Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
9
Favori
14.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok güzel oyundu, umarım devamı gelir. gamepass sağ olsun bedavaya oynadık

    ...

    Bugün yeni ip duyuracaklarmış

    inside xbox 23'de başlayacakmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 14 Kasım 2019; 21:41:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game passle neredeyse bedvaya oynuyoruz saolsunlar ama çok çökme yaşıyorum GTX 1080ti var anlamadım olayı bu sorunu yaşayan var mı varsa yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Supernova'da bugün bitirdim. Gerçekten harika bir oyun olmuş her de sınırlı bir bütçeyle. Obsidian Microsoft altında devam ettirirse bu oyunu çok güzel bir seri olabilir.
  • Gamepass yine yaptı yapacağını 200mb lık güncelleme için tüm oyunu tekrardan indirtiyor bana.

    The Outer Worlds (2019) [ANA KONU]




    Ayrıca bir daha ki sene oyuna DLC gelecekmiş.

    The Outer Worlds (2019) [ANA KONU]

    https://forums.obsidian.net/topic/113270-a-special-thank-you-from-obsidian/




  • Oyunu 25-26 saatte bitirdim, yine de tadı damağımda kaldı Diyalog ve zeka ağırlıklı bir karakterle oynadım ve istediğim gibi çoğu işi konuşarak çözebildim. Bir an bile diyaloglarda keşke şu seçenek de olsaydı demedim. Bütün diyaloglar çok güzeldi, hepsinin özenle yazıldığı belliydi. Yoldaşlar ise apayrı bir dünya . Cidden Obsidian çok iyi iş çıkarmış bu konuda. Savaş mekanikleri ise fallout 4 gibi diyebilirim. Kötü değil, beni rahatsız etmedi açıkçası. Yoldaşlarımızın özel yeteneklerini kullanmakta zevkliydi açıkçası. Oynayış tarzımdan dolayı pek çatışmaya girmediğim için çoğu silahı kullanamadım. Hatta bütün bilim silahlarını(5 taneydi galiba) açmama rağmen oyun bittiği için 2 tanesi hariç diğerlerini kuşanmadım bile. Şu oyun yüksek bütçelerle yapılsa kesinlikle yılın oyunu olurdu. Üzüldüğüm kısım oyun o kadar da ilgi görmemiş gibi. Wikiler falan hep boş. Dh konusunu zaten görebiliyorsunuz, bu konu da ölü sayılır. Oyunun kötü yanlarına gelirsem bu olumsuzlukların çoğu oyunun bütçesinden kaynaklanıyor. Fiyatı 60 dolar olsa da (ben gamepass ile oynadım ) 60 dolarlık bir rpg oyunundaki gibi bir içerik bolluğu beklemeyin. Yine de içerik az olsa da nitelikli. Oyun süresini uzatmak için eklenmiş görevler yok. Optimizasyon sorunları hala devam ediyor. Oyunda bir sürü menu buguyla karşılaştım ama pek oyun içi bugla karşılaşmadım. Oyun ilk çıktığında quest bugları falan varmış ama ben öyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu tarz büyük bugları düzeltmişler anlaşılan çünkü 26 saatlik oyun süremde oyunu bozacak bir bug çıkmadı karşıma.


    Oyuna nasıl bir dlc gelecek merak ediyorum. Çünkü hikaye sonlandı, eğer ek içerik olarak oyunun ortalarına bir şeyler eklerseler küçük bir dlc için oyunu bir daha baştan oynayacağımı sanmıyorum. Bir de Dünya ile ilgili öyle bir açık kapı bırakmışlar ki bildiğin bu oyunun evreninde geçen ismi fallout olmayan bir fallout yapabilirler. Umarım Microsoft çatısı altında bu tarz bir AAA oyun görürüz Obsidian dan. Zira fallout 4, fallout dan çok minecraft gibiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 9 Ocak 2020; 1:33:3 >




  • oyun beleşe geldi bize ama oynayamıyoruz
    indiana epic games store win64 shippping.exe 0xc000007b hatası alıyorum uğraştım bi türlü çözemedim bunun çözümü var mıdır?
  • takipçiler ne işe yarıyor?
    kilit açtırma, hack yaptırma falan yok mu,ben mi çözemedim?
    ilk takipçi kızı aldım 3tane simge var sadece biri çalışıyor o da şuraya git bekle komutu
  • Türkçe yamasını yapacak bir hayırsever lazım...
  • https://makinaceviri.weebly.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Şurda makina çevirisi yapılmış,google translatenin biraz daha iyi olanı.Yine de anlaşılmayan kelimeler cümleler çokdu.Şimdilik bıraktım oyunu düzgün Türkçe yama yapılırsa diye.

    Oyuna gelecek olursak güzel duruyordu.Diyalog seçenekleri,perkler felan çok güzel,beklediğimden iyi çıktı.Grafiklerde aynı şekilde beklediğimden iyi.

    Adamların yüksek bütçesi olsa Fallout4'ü çok rahat tokat manyağı yapabilecek potansiyeli var.




  • Oyuna yeni başladım. Şimdiden sıkıldım desem yeridir, NPC sayısı çok az geldi ve dünyası aşırı ruhsuz hissettiriyor. Önceki mesajlarda yazılan övgü dolu sözler için oynamaya ve şans vermeye devam edeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulonViing

    Oyuna yeni başladım. Şimdiden sıkıldım desem yeridir, NPC sayısı çok az geldi ve dünyası aşırı ruhsuz hissettiriyor. Önceki mesajlarda yazılan övgü dolu sözler için oynamaya ve şans vermeye devam edeceğim
    Ben de sizinle aynı fikirdeyim. 2-3 saat kadar oynadım. Anlamaya ve sevmeye çalıştım ama maalesef atmosfere giremedim. Oyunları çok nadir yarım bırakırım, başladıysam bitireyim diye düşünürüm ama bu oyunu bıraktım. Vaktimiz az artık, seçerek ilerliyoruz. Belki birkaç ay sonra tekrar bir şans veririm :)
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Oyun Ruhsuz,Cansız Hiç 1 Beklentiniz Olmasın Zar Zor Sonunu Getirdim Microsoft GamePas Olmasa ,Para Vermesem Ne Oynardım Ne İndirirdim Resmen Potansiyeli Hiç Etmişler
    Benim Anadilim Gibi İngilizcem Var,1 Ton Diyalog Okurum Sürekli Npc Öldürürüm İlerlerim Diyorsanız Oynanabilir,Oynamassanızda İnanın Hiç 1 Şey Kaybetmetsiniz.
  • güzel bir oyun geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ilk dlc si Peril on Gorgon çıkışını yaptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu şu anda bitirmiş bulunmaktayım. Çok eksiği olmasına rağmen ben memnun kaldım. Maalesef şehir/kasabalarda bulunan npcler çok ruhsuz. Karşılaştığınız düşmanlarda bir yerden sonra farklı bir taktik uygulamanıza gerek kalmıyor ve oyun zorlukları kolay olduğu baymaya başlıyor. 3600 ve 5600XT ikilisi ile oynadım ve optimizasyonda mı sorun vardı anlayamadım. 4-5 kere pat diye oyundan attı. 1-2 kere video tdr failure hatası verdi. Yine de hikayesi ile bağladı beni. Ada-Sam diyalogları mükemmel yazılmış.

  • Outer Worlds 2 pre-production aşamasındaymış. Microsoft sayesinde daha büyük bütçeye sahip olacaklardır bu yüzden sevindim fakat Obsidian'dan Fallout 5 bekliyordum. Bu nesil Fallout oyunu gelmeyecek gibi.

  • Peril on gorgon u bitirdim de . yaklaşık 6 saatlik güzel bir dlc olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.