Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
15.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gizliliğe önem veren bir oyun olmamış, susturuculu, gizli iken tek atan mekanizma yok oyunda. Hitabet, hack olayları çok önemli oyunda. Silah modifikasyonunu yetersiz buldum, optimizasyon için sadece gölge ayarlarını kısın. Güzel bir oyun ama rpg öğelerine bakıldığı ve ana hikayesine bakıldığı zaman 300 lira çekilecek bir oyun değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu genel olarak ortalama buldum. Çok bir beklentim olmadan başladım ve biraz üzdü açıkçası.

-Ana konusu sağlam ama kendinizi zorlamak gerekiyor kaptırabilmek için, sürüklemiyor ana görev zorlamadan.
    -Yan görevlerin bazıları basit kaçmış, pek uğraşılmamış üzerinde.
    -Oyun baya kolay, mermi, para ve malzeme yağıyor üstümüze. Gizli ilerlemek de çok kolay. Düşmanların ve bizim elemanların yapay zekası yoktan hallice.
    -Çatışmalar değişmiyor ve gelişmiyor hiç.El bombası dır, özel güçtür kullanan yok bize karşı. Bizde de fazla bir şey yok zaten. Bu da bayıyor bir süre sonra, oyunun büyük bir kısmı çatışma sonuçta.Düşman çeşidi de 4-5 olunca iyice sıkıcı oluyor bir süre sonra.
    -Karakter geliştirme de baya sığ olmuş, perkler basit ve anlamsız, silah skillerine vermeden de etkili biçimde kullanabiliyoruz silahları. Persuade gibi konuşma yetenekleri en çok işe yarayanlar, savaşta bile işe yarıyorlar.
    -Gemi mürettebatı genel olarak hoşuma gitti, kendi aralarındaki muhabbetler hoş, görevler sırasında yaptıkları yorumlarda öyle. Ama kendi görevleri çok baside kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Ekim 2019; 15:33:37 >

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Fiyat bu oyun için çok yüksek gerçekten.
  • Benim gibi oyunda ki bulanık görüntüden rahatsız olduysanız eğer,bu bulanıklığa sebep olan chromatic aberration efektini kaldıran bir mod var.İsteyen olursa linkini aşağıya bırakıyorum.
    Nexus Mods :: The Outer Worlds
    Chromatic Aberration Remover
    https://www.nexusmods.com/theouterworlds/mods/5?tab=description

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 29 Ekim 2019; 12:50:51 >

• Oyun bunalttı beni her diyalog içinde 6-7 tane seçenek var birine girince yine bir o kadar çıkıyor. Hani diyaloglar ve karakterler iyi olsa oturup okursun ama çoğu çöp. Loot yine çöp binlerce şey alıyorsun ama ne olduğuna bile bakmıyorsun.

diğer fallout oyunlarını sevenler bunu da sever ama beni yordu. Birazda gözlerim kanadı görüntü ve renklerden ötürü.

Ek olarak oyunda widescreen desteği hiç yok. Nasıl yok derseniz hiç ama hiç yok mod filan ile bile olmuyor şu an için. Bu devirde böyle oyunu piyasaya sürmeye utanır insan vallahi.
  • Oyunu bitirenlere soruyorum. Hangi zorluk seviyesinde oyuna başlanmalı?

Tecrübeli sayılırım.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Ben normalde bitirdim. Oyunun başından hemen sonra skilleri doğru dağıtırsanız fazla overpower oluyorsunuz çiçek toplar gibi geçiyorsunuz bölümleri zaten oyun loot derken üzerinize neredeyse mermi fırlatır hale geldiği için en azından normalin 1 tık üzeri zorluğu tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Fiyat bu oyun için çok yüksek gerçekten.
    5tl 1aylık game pass :D neresi yüksek :D:D:D:D:d
  • Teşekkürler.
  • Selamlar,

Oyunu bir kaç saat önce bitirdim ve sıcağı sıcağına yorumlamak istedim.
    Bu arada ana hikaye odaklı olarak oynarsanız 15 saat gibi kısa bir sürede oyunu bitirebiliyorsunuz.

Oyun hard da oynasanızda zorlayamıyor. sonlara doğru bol cephane ve yetenekler sayesinde oldukca kısa süren çatışmalar yaşanıyor.
    Oyunun zorlamasını istiyorsanız ekip üyelerini yanınıza almayın. İşi bayağı kolaylaştırıp eğlencenizi baltalayabiliyorlar.
    Konuşma diyaloğları oldukca doyurucu. Bir çok görevi konuşma esnasında alıyorsunuz. Bu yüzden uzun uzun konuşmak en iyisi.
    Harita olarak bana çok boş geldi. Bir çok gezegen ve uzay gemisine gidiyoruz ama nerdeyse hepsi birbirinin aynısı ve küçük.
    Silah çeşitliliği ne az ne çok kararınca olmuş gibi.
    Yetenekler çok ahım şahım değil. Hiç bir yeteneği geliştirmesenizde sizi zora sokacak bir şey yok. bam bam ilerleyebiliyorsunuz.
    Diplomasi ile ilerlemek isteyenler için mükemmel bir oyun olmuş. her işi konuşarak halledebiliyorsunuz.
    Gizlilik ve hack işlerine pek bulaşmadım bir yada iki yerde sıkıntısını çektim. o kadarda olur diyip pişman değilim.

Aklıma gelenler bunlar. bence kısa bir oyun olmuş. Beni doyuramadı.

Bence ucuz bulduğunuz zaman alıp oynayın şimdiden almanıza değecek bir oyun değil.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Oyun bazı sistemlere seçici davranıyor maalesef. Hiç sıkıntı yapmadan oynatacak sisteme sahip olmama rağmen stutter, fps düşüşleri, stuck falan oluyordu özellikle oyunun başında ADA ai ile tanışmaya gidilen bölümde. Yapımcısı düzeltene kadar geçici çözümü fps limiti koymak, v-sync açmak ve (kullanıcı adı)/AppData/Local/Indiana/Saved/Config/WindowsNoEditor içindeki Engine.ini dosyasına

[SystemSettings]
    r.SceneColorFringeQuality=0

komutunu yazmak.

Yaptıktan sonra çok akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Yani en azından ben ve nette bulunan bir çok insan sorunu böyle çözdü. Bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Oyun bazı sistemlere seçici davranıyor maalesef. Hiç sıkıntı yapmadan oynatacak sisteme sahip olmama rağmen stutter, fps düşüşleri, stuck falan oluyordu özellikle oyunun başında ADA ai ile tanışmaya gidilen bölümde. Yapımcısı düzeltene kadar geçici çözümü fps limiti koymak, v-sync açmak ve (kullanıcı adı)/AppData/Local/Indiana/Saved/Config/WindowsNoEditor içindeki Engine.ini dosyasına

[SystemSettings]
    r.SceneColorFringeQuality=0

komutunu yazmak.

Yaptıktan sonra çok akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Yani en azından ben ve nette bulunan bir çok insan sorunu böyle çözdü. Bir dene derim.
    Oyunu silmiştim fazla yer kaplıyor ve oynamıyorum diye

Birkaç gün sonra tekrar yükleyip deneyeyim en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Hard, ki o bile kesmeyebilir.
    Supernova çok gereksiz açıkçası, hele ki arkadaşlarımızın ölünce geri gelmemesi, tamamen bebek bakıcısı olarak oynarsınız.
  • Oyunda Tonla Metin Var Rpg İçin Güzel, İnglizcesi İyi OLmayanlar İçin Parmak Ağrıtıyor Oyun Kolununun Tuşuna Basmaktan Yoruldum

Lan 1 Sus Zaten Anlamıyom Orta İleri İngilizce Lazım Bunları Anlamak İçin
    Fallout 4 De Oynadım Bitirdim Hiç İngilizcede Zorlanmamıştım, Bu Zorluyor Anlayamıyorum Dediklerini Yoksa Oyun Rpg Severleri Tatmin Eder

Fazla Beklentiye Girmeden,Keyif Alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 30 Ekim 2019; 13:7:52 >
  • Oyun güzel lakin Game of the Year olması imkansız. Çok eksiği var. RPG de olması gereken doluluk yom oyunda. Silahların çeşitliliği az gibi geldi. Eğer Survival modda oynanmıyorsa alınan çoğu eşyanın hiç bir değeri yok. Sadece sağlık paketleri kullanıyorsunuz oyun boyunca.
  • Mekanikleri falan hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca renkleri gözümü yordu biraz. gamepass üyeliğim ve ayın son günleri olmasından dolayı kalan kotayı değerlendirmek açısından indirdim ama 5 dk anca dayanabildim. RPG bir oyun bunu kabul ediyorum ama konuşmalar falan bana çok uzun geldi. Beğenmedim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Mekanikleri falan hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca renkleri gözümü yordu biraz. gamepass üyeliğim ve ayın son günleri olmasından dolayı kalan kotayı değerlendirmek açısından indirdim ama 5 dk anca dayanabildim. RPG bir oyun bunu kabul ediyorum ama konuşmalar falan bana çok uzun geldi. Beğenmedim oyunu.
    Rpg oyununda diyaloglar uzun diyorsan zaten senin türüb değildir Cod, Bf falan oyna Rpg'lerin default özelliklerinden biriaidir hikayebin ağır işlenmesi ve diyaloglar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cillop gibi olmuş. Çok ama çok beğendim. (Her ne kadar dış dünya ölü gibi olsa da genel olarak güzeldi)
    Obsidian ekibinden Bethesta ekibine güzel kapak olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Oyunu bitirenlere soruyorum. Hangi zorluk seviyesinde oyuna başlanmalı?

Tecrübeli sayılırım.
    Hard.
    Supernova gereksiz kasıyor (yeme içme uyuma gemide yatma zorunluluğu vs) Hard iyidir.
    Buna ek olarak daha zorlu bir oyun istiyorsan da yanında yoldaş olmadan tek tabanca takıl
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.