Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
164.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Multiplayer) Son zamanlarda oyuna bir hantallık çökmüş gibi geliyor , hassasiyet sonda iken bile silahı döndürürken bir bodurluk oluyor akıcı olmuyor oyun . Yılların av tüfeği oyuncusuyum silahı doğrultup 2 hedef vuramıyorum arkadaş ! Benim gözlerimmi bozuldu yoksa oyunda gerçekten bir yavaşlamamı var anlamış değilim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

(Multiplayer) Son zamanlarda oyuna bir hantallık çökmüş gibi geliyor , hassasiyet sonda iken bile silahı döndürürken bir bodurluk oluyor akıcı olmuyor oyun . Yılların av tüfeği oyuncusuyum silahı doğrultup 2 hedef vuramıyorum arkadaş ! Benim gözlerimmi bozuldu yoksa oyunda gerçekten bir yavaşlamamı var anlamış değilim .

Oyun taksiksel olduğu için her konuda günümüz shooter oyunlarından daha yavaş. Av tüfeğinde aimi kolaylaştırmak için Sharpshooter perkini kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeste -- 2 Ocak 2016; 23:29:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

(Multiplayer) Son zamanlarda oyuna bir hantallık çökmüş gibi geliyor , hassasiyet sonda iken bile silahı döndürürken bir bodurluk oluyor akıcı olmuyor oyun . Yılların av tüfeği oyuncusuyum silahı doğrultup 2 hedef vuramıyorum arkadaş ! Benim gözlerimmi bozuldu yoksa oyunda gerçekten bir yavaşlamamı var anlamış değilim .

Oyun taksiksel olduğu için her konuda günümüz shooter oyunlarından daha yavaş. Av tüfeğinde aimi kolaylaştırmak için Sharpshooter perkini kullan.

Hocam ben hiç fps oyunlarını sevmem zaten bu oyun çıktığı zamandan beri oynuyorum ama ilk kez gözüme yavaş geldi oyun . Belkide Tv'de sıkıntı var bende anlamadım ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Hocam ben hiç fps oyunlarını sevmem zaten bu oyun çıktığı zamandan beri oynuyorum ama ilk kez gözüme yavaş geldi oyun . Belkide Tv'de sıkıntı var bende anlamadım ...

Banada bayadır oluyor hocam goruntu donuyo sanki yavaslıyor oyun bana mı oyle oluyo tvden mi anlamadım ps3te ilk cıktıgından beri oynuyorum online modunu ilk defa boyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parayla satılan silahlar sayesinde noob oyununa çevirmişler. Uncharted 4'de de mikro ödeme olacak. Naughty Dog bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Parayla satılan silahlar sayesinde noob oyununa çevirmişler. Uncharted 4'de de mikro ödeme olacak. Naughty Dog bitmiş.

250 saat civarında mp oynayan birisi olarak en iyi silahlar ücretsiz olanlar, ücretli silahlarda güzel fakat dediğiniz kadar bir üstünlük sağlamıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basta boyle degildi yenilik olsun diye dayadılar silahları egitimleri sonucu boyle oldu bence en etkili satın alınan silah specter gerci storedan satın aldırıyor daha sonra parcayla bir daha oyun icinde satın aldırıyor buda ayrı bir sacmalık

• Celeste kullanıcısına yanıt
    Adam gördüğü yerde seri indiriyor. PS3'te çok oynadım. Şimdi PS4'e geçtim. 30-60 fps farkından mı oluyor acaba?
  • quote:

Adam gördüğü yerde seri indiriyor. PS3'te çok oynadım. Şimdi PS4'e geçtim. 30-60 fps farkından mı oluyor acaba?

Dün bir gurupla karşılaştık silahlarından mı kaynaklanıyor bilemiyorum fırsat bile vermeden çok hızlı bir şekilde indiriyorlardı

• quote:

Headshot alabilir bazı silahlar tek headshotta adamı indirebiliyor. Örneğin burst rifle, bow veya sniper silahlarını sharpshooter perkiyle kullanırsan aim bayağı bir kolaylaşıyor ayrıca birazda oyuna alışıp reflekslerini hızlandırırsan görür görmez düşmanı indirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki parayla pc güncellemek yerine iyiki ps4 almışım vatandan 1 tblik ürün içinde nathan drake collection god of war 3 ve bu oyun vardı senaryo kısmını sindire sindire oynadım az önce bitirme şerefine nail oldum dram dram dram harika bir dram anlatılıyor oyunda en benim diyecek sinema filmlerine hoop ağır ol bakalım diyecek senaryoya sahip
    oyundan ve twd dizisinden de anlıyorsunuz zombiymiş yaratıkmış hikaye insanın insana ettiğini başka hiçbir şey etmiyor

• Otelin su basmış bodrumunda jeneratörü çalıştırdıktan sonra bloater ve birkaç stalkerin geldiği yerde fena tırsmıştım Allahtan clickerlar yoktu o kısımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 17 Ocak 2016; 18:28:09 >
  • multiplayer modunda satın alınabilir silahlar kesinlikle üstünlük sağlamıyor. oyun taktiksel bir oyun karşındaki silaha göre davranırsan yenemeyeceğin silah veya perk yok.. fişekli tabanca en başta açılan silahlardan birisi, ücretsiz oyun içinde ise 1 puan fakat kullanabilene specterdan daha iyi bir silah.. (bomb expert) kendi sis bombalarından etkilenmemeni sağlayan ücretli mesela, fakat pala ücretsiz pala alarak sis bombasından etkilenmeden sis atan adama 3 vuruş yapabiliyorsun...

noughy dog'da sıkıntı yok... bazen imkansız bu kadar seri ve etkili vuruş yapamaz dediğiniz kişiler ya rapid fire, yada xim4 kullanıyor ;)
  • Multi oynayabilmek için psn plus aboneliğimi gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Multi oynayabilmek için psn plus aboneliğimi gerekiyor ?
    ücretsiz oyunlar harici, her oyunda multiplayer oynayabilmek için psn plus gerekiyor.
  • Dayanamadım yeniden başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

Dayanamadım yeniden başladım

Hocam oyunun belli yerlerinde kasalar var. Nasi aciliyo onlar bulamadim sifre istiyo. Adamlarin uzerinden fln mi dusuyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Hocam oyunun belli yerlerinde kasalar var. Nasi aciliyo onlar bulamadim sifre istiyo. Adamlarin uzerinden fln mi dusuyo ?

kasalara yakın yerlerde, extra parkurlar mevcut , o kısımlardan elde edebilirsiniz.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Genelde bulundugunuz çevrenin yakınların da bulunuyor diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

kasalara yakın yerlerde, extra parkurlar mevcut , o kısımlardan elde edebilirsiniz.

Sagolun hocam bi sorum daha olcak. Zorda oynuyorum şu an %60 inda falanim oyunun. Sizce en zor modda tekrar baslsam bu bitince nasi olur ilerleme bakimindan. Cok zorlar mi ?

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.