Şimdi Ara

Paddington | Ayı Paddington (2014) | Nicole Kidman - Ben Whishaw - Jim Broadbent | Animasyon - Aile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Paddington | Ayı Paddington (2014) | Nicole Kidman - Ben Whishaw - Jim Broadbent | Animasyon - Aile

Paddington | Ayı Paddington (2014) | Nicole Kidman - Ben Whishaw - Jim Broadbent | Animasyon - Aile

IMDb

Perulu genç bir ayı, teyzesi Lucy tarafından büyütülür ve teyzesinin emekli ayılar için kurulan bir evde yaşamaya başlaması nedeniyle kendisine yeni bir ev bulmaya karar verir. “İngiliz” olan her şeye karşı ilgi duyan sevimli ayıcık, kendisine bir yuva bulmak için bir geminin cankurtaran botuna binip soluğu Londra’da alır. Fakat Paddington İstasyonu'nda kaybolup tek başına kalınca, şehir hayatının hiç de beklediği gibi olmadığını anlayacaktır. Bu durum istaasyonda karşılaştığı Brown ailesinin ona evlerini açmasına kadar sürer. Son derece iyi niyetli bir aile olan Brownlar, ayıcığın boynunda yazan 'Lütfen bu ayıcıkla ilgilenin. Teşekkürler.' notuyla karşılaşıp kahramanımızı geçici olarak aileye kabul ederler. Hatta ona karşılaştıkları istasyon olan "Paddington" ismini koyarlar. Sevimli ayıcık tam şansının yaver gittiğini düşünürken kendisinin nadir bulunan bir ayı türü olduğunu düşünen bir hayvan doldurma sanatçısıyla karşılaşınca işler karışır.

https://www.planetdp.org/title/paddington-dp34005

Filmi 2 sene önce tesadüf eseri Türkçe dublajlı olarak izlemiş ve çok beğenmiştim. Filmin ikincisinin geleceğini görünce konusunu açmak istedim. Dublajı güzel olan yapımlardan. Yanlış hatırlamıyorsam fragmandaki dublajdan daha farklı ve daha iyiydi Paddington'ın sesi ama emin olamadım. Neyse aile filmi izlemek ve eğlenmek isteyen bu yapımı kaçırmasın. Hadi iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Mayıs 2017; 18:2:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.