Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
3
Favori
88.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bugun kuzenle aynı seyleri konusuyorduk, ecay'a bende katılıyorum Olayı tartışırkende biraz daha sakin olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    @ecay Tamamen haklısın.

Madem öyle işte böyle! Korsana devam

Orijinalden alıntı: Bay Wesley

@ecay Tamamen haklısın.

Madem öyle işte böyle! Korsana devam

Alıntıları Göster
    Hayır Türkiye de satış listelerinde gene birinci oluyor sims oyunları satılmıyor değil satılıyorda. Acayip hayran kitlesi var kalabalık, fan siteleri var birden fazla. Neden Türkçe dil yok EA ? Hadi biz internetten indirelim oyunumuzu ne para verelim ki ea ya :) 4.94GB mis gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 19 Mayıs 2009; 1:03:47 >
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Hayır Türkiye de satış listelerinde gene birinci oluyor sims oyunları satılmıyor değil satılıyorda. Acayip hayran kitlesi var kalabalık, fan siteleri var birden fazla. Neden Türkçe dil yok EA ? Hadi biz internetten indirelim oyunumuzu ne para verelim ki ea ya :) 4.94GB mis gibi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Hayır Türkiye de satış listelerinde gene birinci oluyor sims oyunları satılmıyor değil satılıyorda. Acayip hayran kitlesi var kalabalık, fan siteleri var birden fazla. Neden Türkçe dil yok EA ? Hadi biz internetten **** oyunumuzu ne para verelim ki ea ya :) 4.94GB mis gibi...

Bence de tamamen bu durumdan kaynaklanıyor. Yine de bizler akıllanmayıp bu oyunun 4. ya da 5. versiyonuna da koymazlar Türkçe dil desteği ve hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 19 Mayıs 2009; 1:39:38 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ooo süper haber bu, finallerde yaklaşıyor ama yine sims çılgınlığı başlayacak galiba.

Alıntıları Göster
    Aslında bence bu oyun Türkiye de Türkçe diliyle çıksa gerçekten iyi bir satış rakamına ulaşabilir, aileler vurdulu kırdılı oyunlara dikkat ederken oyun seçmek zorunda kalıyorlar, hem internette oynanabilen hem de Türkçe olan hem de ailelerin çocukları için tam istenildiği gibi bir tür olan sims bence ülkede de çok iyi satış başarısı gösterebilirdi.

Ama Türkçe olunmaması ve küçük yaştaki oyuncular için anlamadıklarından dolayı bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir. EA nın kendi zararı bizim ülkeyi taktıkları yok Crysis ise yerli kardeşlerin çabalarıyla Türkçe oldu onlar olmasa gene ingilizce çıkardı oyun.

Kendi zararları napalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Katze

quote:

Hayır Türkiye de satış listelerinde gene birinci oluyor sims oyunları satılmıyor değil satılıyorda. Acayip hayran kitlesi var kalabalık, fan siteleri var birden fazla. Neden Türkçe dil yok EA ? Hadi biz internetten **** oyunumuzu ne para verelim ki ea ya :) 4.94GB mis gibi...

Bence de tamamen bu durumdan kaynaklanıyor. Yine de bizler akıllanmayıp bu oyunun 4. ya da 5. versiyonuna da koymazlar Türkçe dil desteği ve hak veriyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Ruslar korsancılık konusunda bizi 10 la çarpacak kadar ileriler. Ama nedense orda rusça dil seçeneğini görüyorum!
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Ruslar korsancılık konusunda bizi 10 la çarpacak kadar ileriler. Ama nedense orda rusça dil seçeneğini görüyorum!

Alıntıları Göster
    Benim de daha yeni indi bakalım.
    Sabah yorumlarımı yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

Benim de daha yeni indi bakalım.
    Sabah yorumlarımı yazarım.

Alıntıları Göster
    bırakın beyler yapmasınlar türkçe dili falan bizde devam ederiz korsana

kendileri de böyle olmasından memnunlar demek ki...

crysis oyunun tr'de güzel satış rakamlarına ulaştığını biliyolar ama bence bilerek yapmıyorlar

19 dille bir oyunu çıkartıyosun lehçe, yunanca bile var ama türkçe yok.Bunda ben kasıt ararım!!!
    AMD 7950X3D MSI coreliquid s360 ,MSI x670e , Corsair Daminator RGB 64gb ddr5 600MHZ Ram , SAMSUNG HDD -7x 1TB 7200 RPM , Samsung 950 Pro 256GB M.2 PCI-E 3.0 SSD - Asus Rtx 4080 Tuf CREATAIVE -SOUND BLASTER ZX , Asus Strix helios KASA , Asus Thor 850w PSU , Logitech -G-935 Headset, Logitech z5500 ,ASUS ROG Strix Scope II RX, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint

• quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

crysis oyunun tr'de güzel satış rakamlarına ulaştığını biliyolar ama bence bilerek yapmıyorlar

19 dille bir oyunu çıkartıyosun lehçe, yunanca bile var ama türkçe yok.Bunda ben kasıt ararım!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

Yaa ne satmıştı Crysis

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Yaa ne satmıştı Crysis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Yaa ne satmıştı Crysis

aynen yaa oyuna sahip çıkalım diyorduk illegal içerik forumlarda crysis türkçe indir başlığını kocaman puntolarla görüyorduk..
    yazık valla nyse simsi de edindim bakalım nasılmış bu :D sıkıntıdan oynicak oyun kalmadı sims oynuyorum yaa

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Yaa ne satmıştı Crysis

aynen yaa oyuna sahip çıkalım diyorduk illegal içerik forumlarda crysis türkçe indir başlığını kocaman puntolarla görüyorduk..
    yazık valla nyse simsi de edindim bakalım nasılmış bu :D sıkıntıdan oynicak oyun kalmadı sims oynuyorum yaa

Alıntıları Göster
    Oynayan arkadaşlar. Nasıl oyun bi yorum yapsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Yaa ne satmıştı Crysis

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Yaa ne satmıştı Crysis

yanlış hatırlamıyorsam eğer;

aral oyunu ön siparişe açmıştı ve daha stoklara gelmeden bitmişti ilk gelen partiden sonra ikinci partiyi getirtti

elbette korsan kadar satılmamıştır crysis, ama tr'de satılan orjinal oyunların da çok üstüne çıkmıştır.

sims 3'de tr olarak çıksaydı crysis kadar çok satılırdı ama çıkartmadıklarına göre

korsana devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urzais100 -- 19 Mayıs 2009; 10:06:12 >
    AMD 7950X3D MSI coreliquid s360 ,MSI x670e , Corsair Daminator RGB 64gb ddr5 600MHZ Ram , SAMSUNG HDD -7x 1TB 7200 RPM , Samsung 950 Pro 256GB M.2 PCI-E 3.0 SSD - Asus Rtx 4080 Tuf CREATAIVE -SOUND BLASTER ZX , Asus Strix helios KASA , Asus Thor 850w PSU , Logitech -G-935 Headset, Logitech z5500 ,ASUS ROG Strix Scope II RX, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint

• quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

quote:

quote:

Yaa ne satmıştı Crysis

yanlış hatırlamıyorsam eğer;

aral oyunu ön siparişe açmıştı ve daha stoklara gelmeden bitmişti ilk gelen partiden sonra ikinci partiyi getirtti

elbette korsan kadar satılmamıştır crysis, ama tr'de satılan orjinal oyunların da çok üstüne çıkmıştır.

sims 3'de tr olarak çıksaydı crysis kadar çok satılırdı ama çıkartmadıklarına göre

korsana devam

Alıntıları Göster
    oyunu oynadım gerçekten güzel bütün şehiri gezebiliyoz .Daha oynadıkça cevap yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2010 a ertelendi diyolardı, çok güzel bi haber

Orijinalden alıntı: Joe Barbaro

2010 a ertelendi diyolardı, çok güzel bi haber

Alıntıları Göster
    Ya oyuna ilk başladığımda hiç param kalmadı aç kalıyodum az kalsın son anda terfi ettimde bonus fln geldi Bir de evdeki çoğu eşyanın upgrade edilme olayı çok güzel olmuş hepsini geliştiriyorum bilgisayara overclock yapmak bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ama sıktı oyun skıldım yani çıktım bi resim koyuyum görün grafikler güzel

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Ya oyuna ilk başladığımda hiç param kalmadı aç kalıyodum az kalsın son anda terfi ettimde bonus fln geldi Bir de evdeki çoğu eşyanın upgrade edilme olayı çok güzel olmuş hepsini geliştiriyorum bilgisayara overclock yapmak bile var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Overclock gerçekten var mı? Bu upgrade işide güzelmiş eskiden sat yeni al falan uzun işti.Eğer anlattığın gibiyse indirek

Edit:İndire lim bu bile sansürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 19 Mayıs 2009; 11:50:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Overclock gerçekten var mı? Bu upgrade işide güzelmiş eskiden sat yeni al falan uzun işti.Eğer anlattığın gibiyse indirek

Edit:İndire lim bu bile sansürlü

Alıntıları Göster
    Türkçe olmaması kadar saçma birşey yok. Ben bile Crysis Türkçe diye orijinal aldım. Bunu da Türkçe olsaydı orijinal alabilirdim. Keyifleri bilir, satışlarını düşürürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: dembe7

Türkçe olmaması kadar saçma birşey yok. Ben bile Crysis Türkçe diye orijinal aldım. Bunu da Türkçe olsaydı orijinal alabilirdim. Keyifleri bilir, satışlarını düşürürler...

Alıntıları Göster
    Beyler demek ki büyük kayıp yaşadıklarını düşünmüyor ve satışlardan memnun ki problem olarak görmüyorlar.
    E bizim de işimize gelir. Madem bizi umarsamıyor biz de onu umursamayız.

Orijinalden alıntı: dembe7

Alıntıları Göster
    yahu tr de ps3 oyunlarının hepsi orjinal satılıyor, adamlar gene tr altyazı koymuyorlar. %80 i video olan mgs4 e bile altyazı koymadı adamlar. türkçe dublaj da demiyoruz. türkçe altyazı olsa yetecek. bir oyuna türkçe altyazı koymak ne kadar maliyetli olabilirki? adamlar tr yi oyun piyasası olarak görmüyorlarsa sizde orjinal oyun almayın olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 19 Mayıs 2009; 12:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

yahu tr de ps3 oyunlarının hepsi orjinal satılıyor, adamlar gene tr altyazı koymuyorlar. %80 i video olan mgs4 e bile altyazı koymadı adamlar. türkçe dublaj da demiyoruz. türkçe altyazı olsa yetecek. bir oyuna türkçe altyazı koymak ne kadar maliyetli olabilirki? adamlar tr yi oyun piyasası olarak görmüyorlarsa sizde orjinal oyun almayın olsun bitsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

maliyeti çok azdır bırak firmayı sokaktan geçen adam bile karşılayabilir onun maliyetini ama yapmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.