Şimdi Ara

The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 FinaL [çıktı] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
31.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batman yaması çıktığından çok kulağınızı çınlatmıştık
    Batman AA yaması çok başarılıydı yine aynı kaliteyi göreceğümizden eminim şimdiden çok teşekkürler
  • Büyük emek var büyük, ellerine sağlık kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Ellerinize sağlık
    Batman yaması çıktığından çok kulağınızı çınlatmıştık
    Batman AA yaması çok başarılıydı yine aynı kaliteyi göreceğümizden eminim şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşın yamaları başarıyla ilerliyor

Batman yamasını ben hazırlamıştım, arkadaşı donanımhabere kazandıran ben oldum ve güzel işlere imza atıyor

• Kardeşim Ellerine Sağlık diyorum sadece gerçekten çok iyi çalışma
  • vallahi n kdrda sürse de faketmez .
    bn hr trlü destekçiyim ve btn tr yamalarda yardıma hazırım.
  • kardeşim batmani oynarken çok zevk aldım oyunların türkçe olaması mükemmel emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bu oyunuda sabırsızlıkla bekliyorum
  • Yayınlanan Proje: The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 Beta 1

[yorumlarınız için teşekkür ederim]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 8 Şubat 2010; 7:16:03 >
  • süpersin oyuna bırakmıştım oynamayı yamadan sonra tekrar başlıycam bugün umarım final yama çabuk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

süpersin oyuna bırakmıştım oynamayı yamadan sonra tekrar başlıycam bugün umarım final yama çabuk gelir

beta 1'de test etmek için küçük bir miktarda alt yazıyı çevirmiştim. şimdi bu beta 2'den itibaren alt yazılara yoğunlaşacağım.
    anlayabildiğim kadarını çevireceğim. sonunda alt yazılar yüksek miktarda çevrilmiş olunca v1.0 final çıkacak. :)
  • eline sağlık süper bi çalışma yapıyorsun zaman istiyen bir şey birde olay çok zor tabi oyunu tr ye çevirene kadar modası geciyor.bende pes 2009 tr spiker çalışmasında bulunmustum.

beta sürümünü indirdim ana menudeki çevirmeler gayet güzel alt yazılarda eminim aynı şekilde güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum çünkü böyle oynanmıyor tekrar kolay gelsin.
  • Eline sağlık kardeşim, full versiyonuda sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Emeğine sağlık...
  • Final sürümü çıktıgı zaman oyunu tekrar pc 'me Kurucam :) Kolay gelsin zor iş :)
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.

beta 1 sürümünde birkaç küçük yazım hatası yapmışım. Yeni beta 2 sürüm için bunları düzelttim.
    beta 1 sürümü yayınlayayım diye bazı kelimelerin anlamlarında tereddüt etmiştim. Bunları çevirdim.
    şimdi yeni sürüm olacak olan beta 2 için alt yazılarda çeviri yapacağım. Anladığımız kadarıyla artık. :)
  • haftalardır merakla beklediğim ve ilgiyle takip ettiğim konu sonunda meyvelerini vermeye başladı. Lakin download linkini kullandığın sunucudan değilde harici bir kaynaktan yayınlama şansımız varsa (r a p i d haricinde) bizde faydalanmış oluruz. Çünkü oyunu aldım bu başlığı gördüm, takip ettim ama sonucuna ulaşamamak ve o emekten faydalanamamak yazık olur diye düşünmekteyim. Resimlerden anladığım kadarıyla oldukça başarılı bir çalışma bizleri bekliyor. Emeğine sağlık arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nFc -- 10 Şubat 2010; 16:14:54 >
  • Eline sağlık hocam final sürümünü 5 gözle bekliyoruz
  • hocam elinize sağlık. company of heroes için bir pm atmıştım yardımcı olurabilirseniz memnun olurum.
  • Hocam bir link alalım YAHU
  • bu beta sürümünde oyunun %kaçlık kısmına kadar türkce altyazı yaptınız ki....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

bu beta sürümünde oyunun %kaçlık kısmına kadar türkce altyazı yaptınız ki....?

Bende oyunda belirli bir kısıma ilerlediğim için pek alt yazı çeviriye rastlayamadım. Oyun menü ve alt menülerin hemen hemen hepsi Türkçe. Lakin goztepeli_TR 'ye katılıyorum. İllaki bir emek var, saygımızda var. Sadece yorum yapıyoruz zaten..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.