Şimdi Ara

The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

quote:

Filme giden var mi beyler ?

Ben gittim. Merak ettiğini sorabilirsin.
    Yani bence güzel olmuş film. Daha farklı bir şey beklerdim ama en azından filmin içinde aşk yok da biraz farklı şeyler izliyorsun. Doğrusu beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Yeterince aksiyon vardı. Labirent konusuna gelince karmakarışık bir şey beklemeyin. Labirentin tek tehlikesi "ızdırap verenler" sanırım. Tabii bi ara farklılaştı. Labirentin de hünerini gördük.

Bir de bir an her şey bitti açıklığa kavuştu sanmıştım ama doktor iyi fake attı. Ben Açlık Oyunlarının ikincisi gibi daha gelişmiş bir labirent bekliyorum. Umarım öyle olur. Bakalım diğer aşamalar neymiş.

İzlemeyenler sakın açmasın filmin sonu ile ilgili spoiler!

Sagolun hocam yorum icin.gidilir diyosunuz yani

Evet gidilir. Ben devam edeyim yorum getirmeye.
    Ekleme yaparsam: Filmin efektleri ve atmosferi bir de oyunculukları çok iyi. Senaryo zaten gizemli ama hala bir gizem var. İzlemeden de tahmin yürütebileceğimiz bir yanı yok. Senaryo atmosferin yanında biraz geri kalmış. Ama sonu yüzünden kafada çok soru işareti bırakıyor.
    Gerilim dolu ve korku da var filmde cidden çok hoş. Kitabını da alacağım.
    Notum 9/10.

Bugün gittim hocam cidden çok güzel film şiddetle tavsiye ediyorum herkese

• Ben çok begenmedim bu filmi uyumsuz cok daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Netten değil de sinemada izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Sonu oldukça gizemli, hatta ilk bölüm itibarı ile hiç bişey anlamıyosunuz ama gayet başarılı bir yapım.

Her gün dersim var. Sabah okul, öğleden sonra dershane ve ingilizce kursu. Yani sinemaya gitmem mümkün değil. O yüzden "net'e düştüğünde boş vaktim olursa kesin izlerim." yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Eylül 2014; 9:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Ben çok begenmedim bu filmi uyumsuz cok daha iyi bence

Uyumsuz filminin senaryosu daha geniş. Burada gizem hala devam ediyor. O çaresizliği falan hissediyorsun. Divirgent'da daha klişe bir senaryo var. İşte iki aşık, arkadaş grubu, ayağını kaydıranlar falan filan. Ama o da iyidir bir şey demiyorum.

• quote:

quote:

Uyumsuz filminin senaryosu daha geniş. Burada gizem hala devam ediyor. O çaresizliği falan hissediyorsun. Divirgent'da daha klişe bir senaryo var. İşte iki aşık, arkadaş grubu, ayağını kaydıranlar falan filan. Ama o da iyidir bir şey demiyorum.

canavarlar hayal kırıklığı yarattı bende hem örümcekten başka canavar olmaması hemde mekanik olmaları bilmiyorum yinede seviyorum bu tarz filmleri ikincisi çıksa izlerim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 21 Eylül 2014; 13:21:30 >

• quote:

quote:

quote:

canavarlar hayal kırıklığı yarattı bende hem örümcekten başka canavar olmaması hemde mekanik olmaları bilmiyorum yinede seviyorum bu tarz filmleri ikincisi çıksa izlerim yine

Hikayeye göre daha farklı bir şey olması yanlış olurdu. Sonuçta oranın ne olduğunu öğrenince ben pek de farklı bir şey beklemiyordum. Muhtemelen diğer film(çıkarsa) daha güzel olacak.

Bir de onlar çok detaylı ve güzel yapılmış. Ben sevdim ızdırap verenleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Devam filmi 2015'te geliyor. http://forum.donanimhaber.com/m_83513484/f_//tm.htm#83513484

Onun devam filminin çıkacağını biliyorum zaten. Hatta son kitap ikiye bölünecek.
  • Film iyiydi. Devamını bekliyoruz en kısa zamanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nete düşünce haber verin
  • Gişede Lider Labirent: Ölümcül Kaçış Filmi Zirvede Oldu

The Maze Runner (2014) | Dylan O'Brien - Kaya Scodelario

James Dashner'ın çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan, Wes Bal imzalı Labirent: Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) filmi vizyona girdiği ilk haftasonunda 32 buçuk milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Eylül ayının gelmesiyle yeni filmlerin bir bir vizyona girdiği günlerde, Labirent: Ölümcü Kaçış gişede istediği rakamları elde ederek yapımcıların yüzünü güldürdü. İkinci sırada yer alan film ise A Walk Among The Tombstones oldu. Liam Neeson'ın başrolünü üstlendiği film, 13 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Ülkemizde Ocak ayında vizyona girmesi planlanan Shawn Levy yönetmenliğindeki This Is Where I Leave You 11.860 milyon dolarlık hasılatla üçüncü sıraya oturdu.

Ülkemizde vizyonda yer alacağı henüz netleşmeye Idris Elba'nın başrolünü üstlendiği No Good Deed dördüncü olurken, Dolphin Tale 2 filmi 9 milyon dolarla beşinci sıradaki yerini aldı. Altıncı sırada 5.180 milyon dolarla Galaksinin Koruyucuları yer alırken, Luke Greenfield imzalı aksiyon komedi Çakma Polisler 2.675 milyon dolarla yedinci sırada kaldı.

Jonathan Liebesman imzalı Ninja Kaplumbağalar 2.650 milyon dolarlık hasılat ederken onu takip eden Kirli Para 2.050 milyon dolar ve Eğer Yaşarsam 1.835 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.

Kaynak: Beyazperde

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Hcvl

Film iyiydi. Devamını bekliyoruz en kısa zamanda.

Devam filmi tam 1 yıl sonra geliyor. http://forum.donanimhaber.com/m_97578202/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Devam filmi 2015'te geliyor. http://forum.donanimhaber.com/m_83513484/f_//tm.htm#83513484

Onun devam filminin çıkacağını biliyorum zaten. Hatta son kitap ikiye bölünecek.

Ben Divergent filmi hakkında konuşuyorsunuz sanmıştım. Fakat 2015'te bu filmin de devamı gelecek.

• valla labirentler baya şekil
    izlenebilir yayına girdimi ?
  • cafemenderes C kullanıcısına yanıt
    Evey suan vizyonda.Ben oneriyorum bu film boslugunda gidilebilir.

• İzledim beğenmedim filmi. Belki kitabını okumadan izlediğim içindir filmin temel mantığı çok saçma geldi bana. Ölümcül bir virüs var bu virüse ancak labirentten çıkanlar bağışıklık kazanacak ne alakaysa. Ayrıca deneyi yapanlar öldürülüyor ama en son ölen kadın tekrar konuşuyor. The Hunger Games'le başlayan şu gençlik fantastik romanlar artmaya devam edecek gibi pek takip etmiyorum ama Divergent ve bu The Hunger Games örnek alınarak yazılmış gibi.

6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 23 Eylül 2014; 0:16:43 >
  • Öncelikle mesajını spoilera al.

Sen filmi cidden hiç anlamamışsın bunun kitabını okumayla alakası yok. Bence çoğu yeri anlamadan izlemişsin. Olaylar kadının anlattığı gibi değil ve bütün bu doktorların ölümü bilmem nesi yalan. Sadece öteki deneye hazırlamak için ancak bütün bunları neden yapıyorlar bilmiyoruz. Bunu ileride öğreneceğiz. En olmadı kadının anlattığı da mantıksız değildi gerçi. Ama sonuçta yalan. Demeyi unutmuşum deneyi yapanlar bağışıklık kazanmıyor.(kadının anlattığına göre)

Bu arada bir daha izle filmden bir şey anlamamışsın.
    Bir daha okudum da nasıl izlemişsin sen bu filmi cidden anlamadım. Kasıtlı falan mı yapıyorsun? Kusura bakma da bir insan nasıl bir kafa yapısında olmalı bunları yazabilmek için? Azıcık sert oldu sanki kusura bakma ama cidden merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 23 Eylül 2014; 0:18:04 >

• quote:

Öncelikle mesajını spoilera al.

Sen filmi cidden hiç anlamamışsın bunun kitabını okumayla alakası yok. Bence çoğu yeri anlamadan izlemişsin. Olaylar kadının anlattığı gibi değil ve bütün bu doktorların ölümü bilmem nesi yalan. Sadece öteki deneye hazırlamak için ancak bütün bunları neden yapıyorlar bilmiyoruz. Bunu ileride öğreneceğiz. En olmadı kadının anlattığı da mantıksız değildi gerçi. Ama sonuçta yalan.

"Her şey bizim elemanlara yanlış gösterildi ve 2. seride başka deneyler yapılacak neden yapıldığının sebebi bilinmiyor" şimdi anladım olayı filmi biraz dikkatsiz izlemiştim ama yine de kötü bir film bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 23 Eylül 2014; 0:30:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

Öncelikle mesajını spoilera al.

Sen filmi cidden hiç anlamamışsın bunun kitabını okumayla alakası yok. Bence çoğu yeri anlamadan izlemişsin. Olaylar kadının anlattığı gibi değil ve bütün bu doktorların ölümü bilmem nesi yalan. Sadece öteki deneye hazırlamak için ancak bütün bunları neden yapıyorlar bilmiyoruz. Bunu ileride öğreneceğiz. En olmadı kadının anlattığı da mantıksız değildi gerçi. Ama sonuçta yalan.

"Her şey bizim elemanlara yanlış gösterildi ve 2. seride başka deneyler yapılacak neden yapıldığının sebebi bilinmiyor" şimdi anladım olayı filmi biraz dikkatsiz izlemiştim ama yine de kötü bir film bence.

Bence bayağı bir dikkatsiz izlemişsin. O anlattıklarını benim yerimden okusan bu ne saçmalıyor derdin. Ayrıca film gayet iyiydi. Zaten filmi tam anlamıyla izlemediğiniz için bunun hakkında yorum yapmanız pek doğru değil bence. Ama doğrudur birazcık daha labirenti abartabilirlerdi. Labirent değil de ızdırap verenler tehlike olarak duruyor.(gerçi zaten öyle)
    Tamam ya o zaman sorun yokmuş.

• quote:

quote:

Filme giden var mi beyler ?

Ben gittim. Merak ettiğini sorabilirsin.
    Yani bence güzel olmuş film. Daha farklı bir şey beklerdim ama en azından filmin içinde aşk yok da biraz farklı şeyler izliyorsun. Doğrusu beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Yeterince aksiyon vardı. Labirent konusuna gelince karmakarışık bir şey beklemeyin. Labirentin tek tehlikesi "ızdırap verenler" sanırım. Tabii bi ara farklılaştı. Labirentin de hünerini gördük.

Bir de bir an her şey bitti açıklığa kavuştu sanmıştım ama doktor iyi fake attı. Ben Açlık Oyunlarının ikincisi gibi daha gelişmiş bir labirent bekliyorum. Umarım öyle olur. Bakalım diğer aşamalar neymiş.

İzlemeyenler sakın açmasın filmin sonu ile ilgili spoiler!

Hocam zaten ikinci sinava geciyoruz dedi doktor , insanlik tehlikede vs diye anlatmisti ondan sonra harab olmus sehri gosterdi yani bence sehirde gecebilir bu ikinci sinavda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.