< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (249. sayfa)
-
-
Keske devamı gelseydi :((
-
Ps5 için umarım devamı gelir. İnternette fan yapımı 60fps ve black bar kaldırma modu var. Tekrar oynamak için güzel bahane aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 28 Eylül 2021; 19:9:1 > -
İyi güzel umuyorsunuz da devam oyununu kim yapacak?
Ready at dawn kapatıldı.
Bend studio dagıtıldı
Firesprite VR, playroom oyunları yapmıs
Guerrilla ise Horizon forbidden west i yapıyor
housemarque Returnal i daha bu sene cıkardı
insomniac spiderman, wolverine yapıyor
london studio VR oyunları yapıyor
Media molecule Dreamsle ugrasıyorlar hala
Naughty dog ise bildigimiz tarzda the last of remastered, uncharted remastered yine bu tarz bir oyun cıkarır.
PixelOpus Concrete genie gibi VR yada ona yakın guzel oyunlar yapıyor.
Polyphony Digital Gran turismo 7 dısında baska oyun yaptıgını sanmıyorum
SIE San Diego Studio Kendileri MLB yapmakla mesguller
SIE Santa Monica Studio Gow ragnarok DlC si ve ps5 ıcın yeni gow yapıyorlar
Sucker Punch Productions Ghost of tsushima nın 2. oyununu yapıyorlar
Team Asobi Japonyada tek kalan sony studyosu kendileri Playroom oyunları yapıyor.
Ortadaki studyolar bu ve kendileri Devam oyunu ve bir kac yeni ip yapıyor.Sony bu oyunu da tıpkı Killzone, resistance gibi yuz ustu bırakıp isi bitirdi. Ha ubisoft EA falan yaparsa onu bilemem ama gorundugu gibi Koskaca sony nin sadece 13 tane studyosu var 1 tanesi bile FPS,TPS shooter yapamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 28 Eylül 2021; 20:27:48 >
-
Ready At Dawn ne zaman kapandı? adamları Oculus Studios satın aldı. Keza Bend Studio ne zaman dağıtıldı? Days Gone’ın baş yapımcısı ile yönetmeni ceketini alıp gitti, kalanlar yeni İP için çalışıyor.
-
ps5 ile oynanabiliyor mu yoksa pc mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoReady At Dawn ne zaman kapandı? adamları Oculus Studios satın aldı. Keza Bend Studio ne zaman dağıtıldı? Days Gone’ın baş yapımcısı ile yönetmeni ceketini alıp gitti, kalanlar yeni İP için çalışıyor.
Boşver arkadaş kendi çalıp kendi oynamış :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoReady At Dawn ne zaman kapandı? adamları Oculus Studios satın aldı. Keza Bend Studio ne zaman dağıtıldı? Days Gone’ın baş yapımcısı ile yönetmeni ceketini alıp gitti, kalanlar yeni İP için çalışıyor.
Haklisiniz da kapanmasiyla , dediginiz seylerin olmasi bu oyunun devaminin gelecegi anlamina gelmiyor. Ayrica bend in yaptigi ip den guzel bir sey olacagini sanmiyorum. Hem vita daki uncharted oyunu hem de days gone ortalamanin altinda kalan oyunlar.
ayrica Naughty dog online bir ip icin calisiyorlarmis. Vah ki ne vah
Siz de yazin bir gorelim?. Laf atmak yerine Su 13 tane studyonun bir tanesinin bu oyuna devami niteliginde becerebilecek hangi studyonunun yapabilecegini dusundugunu soyleyebilirsin mesela
Hayatımda oynadığım en boş oyun sıralamasında hâlâ ilk sırada. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu oyunu bir plusa veya nowa koyamadılar.
Hocam bu anı mı bekliyordun bilmiyorum da Ready at dawn kapatılmadı ki Sony oyunun haklarına sahip istediği firmaya yaptırabilir.
-
Jailbreakli ps4 gerekiyor modlu oynamak için.
-
bu oyunu eleştirenler , atıp tutanlar , kısa olduğu için sövenler önce bir oturup düşünsünler "Oyun" ne demek diye .
Benim icin oyunun anlami 3 boyutlu bir ortamda o dunya yada evrene girebildigimi kontrollerle ve maksimum derece de bir ortamda bana guclu, serbest bir sekilde hissettirebilmesi, ayni zamanda sinirli bir sekilde hissettigim, hayal ettigim seyleri o ortamda yapabilmek.
The order1886 ya baktiginizda bize kontrol verilen ortam kisitli, gameplay acisindan yenilik sunmayan, quick time event a cok bel baglayan,eksik boss savaslari ve ayni tarz bosslara sahip Cogunlugu sinematik sunum ile yapilmis sahnelerden olusan zamaninda 60$lik cikisiyla elestrilen, karakterleri sig, niteliksiz, ayni sahnelerden 2 ser kere gectigimiz ve bunu sahte bir sekilde oyun yuklemesi ile yapilan interaktif bir 5 saatlik deneyim.
Bu oyun degil, interaktif bir oyun.
Bu arada store da gordum suan, Sahlanan ekonomiden dolayi 5$ a satilan the order1886 nin base fiyati 350 tl olmus, suan indirimli 122 tl
Oyuncunun bir beklentisi olmalı zaten oynadığı oyundan ve seninde beklentilerin kendince bu şekilde . Bazıları var hiçbir beklentisi olmaz tek beklentisi boş boş eleştirir ve kötüler. Bu duruma dikkat çekmek istemiştim yazdığım mesajda.
Sonuçta bir oyun yapılırken emek harcanıyor ama fiyatı beklentileri karşılamıyor o yüzden almak da mantıksız oluyor haliyle ucuzlayınca almak daha mantıklı geliyor.
Fiyat konusunda ise burası Türkiye ve hiçbir sektörde denetim olmadığı için herkes kafasına göre fahiş fiyat koyup kazıklamaya devam ediyor onlar insan değil benim gözümde adi şerefsizler ve yatacak yerleri yok ama sorsan müslümanlar.
Son olarak benim beklentim kendini oynattırsın ve eğlenceli olsun. Ha bir de gereksiz yere zor olup da alacağım zevki baltalamasın yeter. Şuana kadar herkesin çöp dediği çoğu oyunu oynamışımdır
Su oyunun devaminin gelmeyecek oldugunu bilerek yasamak zorunda olmak…. 🚬 üşüyorum galahad reyiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Driveclub, Resistance, Killzone, Motorstorm... Kimler geldi. Kimler geçti.
-
Deştin yine yaramızı hocam,
Oyunun finalini eleştirenler çok olsa da, ben çok beğenmiştim ve hislerim hala taze. Tam Galahad reyiz tetiği çektiğinde kurşun sesi ile ekranın kararıp epik bir müzik eşliğinde The Order 1886 yazısının belirmesi ve akan jenerik, çok iyiydi ya..
Leydi Igraine’in nur yüzünü bir kez daha göremeyecek olmak çok acı
-
Cok kimsenin takmadigi ama tutanin da hastasi oldugu bir oyun. Benim de uzun uzun oynadigim bir oyundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 16 Ağustos 2022; 5:37:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X