacak deniliyordu eminmisiniz çıktığına?

Orijinalden alıntı: spike3001

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spike3001

bir erkeğin sims oynaması hiç hoş bir durum değil. yaşı küçükse o başka tabiki

saçma sapan bir yorum olmuş.

erkek adam ne oynar? "gta vice city mafia pack" mi oynar. yoksa counter strike : memati mode falan mı oynar? sims 1 çıktığı zaman ilk gün almıştım, hayatımda oynadığım en etkiliyici oyunlardan biriydi. dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ve yaratıcı birkaç oyunundan biri olarak bilinir sims. bunu ben değil, bütün popüler oyun yorumcuları söylüyor. kamışa su yürüyen her ergen erkek adam olup çıkıyor canım ülkemde. erkek adam sigara içer, erkek adam kurtlar vadisi izler.

erkek adam mafia gibi, counter strike gibi oyunlar oynar. silah olmayan oyun oynarsa erkek adam, erkekliğine zeval gelir.

Çin atasözü

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben su an Almanya dayim ve burdaki buyuk bir alisveris merkezinde Sims 3 un orjinalini gordum. 15 euro fiyat etiketi vardi. Sizce alayim mi?

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Arkadaslar ben su an Almanya dayim ve burdaki buyuk bir alisveris merkezinde Sims 3 un orjinalini gordum. 15 euro fiyat etiketi vardi. Sizce alayim mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Orada baya ucuzmuş.Beğeniyorsan bu tip oyunları al tabi.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sinirlendiğim şey oyun 1-2 dilde çıkmıyor

Chinese,Danish,German,English,Finnish,French,Greek,Italian,Japanese,Korean,Dutch,Norwegian,Polish,Portuguese,Russian,Swedish,Spanish,Czech,Hungarian

dilleirnde çıkıyor orjinal hem de.

Şimdi bu ülkelerin hepsinde EA sürüsüne oyun mu satıyor?Hadi Çince,Fransızca,Japonca,İspanyolca neyse.5 dilde çıksa anlarız.Tam 19 dil be kardeşim dile kolay.

Esasen orta derecede ingilizcem var + iyi derecede oyun ingilizcem var ama Sims biraz başka.Ağır bir dil kullanarak eşya tanıtımlarını hikayeleri yazıyorlar.Mecazi anlamlar çok içeriyor.

Her neyse ben şöyle 2-3 akşam oyunu keşfedip silerim.Ama 19 dilde çıkıp arasında olmaması beni dellendirdi.

Zaten Türkçe çıkmadığı için mi satmıyor satmadığı mı için mi Türkçe çıkmıyor o da ayrı bir konu.

EA baksın bakalım Steam Türkiye'ye ne kadar oyun satıyor.Bence hiç küçümsenecek rakamlar çıkmayacaktır.

Orjinal oyun ya online oynamak için alınır ya da online'ı yoksa oyunu anlayıp yaşamak için kendi dilindeyse alınır Crysis gibi.Yoksa niye alayım..
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar sinirlendiğim şey oyun 1-2 dilde çıkmıyor

Chinese,Danish,German,English,Finnish,French,Greek,Italian,Japanese,Korean,Dutch,Norwegian,Polish,Portuguese,Russian,Swedish,Spanish,Czech,Hungarian

dilleirnde çıkıyor orjinal hem de.

Şimdi bu ülkelerin hepsinde EA sürüsüne oyun mu satıyor?Hadi Çince,Fransızca,Japonca,İspanyolca neyse.5 dilde çıksa anlarız.Tam 19 dil be kardeşim dile kolay.

Esasen orta derecede ingilizcem var + iyi derecede oyun ingilizcem var ama Sims biraz başka.Ağır bir dil kullanarak eşya tanıtımlarını hikayeleri yazıyorlar.Mecazi anlamlar çok içeriyor.

Her neyse ben şöyle 2-3 akşam oyunu keşfedip silerim.Ama 19 dilde çıkıp arasında olmaması beni dellendirdi.

Zaten Türkçe çıkmadığı için mi satmıyor satmadığı mı için mi Türkçe çıkmıyor o da ayrı bir konu.

EA baksın bakalım Steam Türkiye'ye ne kadar oyun satıyor.Bence hiç küçümsenecek rakamlar çıkmayacaktır.

Orjinal oyun ya online oynamak için alınır ya da online'ı yoksa oyunu anlayıp yaşamak için kendi dilindeyse alınır Crysis gibi.Yoksa niye alayım..

Alıntıları Göster
    bu arada oyunun online desteğide olacakmış. (olmaması düşünülemezdi zaten)

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

bu arada oyunun online desteğide olacakmış. (olmaması düşünülemezdi zaten)

Alıntıları Göster
    @ecay söylediklerinde tamamen katılıyorum o kadar dil var Türkçe yok,

korsana devam o zaman kusura bakmasınlar

Orijinalden alıntı: venomtrk

@ecay söylediklerinde tamamen katılıyorum o kadar dil var Türkçe yok,

korsana devam o zaman kusura bakmasınlar

Alıntıları Göster
    Bugun kuzenle aynı seyleri konusuyorduk, ecay'a bende katılıyorum Olayı tartışırkende biraz daha sakin olursanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.