Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
13
Favori
18.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU]


    Wii U Zelda - HD Gameplay Demo (E3 2011)


    Zelda Wii U Info Coming at E3 2014


    -

    The Legend of Zelda Wii U Beklentilerinizi Aşacak

    Son yıllarda piyasaya çıkan The Legend of Zelda oyunları oldukça başarılı yapımlar olsalar da oyuncuları yeterince heyecanlandırma konusunda pek başarılı değillerdi. Bunun en büyük sebebi ise bu seriden beklentilerin bir hayli yüksek olması.

    Serinin başındaki isim Eiji Aonuma Wii U için geliştirilen The Legend of Zelda oyununun beklentileri aşması için çabaladığını açıkladı. Serinin 25 yaşına girdiğini belirten yetkili oyuncuların bitmeyen güçlü desteğinin de kendisini mutlu ettiğini söylüyor.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Legend_of_Zelda_Wii_U_Beklentilerinizi_Asacak-46523.htm

    -

    The Legend of Zelda Wii U, E3 2014'te Gösterilecek

    Nintendo'nun Wii U'ya özel The Legend of Zelda oyununu ne zaman göstereceği ile ilgili ilk açıklama yapıldı. Serinin başındaki isim olan Eiji Aonuma'nın açıklamasına göre E3 2014'te bu oyunla ilgili detaylar paylaşılacak.

    Nintendo, Wii U'nun ilk tanıtım videolarında The Legend of Zelda'ya ait bir teknoloji demosu yayınlamıştı. Oyuncuların beğenisini toplayan bu teknoloji demosuna benzer görsellikte bir Zelda oyunu bekleniyor.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Legend_of_Zelda_Wii_U_E3_2014te_Gosterilecek-42269.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
    Tür: Action-Adventure
    Dağıtıcı: Nintendo
    Geliştirici: Nintendo

    Zeldapedia (LINK)

    https://gamefaqs.gamespot.com/wii-u/632936-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
    https://www.metacritic.com/game/wii-u/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild

    -

    Ekran Görüntüleri:

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ağustos 2020; 17:44:4 >







  • Oyunu bitireli birkaç dakika oluyor.Etkileşimin bu kadar zengin bu kadar güzel olduğu bi oyun daha önce görmedim. Nasıl ki çıkan her oyunun grafiklerini 2015 senesinde çıkmış witcher 3ün yanına koyup kıyaslıyorsak, bu oyundaki etkileşim seviyesini de yıllarca diğer oyunları değerlendirmek için kullacağız. Daha iyisi yıllarca gelmeyecek muhtemelen.

    Yalnız botw yapılmış en iyi oyundur demek için oyunların sunumunun, arayüzünün, yan karakterlerinin vs. hesaba katılmıyor olması lazım. Aynı potiondan 5 tane yapmak için arayüzde 5 kere aynı şeyleri yapmak çok yoruyor insanı. Grind işinin dengesi de tam ayarlanamamış gibi. Oyunu 80-85 saat oynamışım, bitirip gitme derdindeyim bana hala diyor ki şu zırhı upgrade yapmak için şu yaratıktan düşen itemdan 30 tane getir Oyuna başlarken tüm zırhları toplarım hepsini maxlarım diye düşünüyordum, bi yere geldikten sonra dedim ki ya Hyrule'da mı yaşacaksın bırak git zaten güçlüsün boşver o zırhlar da olmasın. MMO oynar gibi farm yapacak değilim nintendo kardeş hiç kusura bakma Yan görevlerin bazısı aşırı boş geldi. Birçoğunu yapmaya uğraşmadım, sabrım yetmedi. Yan karakterlerin de çoğu zaten fuzuli konuşuyor. 30. saatten sonra artık skip yapmaya başladım o derece çok ve boş konuşuyorlar. Diyalog ekranının hantallığından ötürü de bana öyle gelmiş olabilir. Sonuç olarak bazı yerlerde sabrım yetmedi oyuna. Neyse ki ana hikayeden tat almak için bu rahatsız olduğumu belirttiğim kısımlarda çok vakit harcamanıza gerek yok.

    Oyun genel itibariyle 90 falan benim için. Metacritic'teki 97/100 de biraz abartı duruyor. Gameplayin muazzamlığından ötürü baya bi kanaat notu kullanılmış gibi. Puanı falan boşverin, imkanınız varsa oynayın kesinlikle değecek bi oyun olmuş.

    *öhöm*cemu*öhöm*
    Yaklaşık bir 30 saat oynamışımdır. Oyunda çok fazla vakit kaybı yaşıyorsunuz. Şöyle ki, bir göreve gidiyorsunuz bakıyosunuz can ve stamina durumunuz o görev için uygun değil. Side quest yapıyım diyosunuz yine benzer sorunlar yaşıyosunuz. Görev sırası allaha emanet olduğu için oyun seni yönlendirmiyor. Bu da bir süre sonra bayıyor.

    Mesela envanterimde dünya kadar item var. Hangisi satılır, hangisi satılmaz bilemiyosun. Oyunda herşey muallak. Bu oyunu oynamak 4 yıllık üniversite okumak gibi bişey. Bence bu kadar belirsizlik bir süre sonra oyundan uzaklaştırıyor. Yani tek bişey isterdim oyunda bir LVL sistemi ve görevlerin yanında o görev için uygun olup olmadığını belirten bir LVL sayısı. Allaha emanet geze geze baydım cidden.

    Geliştirme konusu ise ayrı bi dünya, ne nerdeydi hatırlamak cidden problem. Ne kadar haritaya imlec koysanda unutuyosun yani.

    Oyun çok güzel, gerçekten güzel fakat biraz daha oyuncu dostu olsa, daha az item olsa, Recipe yapmak bu kadar çile olmasa efsane olurmuş.

    Hiç sıkılmayacağım bi oyundan sıkılmak üzereyim bu canımı sıkıyor.
    40 saat kadar deneyimledim oyunu. Gerçekten bugüne kadar benim gördüğüm en iyi yapay zekaya sahip oyun.

    Örnek vermek gerekirse;

    Birkaç düşmandan oluşan bir alanda, onları hızlıca öldürmek için patlayan bir varile ateşli ok attım. Varil tutuşmaya başladı ancak o düşmanlardan biri varili kaldırıp direk bana doğru fırlattı. Sonuçta ben öldüm.

    Başka bir örnek, büyük ve küçük düşmanlardan oluşan bir gruptan kaçarken, büyük düşman küçük olanı alıp sizin üzerinize atıyor böylece kaçma şansınız kalmıyor.

    Başka bir örnek; büyük bir düşman ile savaş halindeyken, düşmanın gözündün vurulduğunda 4-5 saniye boyunca sersemleyip gardını düşürdüğünü fark ettim. Bunun üzerine ikinci kez gözüne nişan almaya kalktığımda düşman tek eliyle gözünü kapattı.

    Ayrıca combat halindeyken düşmanın elindeki silahı düşürebildiğiniz gibi, sizin elinizdeki silah da yere düşebiliyor.
    tabii ki resmi sürümden bahsedecektim sen ne sandin?

    senin bahsettigin olay korsanliga ve illegaliteye giriyor dostum

    korsan yazilimla her seyi bilgisayarda oynayabilirsin

    ama saglikli calisir mi hayir

    senin koydugun haberde de belirtilmis bu durum

    en baba bilgisayarda bile kasiyorsa gerek yok buna

    ilerde düzelir mi bilemem bunun da garantisi yok

    zaten ilgi alanim da degil
    Oyunu genelde begenilmis ama ben cok sevemedim ya. Switch'i zelda icin aldim ama tahmin ettigim gibi cikmadi oyun. Acik dunya oyununa stamina koymak gereksiz olmus bence. Etrafa, manzaraya bakcam ama stamina cemberine bakmam gerekiyor. Açık dünya oyunlarında bir yerde bir şey varsa "?" koymak hem oyunu kolaylaştırır hem o yere gittiysen bi daaha gitmen gerekmez. Biz kendimiz işaret koyuyoruz ama olmuyor işte. Silahların kırılması ayrı konu zaten. Mantık ve düşünce güzel olabilir, her bloodmoon dan sonra yeniden alabiliyoruz ama uğraşmak istemiyorum abi. Ver işte güzel bi kılıç, doya doya düşman keselim. Ana görev sayısı da az olmuş. Yaşlı adamın görevini yaparak paraşütü aldım. sonra 4 tane divine beast vardı, onları yaptım hop final boss'u. Açıkçası sevmedim bunu. Tamam, güçlenmek için baya shrine açtım da, olmamış bence bu seçim. Görevlerdeki veya açık dünyadaki npc'ler ile komuşmalarda sadece alt yazı olması tamamen bitirdi beni. Ben altyazı okuyorum npc'ler ah uh oh diye sesler çıkarıyor. Hikayedeki tek amacım zeldayı kurtarmak idi, gerisinden hiç tatmin olmadım.
    Şu ana kadar ki ilk zelda oyunum idi ama oyunun ana amacı olan açık dünyayı keşif olayı içine çekmedi beni. Yine de seveni vardır, saygım sonsuz. Her oyun herkese hitap etmez :)
    İyi forumlar.
    Yapay zekanın çok iyi olduğundan bahsediyorlar. Öyle ki hiç bir görev birbirini tekrar etmiyormuş ve açık dünya gerçekten yaşıyor gibi hissettiriyormuş. Oyun dünyasına yön verebilecek dinamikler var diyorlar. Hava şartlarının oyuna doğrudan etkisi var deniyor. Mesela fırtınalı bir havada kılıçla dolaşırken metalin yıldırım çekmesinden ötürü, başına yıldırım düştüğü bir video görmüştüm.



    İlginç özelliklerden biri, bir düşmanla savaşırken düşürdüğün silahı düşman alıp sana karşı kullanabiliyor. Bir de çok enteresan bir oyun içi video ekliyorum. Tüm düşmanlar böyle zekice ve beklenmedik ataklar yapabiliyorlarsa, oyun gerçekten bu yorumları hak etmiş demektir.



    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aqbKD0Y_460sv.mp4
  • Tanıtıldı mı e3'te ?
  • Tanıtıldı hocam gayette güzel görünüyor
    Açık dünya konsepti ile geliyor görebildiğiniz her yere gidiş var tarzı bir stili olacakmış ki keşfetme duygusu ayrı bir güzellik wii u yu sırf bu sebepten alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu Nintendo neden böyle yapıyor. Bir şekilde kendimi almamak için ikna ediyorum ama olmuyor. Her seferinde bana konsol satmayı başarıyor. :( 2 defa Wii U aldım ve kutusunu açmadan sattım. Şimdi alıp doya doya oynamak farz oldu. Zaten Mario Kart ve Pikmin aklımın bir köşesinde duruyordu. Tam Ps4 alırım artık önümüzdeki ay diyordum araya yine Nintendo girecek sanırım. Bana oyun çok kötü olacak filan diyin ikna edin beni
  • e3'te tanıtılan ana zelda oyunu cidden harika..oyun ilk defa tam anlamıyla open world olacak..1080p ve 60fps'de çalışacak..wii u aldırır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biodanyz

    e3'te tanıtılan ana zelda oyunu cidden harika..oyun ilk defa tam anlamıyla open world olacak..1080p ve 60fps'de çalışacak..wii u aldırır..

    Ben 1080p 60 fps ile alakalı hiçbir şey duymadım. Diğer Zelda oyunlarıda hep 30 fps olmuşlardır zaten.

    @Orod-Dain
    Valla dostum bende bu ay Skyward Sword yüzünden Wii aldım :). Hiçte pişman değilim aksine iyiki aldım diyorum. Pc de oyun oynamayı bıraktım aldığımdan beri :). Büyük ihtimalle Zelda Wii U dahada iyi olucaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 19 Haziran 2014; 10:17:48 >
  • Ps Vita ve Ps3'ü sattım. Kuzenimle Ps4 oyun kardeşliği yapıyoruz. O yüzden Ps4 alacağım ay başında. Ama şu an ilgimi çeken pek bir oyun yok Ps4 tarafında. Daha çok önümüzdeki sene çıkacak oyunları bekliyorum. Ama Wii U 'da mutlaka oynamak istediğim 5-6 oyun var. Bunları yazarken aklıma geldi. Bir süreliğine wii U ile ps4 takası yapmak isteyen çıkar mı acaba? 1-2 ay oynayıp geri verilecek şekilde :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altunuz

    quote:

    Orijinalden alıntı: biodanyz

    e3'te tanıtılan ana zelda oyunu cidden harika..oyun ilk defa tam anlamıyla open world olacak..1080p ve 60fps'de çalışacak..wii u aldırır..

    Ben 1080p 60 fps ile alakalı hiçbir şey duymadım. Diğer Zelda oyunlarıda hep 30 fps olmuşlardır zaten.

    @Orod-Dain
    Valla dostum bende bu ay Skyward Sword yüzünden Wii aldım :). Hiçte pişman değilim aksine iyiki aldım diyorum. Pc de oyun oynamayı bıraktım aldığımdan beri :). Büyük ihtimalle Zelda Wii U dahada iyi olucaktır.



    1080p ve 60fps açıklamaları yapılmıştı..ki bunu rahatlıkla yakalayabiliyor wii u..

    wii alarak çok iyi bir şey yapmışsın..skyward sword harika bir oyun..twilight princess'i de oynamadıysan muhakkak oynamalısın..




  • biodanyz B kullanıcısına yanıt
    Dostum Wind Waker HD bile 30 fps idi. Yani böyle büyük bir oyunu 60 fps de açacağına ihtimal vermiyorum. Twilight Princess ide Dolphin adlı wii emülatöründe oynamıştım, bayağı güzeldi.
  • yok benim bahsettiğim durum zaten söylenti..düşüncesi bile güzel geliyor şimdilik.. 60fps'yi yakalarlarsa tadından yenmez :)

    3ds oyunları da çok sağlamdı..ocarina of time 3D harika bir remake oldu..a link between worlds de ekstra başarılı..ama artık ana konsolda gelecek sağlam bir oyun bekliyor insan..open world olduğu açıklanınca heyecan katsayım arttı..
  • Game Awards'da yeni bir video yayınlandı:

  • Yeni zelda oyunu mukemmel olmus. Sinirlari zorlamislar bu sefer. Gragikler ayrica heyecanlandirmaya yetiyor. Bu oyun icin wii u alinir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok canlı grafikleri var. Nintendo resmen konsolu kendi çıkardığı oyunlarla ayakta tutuyor.
  • Konuda e3 videosu yok.

  • Wii U - The Legend of Zelda - Gameplay First Look from The Game Awards

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Official Game Trailer - Nintendo E3 2016

  • Çıksa da oynasam diye geberiyorum zaman yolculuğu ya da kış uykusunu keşfedicem o derece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

    Çıksa da oynasam diye geberiyorum zaman yolculuğu ya da kış uykusunu keşfedicem o derece





  • Oyun gerçekten harika görünüyor. Gameplay mekanikleri gerçekten çok güzel. NS i çıkarçıkmaz alıp yanına da ilk olarak BotW u koymak istiyorum, bakalım Mario' ya da bağlı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.