Şimdi Ara

The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi bu wicked kim isyan kim ? 2.filmi izlemedim aşırı kaçmasın spo lütfe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

şimdi bu wicked kim isyan kim ? 2.filmi izlemedim aşırı kaçmasın spo lütfe

İsyan, Wicked'dan kaçan kişilerden oluşan bir grup. Wicked ise çocuklara deney yapan kuruluş.

O grup Right Arm değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

şimdi bu wicked kim isyan kim ? 2.filmi izlemedim aşırı kaçmasın spo lütfe

İsyan, Wicked'dan kaçan kişilerden oluşan bir grup. Wicked ise çocuklara deney yapan kuruluş.

O grup Right Arm değil mi?

Sağ kol da var isyan da var ve ikisi de farklı gruplar diye biliyorum. Yoksa isyan çocukların wicked'a verdiği diğer isim miydi

Hocam ben Wicked'ın türkçe çevirisini İsyan diye hatırlıyorum. Şu Janson ve en baştaki kadın falan hepsi Wicked/isyan. Wikisine baktım dediğim gibi WICKED üyeleri altında, Chancellor Ava Paige, Assistant Director Janson var, Thomas, Teresa, Aris, Rachel ve çalışan doktorlar var.http://mazerunner.wikia.com/wiki/WICKED

Bir de bir sorum var spoiler içerebilir o yüzden alıyorum.

Filme bi kopuk başladım. İlk filmde hiç bahsetmediler bu Wicked'dan vesayre. İkinci filmde bi bakıyoruz Wicked askerleri var, çocukları topluyorlar falan. Sonrda da çocukların vücudundan panzehir ürettiğini öğreniyoruz da bu gençleri labirente koymanın amacı ne? Madem çocuklardan tedavi üretebiliyorsun çocukları topladıktan sonra hepsini bi yere kapatıp sömürse olmuyor muydu? Yanlış mı biliyorum?

• film güzel güzel ikinci filmi bi ara izlemeyi planlıyorum
  • Küfür içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Temmuz 2017; 18:39:31 >
  • Spoiler içerir

İlk kitabı bitirdim. Wiki'den baktım Teresa ölüyormuş, devam kitaplarını almaktan vazgeçtim Tüm keyfim kaçtı vallahi
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Aynı olayı birkaç farklı çizgi roman/filmlerde yaşadım. Wikilerin neredeyse hepsinde ölen karakterlerin yanında deceased vs yazıyor acımadan spoiler veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Spoiler içerir

İlk kitabı bitirdim. Wiki'den baktım Teresa ölüyormuş, devam kitaplarını almaktan vazgeçtim Tüm keyfim kaçtı vallahi

Hocam ileriki kitaptan spoiler içerir deseydin ya nasıl olsa filmi izledim film hakkında spoiler alamam diye bir baktım kitaplarla ilgili spoiler var

• Peki spoiler yediniz diyelim. Bir süre sonra olayları ve dolayısıyla ilgili spoileri de unutmuyor musunuz? İlginç bir şekilde bu forumda spoiler olayına çok fazla takılanları görüyorum. Benim, izlemediğim hâlde spoiler butonlarının içindekileri okuyup sonra da unutup ilgili yapımı izlemişliğim vardır. Unutunca spoiler etkisi de yok oluyor. Sizler unutmuyor musunuz hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Temmuz 2017; 22:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Peki spoiler yediniz diyelim. Bir süre sonra olayları ve dolayısıyla ilgili spoileri de unutmuyor musunuz? İlginç bir şekilde bu forumda spoiler olayına çok fazla takılanları görüyorum. Benim, izlemediğim hâlde spoiler butonlarının içindekileri okuyup sonra da unutup ilgili yapımı izlemişliğim vardır. Unutunca spoiler etkisi de yok oluyor. Sizler unutmuyor musunuz hiç?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 28 Mart 2021; 13:58:48 >
  • Çok beğendim ilk izlediğimde. İkinci kere izledim. Yine beğendim. Keşke geely bunu yapmasaydı sonda.

10/7.8

• Yorumları görünce beklentim düştü ama film çok iyi bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.