Şimdi Ara

The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 FinaL [çıktı] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
31.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımın bir sorunu var yedek parça bekliyorum geldikten sonra çeviriye geçeceğim.
    ne alaka derseniz dil dosyası çok karmaşık ve hata kaldırmıyor. pc tak diye aniden kapanırsa emeğim boşa gider.
    şuanlık dosya yapısı daha basit olan oyunlarla uğraşıyorum. mesela rainbow six vegas 2 tamamlandı.
  • Hex editöre gerek kalmadan oyunu çevirebilirsiniz. Türkçe karakter kullanmamanızı tavsiye ederim.

http://rapidshare.com/files/332227814/Saboteur2010.rar

mesajımdaki dosyada virüs vs yoktur. Bizzat kendim indirip denedim. Lütfen mesajımı silmeyin...

Ayrıcawww.oyunceviri.com sitemizin forumundada anlattım nasıl kullanılacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 19 Ocak 2010; 9:29:12 >
  • saol işime yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Hex editöre gerek kalmadan oyunu çevirebilirsiniz. Türkçe karakter kullanmamanızı tavsiye ederim.

mesajımdaki dosyada virüs vs yoktur. Bizzat kendim indirip denedim. Lütfen mesajımı silmeyin...

Ayrıcawww.oyunceviri.com sitemizin forumundada anlattım nasıl kullanılacağını...

düzeltme:
    denildiğine göre çok faydalı bir uygulama. sağolasın başka biriside tavsiye etti sanırım kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 22 Ocak 2010; 23:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay83

Sevgili @hüramiral çok güzel bir işe girişmişsin ancak sen sen ol kesinlikle bu yama için bir tarih verme ,hatta yapacağını taahhüt etme yoksa yarın burada bir sürü kişi bu yama nerede,ne zaman çıkacak,madem yapamayacaktın bizi niye bekletiyorsun,senin yüzünden oyuna başlamadım gibi anlamsız mesajlar ile asabını bozacak.Bunları yaşamamak için benim acizane tavsiyem budur.

Saygılarımla

Arkadaşın bu yorumuna bende katılıyorum. Yama yapıyorsanız sakın yama yapıyorum demeyin.

Bizzat arkadaşın dediği olaya benzer sorun ben yaşamıştım zamanında. Ben bir sitede admin olarak görev yapıyorum.

PES serisi vardır. Bilirsiniz o oyunu. Bir yama yapıyorduk bir arkadaş çok gereksiz ve yamaya koyulması imkansız isteklerde bulunmuştu.

Yama çıktıktan sonra bile devam etmişti ve adam hakaret, küfürler ediyordu. Sonunda onu banlamak zorunda kalmıştım

Arkadaşın dediği gibi bir olayı yaşadığımdan dolayı arkadaşın tavsiyesini doğru buluyorum.

Birde ben bir stat yapmıştım o konuda ağır bir laf eden olmuştu direk banlamıştım. Çünkü yama yapan her kez kendi istek ve arzularına göre yama yaparlar.

Ben yaşadığım şehrin stadını yapmıştım bir arkadaş benden bir stad istedi bende bunun mümkün olmadığı yazmıştım bana küfür ve hakaret etmişti.

• quote:

Arkadaşın bu yorumuna bende katılıyorum. Yama yapıyorsanız sakın yama yapıyorum demeyin.

Bizzat arkadaşın dediği olaya benzer sorun ben yaşamıştım zamanında. Ben bir sitede admin olarak görev yapıyorum.

PES serisi vardır. Bilirsiniz o oyunu. Bir yama yapıyorduk bir arkadaş çok gereksiz ve yamaya koyulması imkansız isteklerde bulunmuştu.

Yama çıktıktan sonra bile devam etmişti ve adam hakaret, küfürler ediyordu. Sonunda onu banlamak zorunda kalmıştım

Arkadaşın dediği gibi bir olayı yaşadığımdan dolayı arkadaşın tavsiyesini doğru buluyorum.

Birde ben bir stat yapmıştım o konuda ağır bir laf eden olmuştu direk banlamıştım. Çünkü yama yapan her kez kendi istek ve arzularına göre yama yaparlar.

Ben yaşadığım şehrin stadını yapmıştım bir arkadaş benden bir stad istedi bende bunun mümkün olmadığı yazmıştım bana küfür ve hakaret etmişti.

evet katılıyorum yama işine ilk başladığımda grubum gameturkce sitem gameturkceonline.com idi. bende aynı sorunlar yaşadım. önemli olan bunları yaşamak yaşamamak değil önemli olan ve sizi adam yapan böyle durumlarla nasıl başedebileceğinizi bilmektir. ben buradada aynı sorunları yaşadım ve DHforum yetkililerinin banladığı oluyor. sen çalışmalarına tam gaz devam et. gerekirse bende yardımcı olurum. şuan bu yama üstünde çalışmıyorum ve nedeni konunun ilk mesajında yazıyor mesela.

• Çok şaşırdım The Saboteur oyununu ben her şey ful ayarda ve 1900x1200 çözünürlükte oynuyorum bilgisayarımda fakat bir oyunun PC de çalışıp çalışmayacağını analiz eden ve bu konuda çok güvenilir olan. (Şahsen güvendiğim bir sitedir)

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ sitesine göre benim bu bilgisayarım da oyunu Recommended olarak oynamam mümkün değil görünüyor.

İşlemci ve Ram yetersiz görünüyor. Sanırım sitede bir hata var.

Sitede 2.8 hz işlemci lazım yazıyor sanırım 4 çekirdekli o çünkü benim pc de iki çekirdekli 3.0 hz işlemci var.

Ram için de 3 GB Ram gerekli görünüyor

Kısaca site sistemine lazım olan işlemci ve Ram miktarları yanlış girilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ocak 2010; 14:49:43 >

• Bu ne demek şimdi ?

quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Hex editöre gerek kalmadan oyunu çevirebilirsiniz. Türkçe karakter kullanmamanızı tavsiye ederim.

kesinlikle tavsiye etmiyorum saçma bir şey umarım içinde tehdit unsuru yoktur...
    zaten faydalı ve kolay bir şey olsa yamayı kendiniz yapardınız diye düşünüyorum :P

• quote:

Bu ne demek şimdi ? demek

programın kullanımını kendi web sitenizde anlattığınızı bilmiyordum kardeş arşivin içinde yoktuda. ilk mesajımı düzelttim ama diyeyim başka birisi anlatta bana nasıl kullanıldığını. ayrıca hem sizin hem kullanımını anlatan diğer arkadaşın tavsiyesi ile deneyeceğim. tekrar kusuruma bakma mutlaka deneyeceğim. isterseniz birlikte de bir şeyler yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 22 Ocak 2010; 23:37:58 >
  • Hadi bakalım en kısa zamanda yamayı bekliyoruz :)
    Ne zaman yardım gerekirse msn'deyim.
  • oyuna yeni başlamıştım şimdi bırakıyorum yamayı bekleyeceğim
  • Yeni Not: Yeni yapım Türkçe yama resimleri eklenmiştir.

Birileri opsiyonlar'da opsiyonlar diyodu alın işte bu yamada tercihler yaptım :D :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 24 Ocak 2010; 19:06:39 >
  •  The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 FinaL [çıktı]

yeni resim yeni ayrıntılar konuya eklenmiştir
  • harika eline sağlık
  • kardeş bu yamanın indirme linki nerede? yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhand

kardeş bu yamanın indirme linki nerede? yardımcı olursan sevinirim

henüz yayınlanmış bir sürümü yok 2-3 güne çıkarımım bir şeyler böylece insanlar yama üstünde çalıştığımı anlarlar :)
  • İlk olarak emeğin için seni tebrik ederim
    Yamayı nasıl yükleye bilirz acaba
    yardımlaın için şimdiden teşekkür ederim
  • Bence tamamen bitince çıkart. Böylece sağda solda v1 v2 v3 görmemiş oluruz :)
  • cok iyi calısma ama ztn oyunda pek bir inglizce gerekmiyor
  • quote:

cok iyi calısma ama ztn oyunda pek bir inglizce gerekmiyor

bence kesinlikle gerekiyor bu counter-strike gibi değilki :)

quote:

Bence tamamen bitince çıkart. Böylece sağda solda v1 v2 v3 görmemiş oluruz :)

ilk adamakıllı sürüm v1.0 final olacak. çıkması 1 ayı bulur. bu sırada insanları yamada çalıştığıma ikna etmem gerekir.

quote:

İlk olarak emeğin için seni tebrik ederim
    Yamayı nasıl yükleye bilirz acaba
    yardımlaın için şimdiden teşekkür ederim

hazırlandığı zaman otomatik kurulumlu olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.