Şimdi Ara

The Magicians (2016) | 4.Sezon Onaylandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonunda güzel bir bölüm gördük ya. Çok dizi izlediğimizden midir artık neden bilmiyorum ama o kadar çok amatörce geliyordu ki dizi ilk 3 bölümde. Sonunda bu bölümde tabular yıkıldı umarım bu kalitede devam eder dizi.

Bir de farkında mısınız bilmiyorum ama dizide ana karakter var ancak hikaye onun etrafında dönmüyor. Yani sadece ona odaklanmıyorlar, her karakterin baskın bi özelliği, davranışı var. Hepsinin oyunculuğu ön plandaydı bu bölümde. Özellikle hastane sahnelerinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ana kadar ki en iyi bölümdü. Beter ol Julia

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Dizi 1x4 ile uçuşa geçti resmen

beklediğim gibi syff nin klasik kötüye gidişi şimdilik yok nedense

Bu arada Bates Motel dizisinden Norman'ın öğretmenini buraya transfer etmişler , dizinin son dakikasını gelecek bölümün gizemini koymaları biraz kötü olmuş.Umarım dizi bu şekilde kalitesini arttırarak devam eder.

Ayrıca şu büyü yaptıklarında ki el hareketlerini düzeltseler iyi olacak , Türkçe konuşmalar falan da geçiyor birgün bölümün birinde büyü yapıyorum diye bizim klasik "Nah" hareketini çekip okkalı bir büyü yapacaklar diye korkuyorum
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

dizi 3. bölümden itibaren senaryo ve ortam da devrim yarattı.

beklediğim gibi syff nin klasik kötüye gidişi şimdilik yok nedense

Bu arada Bates Motel dizisinden Norman'ın öğretmenini buraya transfer etmişler , dizinin son dakikasını gelecek bölümün gizemini koymaları biraz kötü olmuş.Umarım dizi bu şekilde kalitesini arttırarak devam eder.

Ayrıca şu büyü yaptıklarında ki el hareketlerini düzeltseler iyi olacak , Türkçe konuşmalar falan da geçiyor birgün bölümün birinde büyü yapıyorum diye bizim klasik "Nah" hareketini çekip okkalı bir büyü yapacaklar diye korkuyorum

Ne yalan söyleyeyim benim de aklıma geldi öyle bir şeyin olma ihtimali. Ama bu şekilde farklı el hareketleri olması güzel. Harry Potter'da da olmasi gereken her büyüye farklı asa hareketiydi. Ama ne yazık ki filmlerde biri asa sallıyor hangi büyüyü yapıyor belli değil. Bu şekilde daha iyi.

Dizi kitaptan hem farklı hem de bir şekilde kitaba uygun hareket ediyor. Dengeyi iyi yakalamışlar. Ama olaylar bu şekilde ilerlerken eğer ilk kitabın sonuyla aynı şekilde sezon finali yaparlarsa ne yazık ki kitaptaki etkiyi vermeyecek. Şu ana kadar canımı sıkan tek nokta bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey Fillory ile bağlantılı... Altından ne çıkacak bakalım

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • 6. bölümle beraber rahatlıkla söyleyebilirim ki tahminlerimi boşa çıkartan ender dizilerden biri oldu.

Her bölümde üstüne kat ve kat fazlasını koydu.Her ne kadar başrolde ki dayak yemiş suratlı karakterden pek hoşlanmasam da dizinin senaryosu için daha uygununu bulmak zor olurdu sanırım

6. bölümde az da olsa dizinin karanlık tarafını göstereceğini hissettirdi.

Dizinin şu anda tek eksiği büyü okulundan çok kişilerin hikayesine odaklanması.Diziye örnek verilebilecek en iyi film Harry Potter olduğundan biraz daha bu seriden örnek alsa ortam için fena olmazdı hani.

Büyü aşamaları çok uzun sürüyor yahu.onlarca farklı el hareketi çekiyorlar sonuç sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Şubat 2016; 17:18:22 >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• İlk bölümde sıkılıp bırakmıştım yarıda. Nasıl gidiyor şimdilerde?

Elbette dizilerdeki cinselliği yadırgamıyorum ama böyle pat diye alakasız düşünce de insanın aklına tek şey geliyor. Seks satar...

Bir de nasıl büyücülük okulu bu. Ne hoca var ne ders herkes kafasına göre saçma sapan takılıyor. 7/24 parti sadece. Harry'nin Ron, Hermione, George, Fred'le oturup ders kredilerini F ya da İfrit almamaya çalıştığı muhabbetleri hatırlıyorum. Az biraz örnek alın

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR
  • Fortescue kullanıcısına yanıt

Seks satar muhabbeti ile alakası yok. Soyunmalarının nedeni bölümün sonunda gösterildi zaten. Dönüşecekler diye soyunuyorlar. Tamamen aynı şekilde olmasa da kitapta da soyunuyorlar.

Dizide yeni bir dönem başlıyor. Umarım yolculuklarını kitaplardaki gibi izleyiciye gösterebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 24 Şubat 2016; 15:52:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 24 Şubat 2016; 15:59:39 >

The Little Magician #19

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Son sahneyi hiç anlamadim Anlayan bir arkadas varsa açiklasin.

Bölümün sonunda dönüşüm geçirdiler. Sürü halinde Antarktika'ya Brakebills Güney kampüsüne gidiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tritlum

quote:

Orijinalden alıntı: D.

Bölümün sonunda dönüşüm geçirdiler. Sürü halinde Antarktika'ya Brakebills Güney kampüsüne gidiyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Tritlum

quote:

Orijinalden alinti: D.

Bölümün sonunda dönüsüm geçirdiler. Sürü halinde Antarktika'ya Brakebills Güney kampüsüne gidiyorlar.

Teşekkürler... Yukarıda "Dizide yeni bir dönem başlıyor. Umarım yolculuklarını kitaplardaki gibi izleyiciye gösterebilirler." demişsiniz. Bunu biraz açar mısınız ?

The Little Magician #19

• D. kullanıcısına yanıt
    Açarsam kitaptan spoiler vermiş olurum. Dilerseniz bu konu ile ilgili olacak bir kaç şeyi özelden yazabilirim.

Orijinalden alıntı: Tritlum

Seks satar muhabbeti ile alakası yok. Soyunmalarının nedeni bölümün sonunda gösterildi zaten. Dönüşecekler diye soyunuyorlar. Tamamen aynı şekilde olmasa da kitapta da soyunuyorlar.

Dizide yeni bir dönem başlıyor. Umarım yolculuklarını kitaplardaki gibi izleyiciye gösterebilirler.

O halde mantıklı dikkat edememişim. Umarım bu yolculuk diziyi güzel bir yere çeker çünkü şu an ki durum itibariyle hiçbir derinlik yok.

İlk bölümlerde çok umutluydum hatta ilk mesajlarda diziyi savunan birkaç kişiden birisiydim. Ancak şu an bırakma isteği bile var içimde.

Bu sezon hep hayal kırıklığı oldu Arrow, Flash, DC Legends, Shannara umarım bunu da bırakmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR

• 1x4 güzeldi, bu tür bölümleri çok seviyorum.

• Eğitimleri çok çabuk bitti. Ben 2-3 bölüm sürer diye tahmin etmiştim.

The Little Magician #19

• Son bölüm bayağı iyiydi. Bitmesin de izlemeye devam edeyim dedirtti yani.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.