Şimdi Ara

The Magicians (2016) | 4.Sezon Onaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingoshi

İlk bölümü izleyenler varsa yorumlarını yazabilir mi? İyiydi,kötüydü,izlenir,izlenmez vesaire

Hocam ben de daha fırsat bulamadım ama sitedeki yorumlar oldukça iyiydi oradan da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ilk olarak dizi ortalama bir başlangıç yaptı , hatta seyirciye dizinin iyi olduğunu aktarabilmek için hızlı bir giriş yaptılar ana senaryoya diyebilirim bu yüzden syfy dizinin ilk sezonun ortalarında diziyi olması gereken çizgisinden çıkartıp diziyi bir çıkmaza sokma ihtimali var.

Büyü okulu vs hogwarts a göndermelerle dolu.Harry Potter da nasıl ergenlik çağını izleyip filmin sonlarında karanlık bir yapıya büründü ise dizi de bu karanlık havadan esinlenmiş olacak ki , bu karanlık havayı yakalamış kendisi için.

Oyuncular şimdilik iyi gözüküyor.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Başroldeki elemanı fena halde Matt Ryan'a benzettim, özellikle profilden.

İlk bölüm fena değildi, olaylar çok hızlı gelişti ve bir an noluyoruz hissi yarattı ama beğendim diyebilirim, fena değildi.

Syfy bu sene şaşırtıyor gerçekten, The Expanse, Childhood's End şimdide The Magicians.

Genel olarak güzeldi Dizi yayınlanmadan önce "Büyükler için Harry Potter" diyorlardı cidden Harry Potterdan esinlenmişler. Hikayede falan Harry Potter havası fazlasıyla var. Harry Potter kitaplarını ve filmlerini defalarca bitiren biri olarak bundan şikayetçi değilim ama
  • fantastik dizi geldimi kaçırmam arkadaş

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • Esinlenilmelerle dolu bir dizi. Şöyle ki bir alice in wonderland bir harry potter bir once upon a time shakerdan geçirilip üzerine supernatural serpiştirilmiş. Ama şöyle bir şey var. Esinlenme vesairede olsa güzel bir distopik dünya yaratılmış. Dizi kendisini çekiyor. Kötü yanı ise pilot bölümle 2.bölüm arasında bu kadar zaman olması. En azından 2.bölümü izleseydik gelecek bölümlere olan beklenti sabitlenirdi. Şuanda ortaya atılan kötü adamımıza karşı quentinin yapacakları vesaire çok büyük bir soru işareti. Beklenti artıp 2. bölümde fıslarlarsa çok kötü olur kalan bölümler için. Ancak güzel yanı karakter analizleri min. a düşürülüp hikayeye ortadan giriş yapılması. İyi tarafın ve kötü tarafında aynı anda ilerletilmesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 21 Aralık 2015; 22:11:29 >
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• fena diziye benzemiyor...
  • 1. bölümü izledim beklentilerimi pek karşılamadı ama çerez niyetine izlenebilir, diğer bölümlerde belki daha akıcı konular çıkar ortaya.

• Quentin'in gördüğü imgeden sonra Alice, Penny ve adını şimdi hatırlayamadığım kız ile birlikte diğer taraf ile bağlantıya geçmek için bir büyü yapmışlardı. Sonda aynadan gelen abimiz ise onların yaptığı büyünün eseri. Ayrıca spoiler vermek istemiyorum ama açıklamam lazım. Bu dizi kitaptan esinlenmiş ve tamamen aynı değil ama eğer kitap ile tamamen doğru orantıda ilerlerse Harry Potter gibi sürekli okulda geçmeyecek. Zaman hızlı bir şekilde ilerleyecek. Açıkçası kitapta da başlangıç yavaş sonuna doğru hızlanıyor. Az biraz sabretmeniz lazım hocam. Eğer ki kitap ile tamamen doğru orantıda ilerlerse ki inşallah ilerler çok hoş olaylar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 23 Ocak 2016; 16:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Esinlenilmelerle dolu bir dizi. Şöyle ki bir alice in wonderland bir harry potter bir once upon a time shakerdan geçirilip üzerine supernatural serpiştirilmiş. Ama şöyle bir şey var. Esinlenme vesairede olsa güzel bir distopik dünya yaratılmış. Dizi kendisini çekiyor. Kötü yanı ise pilot bölümle 2.bölüm arasında bu kadar zaman olması. En azından 2.bölümü izleseydik gelecek bölümlere olan beklenti sabitlenirdi. Şuanda ortaya atılan kötü adamımıza karşı quentinin yapacakları vesaire çok büyük bir soru işareti. Beklenti artıp 2. bölümde fıslarlarsa çok kötü olur kalan bölümler için. Ancak güzel yanı karakter analizleri min. a düşürülüp hikayeye ortadan giriş yapılması. İyi tarafın ve kötü tarafında aynı anda ilerletilmesi..

ayrıca bölümün sonunda bir red john gülen suratı vardı

• 2. bölümü izlemek devam edip etmeyeceğime karar vermeme önemli derecede yardımcı olur. En kısa sürede Türkçe altyazı eklenir umarım.

Dizi de yaratılan evrene sonsuz olasılık ekleyince herşeyi ekleyebileceklerini gösterdiler bu bölüm de.Dolayısıyla önümüzde ki bölümler de bu evrene uymayacağı düşündüğümüz türlü türlü cinslikler görebiliriz.Türü sevenler izleyeceklerdir ama öyle merakla beklenecek her haftayı iple çektirecek bir yanı yok.

Büyü yaparken yaptıkları el hareketlerini Naruto daki ninjutsulara benzettim muhtemelen benim ki birçok kişi de izlediyse Naruto'yu onlar da benzetmiştir

Ayrıca House M.D dizisinden Amber rolünü oynayan kadını görmek benim için süpriz oldu.

Bu dizinin altından syfy kalkamaz şimdiden söyleyeyim izleyenlere ve izleyecek olanlara , belki ikinci sezon onaylanır ama 3. sezonu göreceğini pek zannetmiyorum ki 3. sezonu görse dahi dizi kötü bir hal alacaktır.

İzleyeceklere iyi seyirler.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• Biraz karmaşık gibi sanki... Ama beğendim 2. bölümü de
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.