Şimdi Ara

The Magicians (2016) | 4.Sezon Onaylandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kitapları hiç bilmeyen bir izleyiciyim.

Fillory'le ilgili tek karakter Eliza'ydı (Quentin hariç). Eliza'nın Jane olduğunu gösterdiler bi kaç dakika sonra da öldürdüler oldu mu böyle

Diziyi beğendim şu gereksiz sevişme sahneleri olmasa daha güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

nasıl ya nasıl olur ya son bölüm
    kitapları hiç bilmeyen bir izleyiciyim.

Fillory'le ilgili tek karakter Eliza'ydı (Quentin hariç). Eliza'nın Jane olduğunu gösterdiler bi kaç dakika sonra da öldürdüler oldu mu böyle

Diziyi beğendim şu gereksiz sevişme sahneleri olmasa daha güzel olacak.

Eliza'nın olayı nedir biri açıklayabilir mi? Özellikle siyah prof. neden atar yaptı bu iş bitince burdan çek git diye onu anlamadım?

Birileri Eliza, Jane'di diyor. Sanırım Jane rüyalarında vs. Quentin'e yol gösteren kızdı. Neden atar yaptı prof peki? Ya da neden canavar onu öldürdü? Çok mu önemli bir karakterdi?

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR

• Eliza'nın Jane olduğunu öğrendik ve öğrendiğimiz gibi kadın öldü

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Son bölüm öyle bir yerde bitti ki bir an sanırım internet bağlantısın da sorun var veya diziyi yanlışlıkla erken kırptılar zannettim riplerken , böyle bölüm sonu mu olur ya
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Son bölüm öyle bir yerde bitti ki bir an sanırım internet bağlantısın da sorun var veya diziyi yanlışlıkla erken kırptılar zannettim riplerken , böyle bölüm sonu mu olur ya

bende aynısını düşündüm ha gittim başka dizi sitelerine baktım acaba hatalı bölümmü diye
  • Ya arkadaş neden altyazı yayınlanmıyor ? 7.bölümden beri altyazı yok. Zaten koca ülkede 2 altyazı sitesi var ikisinde de aynı çevirmen yapıyordu çeviriyi. Adamın twitter adresi falan da yok. İzleyemiyorum 2 bölümdür. Bilen var mı nasıl altyazı temin edebileceğimi ?
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Ben Dizibox dan takip ediyorum , dizi çıktığı gün akşama doğru altyazı hazır oluyor hem de 1080p :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

The Magicians US S01E09 1080p HDTV x264 BRISK[rarbg] bu sürümü mü indirdin ?
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Aynen o sürüm. Birde gecen haftadan var 8.bölüm o da cikmadi cikdiricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

bende genelde mümkün oldugunca en iyi görüntü ve ses olan versiyonu indiriyorum home cinema yüzünden ama magicians gec ciktigi icin genelde stream sitelerinden bakiyorum.
    9.bolum hemen ertesi gün 1080p olarak cikti. İlk defa bu kadar hizli cikti. Gel gelelim faydalanamiyoruz. Sanirim yeni çevirmen gerekecek. Tam da heyecanlı bölümler de altyazi sikintisi cikti

∞ GÜNCEL IMDB Listesi

zamani olan birisi stream sitesindeki cevrilmis altyaziyi srt olarak 1080p sürüme senkronize etse bile yeter :) tabi nerden baksan 1 saatini alir bu.
    Birazcik anlaşan isten ugrasirim ama altyazi senkronizasyonu falan gram cakmiyorum. Bekliyoruz iste

∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• Son bölümde Spartacus dizisine ve cinselliğe gönderme yapayım derken ucu kaçmış bildiğin fantezi bdsm'ye dönmüş bölüm

çok kötü bir bölümdü açıkcası , bu büyüleri neden sevişmeye bağlıyorlar anlamıyorum , iki kelime uydurup sade bir şekilde büyü yapsalar olmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 22 Mart 2016; 17:24:22 >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • gereksiz bi bölümdü

• bölüm çok güzel gidiyordu ta ki sonuna gelince ya böyle saçma bölüm sonumu olur adamlar threesome yaptılar alice yatağın başında ağlayacaktı bunları gördüğü zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 29 Mart 2016; 16:26:45 >

syfy'ye sonunda beni yanıltmadığı için teşekkür ederim.
  • şu dizi iyi güzelde şu el hareketleri çok saçma geliyor keşke kaldırsalar çok çocuksu gözüküyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.