Şimdi Ara

The Mandalorian (2019 - 2023) | Disney (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
26
Favori
28.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yok hocam bu bakış açısıyla her şeyi normalleştiren insanlar yüzünden senaristler çok tembelleşti. isterse ejderhalar dansözlük yapsın, bunu yapmasının bir mantığı vardır o evrenin kendi kuralları içerisinde. atıyorum bir evren var 10 kitap x ırkı ölümsüzdür asla ölmez diyordur, 11. kitapta hiçbir mantıklı sebep göstermeden o ırka mensup birisi ölüyorsa bu abi evrende ejder mejder var demekle geçiştirilemez. oyuncak satıcaz diye grogu'yu şaklabana çevirmeleri de rahatsızlık verici. sanırsam bu sezonda normal şartlarda koymak istemiyorlarmış bile, disney zorlamış. bu sezon luke ile eğitim alıp sonraki sezon jedi eğitimi görmüş bir grogu hikayeyi bambaşka bir yere çekebilirdi hatta doğrudan kendine ait bir dizi veya filmi bile çıkabilirdi. insanlar hem yoda'yı hem grogu'yu çok seviyor, genç bir yoda edasıyla evrene güzel bir soluk getirebilirdi.

  • kogmen kullanıcısına yanıt

    Yazdıklarınız katılıyorum lorebreak oluyor .Son zamanlarda amazon işlerinde gördük Zaman Çarkı,Yüssük hikayesi...Mando son sezonda çok fazla mantık hatası vardı .İlk sezona bakıyorsun eski sezonlara göndermeler 40-45 dakika incelemeler.Evreni en tutarsız seri ve çoğu fantastik edebiyat severin zayıf gördüğü listeye almadığı Harry Potter dır o yüzden çocuk kitabı olarak kabul ediliyor.Çok fazla mantık hatası ve tutarsızlık var.

  • kogmen kullanıcısına yanıt

    Grogu'nun karakter arkı zaten Luke ile buluştuğunda bitti (daha önce yazmıştım). Oradan sonra diziye geri döndürmeleri elbette "eyvah ya insanlar izlemezse" korkusu yüzünden. Yani kadın demografisi (çoğu) zaten grogu için izliyor şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Koskoca bir kitleyi kaybetmek istemediler. O yüzden evet, bu sezon "zorlama" bi sezondu. Ama Jon Favro ve Dave Filoni Disney ne derse onu yapmakla mükellef "malesef". Kendilerine tanınan bir özgürlük alanı elbette var, sonuçta kendi tarzları ile çekiyorlar. Western ve uzakdoğu filmlerinin etkisini görmemek imkansız ki zaten George Lucas bile aynı janraların etkisi altında kaldığını söylemişti. Zaten yeni çekilen filmlerin "dandik" olmas sebebi de tam da bu. Ama işte adama "Grogu da olacak" dediler büyük ihtimalle, onlar da hayır diyemediler. Nasıl desinler, koskoca bir imparatorluk Disney. Her şeyin sahibi.


    Hatta bi de şu var:



    The Mandalorian (2019 - 2023) | Disney
    The Mandalorian (2019 - 2023) | Disneysffgazette.com
    Temuera Morrison Confirms Scrapped THE MANDALORIAN Season 3 Role; Criticizes THE BOOK OF BOBA FETT's Cameos
    https://sffgazette.com/sci_fi/star-wars/temuera-morrison-confirms-scrapped-the-mandalorian-season-3-role-a5151#gs.vsjh1a

    Temura, Book of Bobba Fett'de kendisinden rol çalan Mando'ya lafını esirgememiş. Benim Mando üçüncü sezondaki rolüm neden kesildi diye sitem etmiş. Demekki planlar baya bi değişmiş. Kathleen Kennedy yine rahat durmamış anlaşılan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 25 Nisan 2023; 22:11:14 >




  • kogmen kullanıcısına yanıt

    Geçen yılbaşında grogu oyuncakları çok feci sattı. Oyuncak satışından çok feci bir gelir elde ediliyor. Fanları kızdırmak pahasına bu gelirden vaz geçmezler.

  • Üçüncü sezonu bitirdim. Kendini izlettiriyor ama tekdüze olmaya başladı. Eğer Pedro Pascal ayrılırsa fazla uzatmadan final sezonu yapıp bitirseler güzel olur.

  • This is the WayThe Mandalorian (2019 - 2023) | Disney 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 1 Temmuz 2023; 15:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    son sezon zaten oynamamış, kostümün içinde tamamında farklı kişi varmış. gitse ne değişecek

  • MetalWave kullanıcısına yanıt

    Doğru ama sesine alışmış oluyorsun. Ayrıca dizi tekdüze olmaya başladı. Keyif vermiyor.

  • Lucasfilm, The Mandalorian’ın yaratıcısı Jon Favreau’nun yöneteceği ve yapımcılığını üstleneceği yeni bir Star Wars filmi olan The Mandalorian & Grogu’nun haberini verdi.

    Filmin konusuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor ancak çekime bu yılın sonlarında başlanacak. Projenin yapımcıları arasında Favreau’nun yanı sıra Kathleen Kennedy ve Dave Filoni de yer alıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İboyla güllüşah gibi oldu bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Kathleen denilen sjw takıntılı kadın varsa çok da bir şey beklememek lazım. Güçlü kadın karakter ile pasif erkek doldurur filmi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    grogu aslında gaymiş

  • Bo-Katan imparatoriçe olmalıdır.

    This is the way..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05A0C14E -- 27 Mart 2024; 16:54:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.