Şimdi Ara

The Mandalorian (2019 - 2023) | Disney (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
25
Favori
31.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • 2. sezonun 2020’nin sonbahar aylarında geleceği söylendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Esposito'yu çok severim BB'den ama bu role gitmemiş gibi. Gus Fring izledim sanki.

Tabii ikinci sezonda bunun üzerine çıkmaları gerek. Daha sağlam karakterler (beraberinde iyi oyuncular) lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sezon finalini sevemedim arkadaş. İnanın yönetmen taika waititi'den dolayı ön yargılı olmamaya çok özen gösterdim, bu bölüm boyunca(yönetmenlik tarzını beğenmiyorum). Ama yok arkadaş yine beğenemedim. Bir bölüm önce giren ıg-11'in cringe sahneleri olsun, mantık hataları olsun, beni bölümden soğutmaya yetti.

ıg-11'in tüm sahnelerini beğenmedim. Vıcık vıcık duygusallık falan vardı. Sonra o kadar adamdan yara almadan kurtulmaları...... pardon mandonun kafası yarılmıştı değil mi ? spreyle iki pıs yaptılar hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Kadın mandalorian en ilgi çekici karakterlerden birisiydi; ama aptal değildi.Kadın orada niye dursun yahu hadi durdu niye kalmaya devam etsin sonuçta yerleri eski kelle avcısı vs tarafından öğrenildi.Sondaki ışın kılıcı sahnesi ayrıca saçma adama bu zamana kadar niye kullanmadın derler. Alevli adam girdi, baby yodaya güç gösterisi yaptırdılar peki tamam alevli adam uçtu eeee arkadaş uçtuğunu gördün hemen girsene arkasından ne 2 saat sonra kadın mandalorian'a çekiçle güç gösterisi yaptırmak için sokuyon adamları. Bölüm boyunca şu zenci adamla şu kadının ölmesini bekledim zaten. Yok ölmediler, 1 bölüm önce giren robota saçma sapan duygusallık yapıp onu öldürdüler. Bölümü izlerken o kadar şey aklıma geldi ki bunlar kaldı aklımda

Taika waititi beni şaşırtmadı, ona kariyerinde thor filmleriyle büyük başarılar diliyorum. Ben onun filmlerini özellikle izlemekten kaçınacağım , umarım 2. sezonda görmeyiz kendisini

Yazarlara da ek takviye gerekli tamam ilk sezon'un günahı olmaz diye bir şey demiyorum ama bir tık daha kaliteli olmalı
    Sezona genel puanım 10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 28 Aralık 2019; 1:7:33 >

• Ne efsane bir sezon finaliydi arkadaş bi son üçlemeye bakıyorum bir bu diziye bu dizi çoook çooook üst düzey :D

Orijinalden alıntı: Dr.Danger

Ne efsane bir sezon finaliydi arkadaş bi son üçlemeye bakıyorum bir bu diziye bu dizi çoook çooook üst düzey :D
    Rise of Skywalker çöpünden sonra çok iyi geldi şimdi gelde bekle 1 sene yeni sezon çıksın
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • Sezon finalini izledim. Gereksiz diyaloglarla sönük bir final olmuş. İkinci sezon biraz daha farklı işler yapılması gerek.

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Ben sezon finalini sevemedim arkadaş. İnanın yönetmen taika waititi'den dolayı ön yargılı olmamaya çok özen gösterdim, bu bölüm boyunca(yönetmenlik tarzını beğenmiyorum). Ama yok arkadaş yine beğenemedim. Bir bölüm önce giren ıg-11'in cringe sahneleri olsun, mantık hataları olsun, beni bölümden soğutmaya yetti.

ıg-11'in tüm sahnelerini beğenmedim. Vıcık vıcık duygusallık falan vardı. Sonra o kadar adamdan yara almadan kurtulmaları...... pardon mandonun kafası yarılmıştı değil mi ? spreyle iki pıs yaptılar hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Kadın mandalorian en ilgi çekici karakterlerden birisiydi; ama aptal değildi.Kadın orada niye dursun yahu hadi durdu niye kalmaya devam etsin sonuçta yerleri eski kelle avcısı vs tarafından öğrenildi.Sondaki ışın kılıcı sahnesi ayrıca saçma adama bu zamana kadar niye kullanmadın derler. Alevli adam girdi, baby yodaya güç gösterisi yaptırdılar peki tamam alevli adam uçtu eeee arkadaş uçtuğunu gördün hemen girsene arkasından ne 2 saat sonra kadın mandalorian'a çekiçle güç gösterisi yaptırmak için sokuyon adamları. Bölüm boyunca şu zenci adamla şu kadının ölmesini bekledim zaten. Yok ölmediler, 1 bölüm önce giren robota saçma sapan duygusallık yapıp onu öldürdüler. Bölümü izlerken o kadar şey aklıma geldi ki bunlar kaldı aklımda

Taika waititi beni şaşırtmadı, ona kariyerinde thor filmleriyle büyük başarılar diliyorum. Ben onun filmlerini özellikle izlemekten kaçınacağım , umarım 2. sezonda görmeyiz kendisini

Yazarlara da ek takviye gerekli tamam ilk sezon'un günahı olmaz diye bir şey demiyorum ama bir tık daha kaliteli olmalı
    Sezona genel puanım 10/8
    bu yönetmen sadece son bölümü mü yönetti? cidden çok kötüydü

• İlginç son bölümü ben çok beğenmiştim, bir kaç ufak kusur var ama güzeldi bence... Sezonun en iyi bölümü Bill Burrlü bölümdü.
    Evet her bölüm farklı bir yönetmen tarafından çekildi. Bazı yönetmenler 2 bölüm çekti sezon boyunca, bazıları ise 1. Taika waititi ise sadece sezon finali bölümünü çekti ve yönetti. Bende beğenmedim daha vurucu bir sezon finali beklerdim. Süper kahraman filmi, dizisi kıvamında çekilmiş

Bizim mando nun yüzünü görmüş olduk zaten oynayan kişiyi biliyorduk yine de. 2 sezon daha güzel geçecek gibi yine arada bir ava çıkıp bir yer dede ailesini bulmaya çalışacak.
  • Nerden izliyorsunuz yasal varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sezon finalini sağlam birinin yönettiği izlerken belli oluyordu. Bölüm bittiğinde Taika Waititi yazınca "yani normal" dedim. En iyi bölümdü bence sezon finali, işin yoksa 1 sene bekle şimdi 2.sezon için. Umarım o zamana kadar da Disney+ ülkemize resmi olarak gelir de kaçak göçek izlemeyiz.

• Kimse farketmedi sanırım ama o demirci mando ablanın eskiden jedilarla savaşmıştık demesi aklıma Darth Revan'ı getirdi expanded universe'e selam çaktılar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: by_endless

Kimse farketmedi sanırım ama o demirci mando ablanın eskiden jedilarla savaşmıştık demesi aklıma Darth Revan'ı getirdi expanded universe'e selam çaktılar bence
    revan'ı ilk kez duydum . Vadet mu güçlü yoksa revan mı hocam

Orijinalden alıntı: by_endless

Kimse farketmedi sanırım ama o demirci mando ablanın eskiden jedilarla savaşmıştık demesi aklıma Darth Revan'ı getirdi expanded universe'e selam çaktılar bence

Canon içinde de Jedilar'a karşı savaştılar

@` quaD. Revan, Vader'ı revani yapar. Vader, Obi-Wan tarafından sakat kalıp yürüyen fırının içinde olmasaydı ve psikolojik olarak yıkıntı olmasaydı o zaman Vader kazanırdı belki de. Vader'ın karşısında güçlü bir force kullanıcısı var ama Revan sadece saf güç değil zeka, taktik yönüyle Batman seviyesinde bir karakter.
    Dediklerim canon Vader için geçerli Legends Vader ne kadar güçlü çok bilgim yok.

• Bu bebek çok güçlü değil mi? Daha bebekken Choke atıyor

Orijinalden alıntı: kadir3461

kimin ne tercihde bulunduğu ırgalamaz beni.

ama eşcinsellik var diye her bölümde bir de en ktirik yerde ilişkiye de girmesinler.

ben normal cinsel ilişkilerin de olmamasından yanayım çünkü bir çoğu sex satar kafasında yapılmış sahneler.

ayrıca allahçı vs değilim ateist inancına sahibim.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama senden ateist- deist-agnostik olmaz. İzleme, zorlamı izletiyorlar cicikardeşim. Sonuçta kapitalizm eşcinsellerede yer vermek zorundadır. İnsan hakları evrenseldir. Zencilere tv de yer vermesinler demekten farkı yoktur, cinsellik zırva görüşün.. Eşcinsellik o insanların seçimi de değil ayrıca, bir insanın organı var diye erkek veya kadın olmaz yani! Onlarında bu toplumda veya diğer toplumlarda yaşama hakkı var. İzlemezsin olur biter. Vejeteryanların hayvan satılmasın, kes,ilmesin dediğini duydunmu sen hiç? Yemezsin olur biter.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.