Şimdi Ara

BU FORUMDA ALAN PARSONS PROJECT,QUEEN,GEORGE MİCHAEL,PİNK FLOYD,MODERN TALKİNG GİBİ GRUPLARIN....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU FORUMDA ALAN PARSONS PROJECT,QUEEN,GEORGE MİCHAEL,PİNK FLOYD,MODERN TALKİNG GİBİ GRUPLARIN MÜZikleriİni dinleyen yokmu.
    Ne Zaman baksam nerde aptal müzikler var nerde salakça müzikler var hep onlarla ilgili konu açılıyor.80,lerin keyfine varamayan,müziğin gerçek ritmini bilmeyen anlamayan bu topice cvp yazmasın..HELE ŞAKŞUKA,YOK BİLMEM CANKAN vs. türk pop ve arabesk dinleyenler.bunlar kadar aptal şarkı yoktur..Dinlerken en küçükb işi bile hissetmiyom.zaten bi kere dinledim..Adam gibi müzik dinleyenler buraya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlkerCagatay -- 25 Haziran 2005, 1:18:45 >

• MODERN TALKİNG,QUEEN,GEORGE MİCHAEL halen dinliyorum. dediğin gibi 80lerin müzikleri daha güzel. bunu 95e kadar uzatsak daha ii olur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 25 Haziran 2005, 1:22:01 >
  • 17 yaşında olmama rağmen eski müzikleri sewerim.iron maiden,laura branigan,queen,george mıchael,mıchael jackson vs. sanatçıların şarkıları güzzeldir.
  • Bence müzik bölümünde dinleyen wardır ama

Bende MODER TALKİNG dinlerim arada sırada ama....
  • özellikle MİCHAEL JACKSON hastasıyım. bir insan ancak bu kadar farklı olur. ki artık dünya taklitler dünyası. onu taklit eden justin hıyarını taklit edenler de çıktı şimdi....
  • bi de bon jovi ekleyelim o listeye
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2843802/mpage_1/key_korncu21//tm.htm#2850368

BİZ BURDAYDIK SEN NERDEYDİN

????*

BU LİNKE BAK feyz al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PEKİ HİÇ ALAN PARSONSU BİLEN VEYE DİNLEYEN YOKMU MÜZİKLERİ ŞAHANEDİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

PEKİ HİÇ ALAN PARSONSU BİLEN VEYE DİNLEYEN YOKMU MÜZİKLERİ ŞAHANEDİR.

merak ettim
    ares ten indiriyorum

bakalım müzik kalitelimi
  • QUEEN, Fredy Mercury , Pink Floyd, Pet shop boys, Nirvana, bon jovi, Scorpions bunları dinlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

merak ettim
    ares ten indiriyorum

bakalım müzik kalitelimi

Ooo sevdim
  • dostum sen alan parsonsu dinle bak gör müzik neymiş.
    özellikle tavsiye edebilceğim şarkıları.

old and wise
    step by step
    games people play
    the turn of a friendly card
    dont answer me
    prime time
    eye in the sky
    ı am a mirror
    Time
    I Wouldn't Want To Be Like You

bu şarkıları ve diğer şarkılarını dinlemenizi öneririm alan parsons project tin
    aresten aratıp dinleyin yorumlarınızı bekliyorum.
  • ben tarzını eagles e bezettim sakin güzel melodileri war

şikago bulls theme süel gelsi bana
  • Dinlemez miyiz hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

özellikle MİCHAEL JACKSON hastasıyım. bir insan ancak bu kadar farklı olur. ki artık dünya taklitler dünyası. onu taklit eden justin hıyarını taklit edenler de çıktı şimdi....

Evet bir de onları taklid eden bazı dallamalarda bizden çıkacak. Böylece suyunun suyunun suyu olarak izleyeceğiz ve dinleyeceğiz... Ama ne yazık ki gene bazı özenti kesim onların peşinden konserden konsere koşturacak.
  • ulan türktür işte herşeyi yapar..taklit özenti herşey onlarda
  • quote:

MammaGamma,Pipeline,Lucifer,the turn of a friendly card....

varmıymış dinleyen
  • QUEEN

Fredie Mercury
  • yeni çıkan sarkıları hiç dinlemiyorum. seksenlerin sarkıları daha iyi. zaten bu dadar süre geçtikten sonra dinleniyor olmaları farklarını ortaya koyuyor.
  • yettim gayrı erayda bırazdan gelır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.