Şimdi Ara

The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 FinaL [çıktı] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
31.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustad teşekkür ederiz iyi bir iş çıkartıyorsun da birde gta IV için çalışsanızda yamayı çıkarsanız en çok yama ihtiyacı duyulan oyun
  • Kolay Gele...

• hazırlandığı zaman otomatik kurulumlu olacak.

Bilgilendirme için teşekkür ederim tekrar eline emeğine sağlık
  • eline sağlık yokmu hala indirebilir bi yama
  • süper paylaşım teşekkürler
  • quote:

ustad teşekkür ederiz iyi bir iş çıkartıyorsun da birde gta IV için çalışsanızda yamayı çıkarsanız en çok yama ihtiyacı duyulan oyun

isteğini gördüm cevabını yazdım :) ben şimdi ona yama hazırlasam. ukalanın teki çıkacak bırak eski oyunları diyecek :P

quote:

eline sağlık yokmu hala indirebilir bi yama

gözle görülür seviyeye ulaşmış bir sürüm var elimde ama biraz daha uğraşayımda öyle yayınlayayım ilk sürümü.

quote:

süper paylaşım teşekkürler

inşallah yayınlamaya başladığım zamanda aynı şey söylenecek. ;)

• yavaş yavaş ilerliyor. 4ncü tanıtım resmini ekledim.
  • ilerleme durumunu yazmanız mümkün mü acaba?
  • 2. dilim fransızca oldğu için (eğer) zorlandıın bi kısım olursa bana pm atabilirsin.(keşke ing de .y. olsa)
  • ya arkadas bi iş yapacaksın, allah razı olsun ama, beklemekten kabız olduk resmen. çeviriyi bitirdikten sonra forumda yer açsaydın ya. ne zamandır, kaç tane forumda bu konuyu açmışsın, bide milletten yardım kabul etmiyorsun. bunca zamandır milleti heyecanlandırdın. maksadın ne, reklam yapmakmı. bitir çeviriyi ondan sonra bakın bunu yaptım de.
  • quote:

ilerleme durumunu yazmanız mümkün mü acaba?

mümkün değil çünkü kendim boş vakit buldukça uğraşıyorum. boşluğun ne zaman çıkacağıda belirsiz ki. mesela bu mesajı yazarken saat 03:15 idi. elimden geldiğinde yapmaya çalışıyorum.

quote:

2. dilim fransızca oldğu için (eğer) zorlandıın bi kısım olursa bana pm atabilirsin. (keşke ing de .y. olsa)

düşünmen yeterli teşekkür ederim.

quote:

ya arkadas bi iş yapacaksın, allah razı olsun ama, beklemekten kabız olduk resmen. çeviriyi bitirdikten sonra forumda yer açsaydın ya. ne zamandır, kaç tane forumda bu konuyu açmışsın, bide milletten yardım kabul etmiyorsun. bunca zamandır milleti heyecanlandırdın. maksadın ne, reklam yapmakmı. bitir çeviriyi ondan sonra bakın bunu yaptım de.

yok böyle bir şey... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 31 Ocak 2010; 3:32:48 >

• Aktif Çalışma: The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 Beta 1
    Aktif Projenin Tahmini Çıkışı: 10 Şubat 2010 Çarşamba
  • tşk eline sağlıkumarım olur
  • ya arkadas bi iş yapacaksın, allah razı olsun ama, beklemekten kabız olduk resmen. çeviriyi bitirdikten sonra forumda yer açsaydın ya. ne zamandır, kaç tane forumda bu konuyu açmışsın, bide milletten yardım kabul etmiyorsun. bunca zamandır milleti heyecanlandırdın. maksadın ne, reklam yapmakmı. bitir çeviriyi ondan sonra bakın bunu yaptım de.
    yok böyle bir şey... :D

Hakikatten yok böyle birşey, bunları ben mi yazmışım ya Kusuruma bakma o andaki ruh halim nasıldı hatırlamıyorum.
    10 şubat haberi çok sevindirdi bu arada. kolay gelsin.
  • 10 Şubata nasıl yetiştirdin şaşırdım valla.Kolay gelsin.
  • bir tanıtım resmi daha ekledim arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare
    10 Şubata nasıl yetiştirdin şaşırdım valla.Kolay gelsin.

yetiştiği filan yok kardeş çünkü dediğim gibi önce deneme sürümleri yayınlanacak sonar final sürümleri yayınlanacak

quote:

Hakikatten yok böyle birşey, bunları ben mi yazmışım ya Kusuruma bakma o andaki ruh halim nasıldı hatırlamıyorum.
    10 şubat haberi çok sevindirdi bu arada. kolay gelsin.

durumun değişmesi güzel. ayrıca 10 şubatlat ilgili yorumumu yukarıda yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 2 Şubat 2010; 17:22:59 >
  • Gerçekten güzel olacak gibi tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Gerçekten güzel olacak gibi tebrik ederim

eyvallah umarım yayınlandıktan sonrada beğenilir.
    ayrıca 6ncı tanıtım resmini ekledim :)
  • beta sürüm tanıtım filmi eklendi (youtube)
    tanıtım resimleri güncellendi (edelye)
  • beta sürüm demek işi bitirmişin son eksiklikler kalmış demek yayınlada oynuyalım :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.