Şimdi Ara

The Purge (2013) | Arınma Gecesi | Ethan Hawke - Lena Headey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Yorumlara bakmam genelde izleyip kendim değerlendiririm. Hani son zamanlarda izlediğim en farklı konu bence. 10/6

Ama sadece konu yani. Başında sadece suç sayısı arttığı için bu yapılıyor deniliyor ama yapanları izlerken ayin gibi anasını satıyım. Kim bu yeni kurucular ya da ben mi kaçırdım bilmiyorum. Bu kadar ruhani bir şekle girmesinin nedeni ne merak ettim hep. Ayrıca senaryo çok ama çok vasat olmuş. Normalde film izlerken bunlara takılmam eleştirmek için yer aramam. Ama çok belli her şeyi çok klasik kardeşim. Biraz daha üstünde uğraşılsa biraz da derinlik katılsa ortaya efsanevi bir seri çıkabilirdi. Küçücük çocuk evine ne olduğunu bilmediği birisini alıyor. Üstüne öldürüleceğini bile bile onu koruyup saklıyor ve tabiki finalde adam da onları kurtarır ve mutlu son. Evin babası tek başına arka arkaya üç kişiyi birden gebertiyor falan. Mantıksızlık diz boyu. Madem adamı vermiceksin savaşıcam diyorsun adamı niye bağlı bırakıyorsun ver onada bi silah o da kendi canını savunacak zaten. Finali sürpriz olabilir belki ama biraz daha açmaları gerekti o kısmı. Neden ne oldu da boyle bir şey yaptı komşuları. Ben en başında o maskeli tipleri komşuları geldi diye bekledim o şekilde daha iyi olabilirdi belkide. Yine de oyuncular ve konusu hatırına izlenilebilecek bir film. Eğer devamı gelicekse de (Ki kaçarı yok) daha zekice ve oturaklı bir senaryo ile gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_80047354/tm.htm

Bu kadar çabuk beklemiyordum ama

• izledikten sonra yorum atarım
  • Keşke hiç izlemeseydim dediğim filmlerden biri çıktı.
    imdb puanı fazla bence. yan karakterler vasat, film vasat, konu saçma hemde fazlasıyla..
  • Seyretmeyin.seyrettirmeyin. Aşağıdaki yazıda hafiften spoiler olabilir zaten fark etmiyor giriş,gelişme,sonuç belli.
    Millet keşke seyretmeseydim falan filan diyor senaryo orjinal işleniş kötü diyor harbiden haklılar. Ama aynı şeyi yazmasanız farklı kelimelerle ifade etseniz ölürmüsünüz ?
    Keşke indirmeseydim benim için fragmandan ibaret bir film olarak kalsaydı. Walter white'ın ailesinden sonra bu gerizekalı aile sinirlerimi koparttı resmen, çocuk desen ayrı aptal kızı ayrı eşi ayrı adam ne yapsın ha adam çokmu akıllı hayır, çetenin lideri çocuğa cevap vermekten aciz arkadaş bi laf yapsın ağzın az durun getiriyorum de başka seçeneğin mi var bir numara adam seni. Kısacası seyretmeyin zaten 5-10 saniye konuşma ve kavga harici sardırdım geçtim, bom boş bir gerilim havası katmışlar.
  • Çok uçuk bir fikir. Film güzel işlenmemiş bence. Oyunculuk göze batıyordu. En iyi oynculuğu sonunda eve giren adam oynamış. Tam psikopat tipi vardı .)

Film kötüydü yau.
  • İzleyecektim ama yorumları gördükten sonra vazgeçtim
  • Yorumlara rağmen, puana rağmen izleyecek gibiyim. Film gerçekten mükemmel bir tema üzerine kurulmuş. Ancak tema her ne kadar mükemmelde olsa, batırmayı başarmışlar gibi.
  • ben beğendim farklı bir konusu var. ayrıca o liseli zoe yok mu zoe
  • çok aşırı kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taxi-Driver

İzleyecektim ama yorumları gördükten sonra vazgeçtim

Aynen.
  • Berbat.
  • Konusu hatrına izlenebilecek bir film. Ama gidişat ve senaryo oldukça klişe ve basit. 5.5/10
  • ilk filmi izlemeden 2. filme gitsem eksiklik yaşar mıyım arkadaşlar ?
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    yaşamazsın ilk filmde ki olayla 2.de ki farklı sanırım yalnız bu kadar iyi bir konu anca bu kadar çöp edillirdi çok iyi olmamıştı 2 nasıl bakalım o da kötü değildir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 17 Temmuz 2014; 13:02:54 >
  • bana göre çok güzel filmdi yorumlara bakıp biraz geç izledim ama birazdan 2.sini izlicem 2.si daha iyi diyolar bakalım izlicez tavsiy ederim
  • ikincisi ilk filmden daha iyiydi aksiyon severler için biçilmiş kaftan.
  • Hayatında gerilim filmi izlememiş insanlar yorum yapmış galiba. Eğer şu filme katlanamıyorsanız siz gerilim ve korku filmi izlemeyin. O kadar saçma korku filmleri izledim ki bunlar gayet güzel geliyor gözüme. Adam gidip LOTR izliyor, Matrix izliyor sonra gelip filme kötü diyor. Kategorisi gerilim olan bir filmden ne bekleniyor acaba?
    Film konu olarak 15/10. Ama bu özgün fikri çok kısıtlı kullanmışlar, şu filmin her saniyesinde bile "sistem"e laf çakılabilirdi, her sektöre eleştiri getirilebilirdi. Onun yerine; çatışma olsun, en sonu da mutlu bitsin modunda klasik bir gerilim filmi çekilmiş. Sonunu 1-2 yaklaşık tahminle tahmin etmek gayet mümkün.
    Gerilim filmi sevenler izlesin.
  • Konusundan dolayı güzel bir potansiyeli olsa da bence çok daha iyi olabilirdi. Vasat bir yapım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Purge serisini çok sevdim. Bu filmide en son izledim. Bence ilk film olarak iyiydi. Farklı bir konuya giriş filmi sonuçta. Serinin yazar ve yönetmeni diğer filmleride hazırlık yapmış bence. Çok birşey beklemeyin ama kötü bir filmde değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.