Şimdi Ara

The Purge (2013) | Arınma Gecesi | Ethan Hawke - Lena Headey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Purge (2013) | Arınma Gecesi | Ethan Hawke - Lena Headey

Filmin Özeti:

Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir. Bir suç işlendikten sonraki 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır. James ve Mary de talihsiz bir suçla karşı karşıya kalan ve bu sorunu tek başlarına çözmesi beklenen bir çifttir. Bir gece evlerine kadar gelen bela, işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olur...

Fragman:

Filmin Gösterim Tarihi: 13 Eylül 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 5 Ekim 2013; 21:46:18 >

• The Purge filminden 3 klip

• film 13 Eylül 2013'te sinemalarda
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Ethan Hawke'de batman reyize baya benziyor O sandım ilk başta

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Adamlar düşük maaliyetle parayı kırıyorlar 3 milyon üretim bütçesi 5 günde 43 milyon hasılat yaptı bende mi korku filmi işine girsem napsam

desenize bi biz türkler böyle az bütçeyle çok hasılat yapan bir film çekemiyoruz

Adamlar düşük maaliyetle parayı kırıyorlar 3 milyon üretim bütçesi 5 günde 43 milyon hasılat yaptı bende mi korku filmi işine girsem napsam

Eylül'ün sonuna kadar daha 9 ülkede vizyona girecekmiş film. Kim bilir daha nekadar para kazanacaklar 3 milyon üretim bütçesi ile Bügün almanyada vizyona girmiş film. Almanyada yaşayan arkadaşlarımız filmi izleyip yazarlar güzelmi diye buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

desenize bi biz türkler böyle az bütçeyle çok hasılat yapan bir film çekemiyoruz

Helal olsun demek yakışır

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi

• ben amerikadayim aksama bu filme gidiyorum editlerim yorumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • New York tayım broadway cinemasında izlediktekten sonra editlerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Haziran 2013; 17:25:33 >
  • Evet arkadaşlar film güzeldi, filmin ilk yarısı bittiğinde salonun yarısı dayanamayıp çıktı, şuan ice-cubele oturduk lattelerimizi yudumlarken film hakkında konuşuyoruz,ipad den bilgilendirmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mojotr

Evet arkadaşlar film güzeldi, filmin ilk yarısı bittiğinde salonun yarısı dayanamayıp çıktı, şuan ice-cubele oturduk lattelerimizi yudumlarken film hakkında konuşuyoruz,ipad den bilgilendirmek istedim.

Sanırım film bayağı korkunçtu hocam 13 Eylül'den sonra kısmetse bizde izleriz filmi

Orijinalden alıntı: pisseq

bu arada filmin türkiye tarihi 19 temmuz

IMDb'de filmin türkiye vizyon tarihi 13 Eylül gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

bu arada filmin türkiye tarihi 19 temmuz

IMDb'de filmin türkiye vizyon tarihi 13 Eylül gözüküyor

az önce cnbce dergide gördüm 19 temmuz demiş googleda baktım orda da 19 temmuz yazıyor belki erkene çekilmiştir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.