Şimdi Ara

The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Thomas adlı bir genç, erkeklerden oluşan bir topluluk ile birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Hayatta kalma çabası vermesinin yanısıra labirentten de çıkmanın bir yolunu bulmak zorundadır. Thomas, hem hayatta kalmanın hem de kendini saran çemberin dışına çıkıp oradan kurtulmanın yolunu bulmaya çalışacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 20 Eylül 2014; 19:33:22 >

• The Maze Runner Sinemaya Uyarlandı

James Dashner’ın 3 kitaptan oluşan bilimkurgu serisinin ilk kitabı The Maze Runner sinemaya uyarlandı. The Hunger Games’in başarısını örnek alan 20th Century Fox, elini çabuk tutup romanın haklarını satın almıştı.

Genç ve pek tanınmamış oyuncularla yola çıkan filminde anlatılan hikaye oldukça ilginç. Thomas adlı 16 yaşında bir genç, kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlamaz bir şekilde dev bir labirentte uyanır. Çok geçmeden kendisi gibi orada sıkışıp kalan 60 kadar çocuk olduğunu fark eder. Labirentten kurtulmak için çabalayan gençlerin her birinin ayrı bir görevi ve bir gün içinde bulundukları labirentten kurtulmak için umutları vardır.

Çekimleri tamamlanan filmin yönetmenliğini ilk uzun metrajına imza atan Wes Ball üstlenmiş. Üçlemenin ilk halkası The Maze Runner başarılı olursa ikinci ve üçüncü film için harekete geçilecek. Filmin gösterim tarihi 19 Eylül 2014.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 31 Ekim 2013; 15:23:32 >

• Labirentler güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Labirentler güzel görünüyor

Aynen.
  • Dylan O'Brien varsa kaçmaz.
  • The Maze Runner’ın İlk Fragmanı Yayınlandı

James Dashner’ın 3 kitaptan oluşan bilimkurgu serisinin ilk kitabı The Maze Runner’ın sinemaya uyarlandığını daha önce duyurmuştuk. Bugün filmin merakla beklenen ilk fragmanı paylaşıldı.

Genç ve pek tanınmamış oyuncularla yola çıkan filmde anlatılan hikaye oldukça ilginç. Thomas adlı 16 yaşında bir genç, kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlamaz bir şekilde dev bir labirentte uyanır. Çok geçmeden kendisi gibi orada sıkışıp kalan 60 kadar çocuk olduğunu fark eder. Labirentten kurtulmak için çabalayan gençlerin her birinin ayrı bir görevi ve bir gün içinde bulundukları labirentten kurtulmak için umutları vardır.

Wess Ball’ın yönettiiği The Maze Runner, 19 Eylül’de ülkemizde gösterime girecek.

• Dylan O'Brien ve Kaya Scodelario
    Merakla bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Temmuz 2014; 20:20:10 >
  • Türkiye'de vizyona girecek mi arkadaşlar? Girecekse ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerilim aksiyon tarzı bir şeye benziyor hadi bakalım
  • az önce imdb de gördüm, sevdiğim tarz ve beklediğim filmler arasında
  •  The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario
  • Filme giden var mi beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Filme giden var mi beyler ?

Ben gittim. Merak ettiğini sorabilirsin.
    Yani bence güzel olmuş film. Daha farklı bir şey beklerdim ama en azından filmin içinde aşk yok da biraz farklı şeyler izliyorsun. Doğrusu beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Yeterince aksiyon vardı. Labirent konusuna gelince karmakarışık bir şey beklemeyin. Labirentin tek tehlikesi "ızdırap verenler" sanırım. Tabii bi ara farklılaştı. Labirentin de hünerini gördük.

Bir de bir an her şey bitti açıklığa kavuştu sanmıştım ama doktor iyi fake attı. Ben Açlık Oyunlarının ikincisi gibi daha gelişmiş bir labirent bekliyorum. Umarım öyle olur. Bakalım diğer aşamalar neymiş.

İzlemeyenler sakın açmasın filmin sonu ile ilgili spoiler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 19 Eylül 2014; 21:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Yani bence güzel olmuş film. Daha farklı bir şey beklerdim ama en azından filmin içinde aşk yok da biraz farklı şeyler izliyorsun. Doğrusu beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Yeterince aksiyon vardı. Labirent konusuna gelince karmakarışık bir şey beklemeyin. Labirentin tek tehlikesi "ızdırap verenler" sanırım. Tabii bi ara farklılaştı. Labirentin de hünerini gördük.

Bir de bir an her şey bitti açıklığa kavuştu sanmıştım ama doktor iyi fake attı. Ben Açlık Oyunlarının ikincisi gibi daha gelişmiş bir labirent bekliyorum. Umarım öyle olur. Bakalım diğer aşamalar neymiş.

Sagolun hocam yorum icin.gidilir diyosunuz yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Sagolun hocam yorum icin.gidilir diyosunuz yani

Evet gidilir. Ben devam edeyim yorum getirmeye.
    Ekleme yaparsam: Filmin efektleri ve atmosferi bir de oyunculukları çok iyi. Senaryo zaten gizemli ama hala bir gizem var. İzlemeden de tahmin yürütebileceğimiz bir yanı yok. Senaryo atmosferin yanında biraz geri kalmış. Ama sonu yüzünden kafada çok soru işareti bırakıyor.
    Gerilim dolu ve korku da var filmde cidden çok hoş. Kitabını da alacağım.
    Notum 9/10.

• Filme bugün gitme şansım oldu güzeldi hafiften gizemli falan ama yinede pek çok soru oluştu filmin sonuyla ilgili,2. filmde cevaplarlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 19 Eylül 2014; 22:57:05 >
  • Film gerçekden iyiydi.Kitabını felan bilmiyorum hatta adını ilk defa duydum diyebilirim.İlk başlarda çok normal gidiyor sonradan ana konuya bir giriliyor daha da çıkılmıyor.Ben son
    bölümü ağzım açık izledim en az 5 dk ne oluyor diye düşündüm.Bu aralar film açlığı çekiyoranız kesinlikle gidilir.
  • IMDb puanı oldukça yüksek. Yorumlar da iyi. Net'e düştüğünde boş vaktim olursa kesin izlerim.
  • Netten değil de sinemada izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Sonu oldukça gizemli, hatta ilk bölüm itibarı ile hiç bişey anlamıyosunuz ama gayet başarılı bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 21 Eylül 2014; 0:44:49 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.