Şimdi Ara

###THE LIVING DEAD:ISTANBUL ### 3.BOLUM ### UYE ALIMI VARDIR ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Daha Askerliğimin ilk günü,istanbuldayım diye sevinirken.Sabah 5 gibi bizi uyandırdılar.Acilen giyinip silahlanmamızı söylediler.kimse neler olduğunu bilmiyordu.silahlarımızı da aldıktan sonra Kışla komutanımız albay fırtına geldi ve bizi kobra ve blackhawklar ile dolu bir piste getirdi. Guruplara ayrıldık. ben , albay fırtına ve 4 SFOD Denilen amerikan özel kuvvetleri askeri ile beraber blackhawk'a bindik ve hareket etmeye başladık.daha önce böyle bir canavar görmemiştim.camdan aşşağıya baktığımda birşeylerin ters gittiğini anladım.etraf herzamankinden kalabalıktı...
    -yavaş yavaş uzaktaki deniz belli olurken pilot birden yükselmeye başladı.az kalsın helikopterden düsüyordum. bir iki dakika gittikten sonra köprü iyice belirginleşmeye başladı.köprüye geldiğimizde köprü resmen yok olmuştu. insanalar panik içinde koşuşuyordu.ve sürekli silah sesleri duyuluyordu.korkmuştum ve içim sanki yanıyordu. köprü girişinin avrupa yakası tamamen boş'idi sadece köprü gişelerinin yakıninda büyük bir kamp vardı.bizde oraya gidiyor olmalıydık.oraya vardığımızda bomboş'idi.önce SFOD Denilen birlik helikopterden indi ve etrafı taramaya başladılar.az ileriden bir ses duyuldu, yaşli bir adam yardım istiyordu..askerler tek atışta adamı yere serdiler,tam albay incekken ince bir ıslık sesine benzer bir ses duydum.çok şidedlidi,hemen arkamızaki havada duran aphacilerden birinden duman çıkıyordu,düşüyorlardı hemde tam üstümüze....
    -son hatırladığim helikopterin bize arkadan çarpıp düşmesiydi. gözerimi kısarak yana doğru baktım.iki pilot kıyafetli adam bana doğru geliyorlardı.bunlar 2.eskort olmalıydı,beni ayağa kaldırdılar.tanıştık Shasta Ve Aaron muş adları. elime silahımi verdiler ve koluma girip kaldırdılar beni.aklima albay ve askerler geldi,"onlar onurları ile öldüler" dedi Aaron. ve beni bir çadıra soktular masaya yatırıp beklememi ilaç getirecekelerini söyledilier...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dot -- 4 Mart 2015; 23:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz hocam Aaron diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz big mr.shasta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shasta166 -- 4 Mart 2015; 22:31:49 >
  • Hocam yaz oldugu sanilip aslinda olmeyen kotu adam.olurum

• Yaz hocam alexmercer benim

• guncel 2.part yolda

• yavaş yavaş uzaktaki deniz belli olurken pilot birden yükselmeye başladı.az kalsın helikopterden düsüyordum. bir iki dakika gittikten sonra köprü iyice belirginleşmeye başladı.köprüye geldiğimizde köprü resmen yok olmuştu. insanalar panik içinde koşuşuyordu.ve sürekli silah sesleri duyuluyordu.korkmuştum ve içim sanki yanıyordu. köprü girişinin avrupa yakası tamamen boş'idi sadece köprü gişelerinin yakıninda büyük bir kamp vardı.bizde oraya gidiyor olmalıydık.oraya vardığımızda bomboş'idi.önce SFOD Denilen birlik helikopterden indi ve etrafı taramaya başladılar.az ileriden bir ses duyuldu, yaşli bir adam yardım istiyordu..askerler tek atışta adamı yere serdiler,tam albay incekken ince bir ıslık sesine benzer bir ses duydum.çok şidedlidi,hemen arkamızaki havada duran aphacilerden birinden duman çıkıyordu,düşüyorlardı hemde tam üstümüze....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glenn Rhee

Nicke bak ve ekle

Asyalı çocuk

• Vurran ekle :) Keskin nişancıyım.
  • Yaz hocam zeki psikopat

• ekle hacı mermiden hızlıyım
  • Çılgın bilim adamıyım ekle

• son hatırladığim helikopterin bize arkadan çarpıp düşmesiydi. gözerimi kısarak yana doğru baktım.iki pilot kıyafetli adam bana doğru geliyorlardı.bunlar 2.eskort olmalıydı,beni ayağa kaldırdılar.tanıştık Shasta Ve Aaron muş adları. elime silahımi verdiler ve koluma girip kaldırdılar beni.aklima albay ve askerler geldi,"onlar onurları ile öldüler" dedi Aaron. ve beni bir çadıra soktular masaya yatırıp bekl9ememi ilaç getirecekelerini söyledilier...

• kaslı zenci olarak ekle adıda biggie olsun
  • YAZ beni de...intikamcı-azılı bir karakter olarak ekle
  • guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.