Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
165.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kazanalı uzun zaman oldu . Tüm kapıları tek seferde açmıştım :) Bildiğim kadarıyla bölüm seçerek girdiğinde yine sayacaktır . Forumda daha önce buna benzer sorular görmüştüm hepside bölüm seçerek tamamladılar .

Birde hedefin platin kupaysa zaten afetzede modunda 2 defa oynayacaksın o arada açmadığın kapıyı açarsın her türlü kazanırsın .
  • Hedefim platin değilde merak ettim hocam.Platin benim için zor.
    Yalnız ps3 ten sonra 2-2.5 yıl oldu.Tekrardan ps4 ile oynayıp bitirmek çok keyifli olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Arkadaslar acımasız modda oynuyorumda oyunu.Bu çakı ile kapı açma trophysi var bilirsiniz.Ben bu kapılardan birini açamadım maalesef.Bu trophy i açmak için badtan mi başlamam lazım yoksa oyunu bitirdikten sonra o bölüme girip o kapıyı açınca Trophy i veriyormu?

Trophy verir dostum için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Arkadaslar acımasız modda oynuyorumda oyunu.Bu çakı ile kapı açma trophysi var bilirsiniz.Ben bu kapılardan birini açamadım maalesef.Bu trophy i açmak için badtan mi başlamam lazım yoksa oyunu bitirdikten sonra o bölüme girip o kapıyı açınca Trophy i veriyormu?

Trophy verir dostum için rahat olsun.

Eyvallah hocam cok sagol.Tesekkur ederim cevabin icin
  • quote:

Çok acımasızsın Ali
  • Arkadaşlar oyunda platinium trophy kasmayı düşünüyorum.online kısmı nasıl uğraştırıcımı trophiler
  • hem PS3 de hem PS4 de bu oyunu oynayanlar. PS4 için oyunu tekrar almaya değer mi? Grafiklerde falan hissedilir bir fark var mı? Oyunu en son PS3 de 5-6 ay kadar önce oynamıştım.
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Hocam oynadiysan pek gerek yok bence. Tabi para sikintin yoksa al derim ama parami iyi harcayayim diye dusunursen o fiyata baska oyunlar al bence. Nasil olsa oynamissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Çok acımasızsın Ali

Oyun acımasızda dehşet abi ya.Ben bilmiyordum dinleme özelliği filan da yokmuş acımasız da.Hele sınırlı cephane olayı adamı ateş ederken 2-3 kez düşündüruyor.Silahin şarjöründeki mermi sayisi çift haneli rakamları göremedi daha bende.
    Diğer soruna gelecek olursak oyun efsane ben 2-2,5 yıl önce ps3 te oynayıp bitirdim.Uzun zamandır ps4 e alasım vardı.Uygun fiyata bulunca kaptım hemen.Hayatımda oynadığım en etkileyici oyunlardan biri.Bu oyunu oynadıktan bir süre sonra maalesef diğer oyunlardan tat alamadım.
    Ps4 ile arasında bence gözle görülür şekilde kaplama ve isiklandirmalarda ciddi fark var.Ustelik daha akıcı 60 fps de oynuyorsun.Ps3 te 24 fps leri gördüğü oluyordu ama benim pekte umrumda değildi ve oyunun verdiği zevk ve deneyimden gram azalma olmamıştı.

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    ANLADIM DOSTUM TŞKLER
  • quote:

quote:

quote:

Çok acımasızsın Ali

Oyun acımasızda dehşet abi ya.Ben bilmiyordum dinleme özelliği filan da yokmuş acımasız da.Hele sınırlı cephane olayı adamı ateş ederken 2-3 kez düşündüruyor.Silahin şarjöründeki mermi sayisi çift haneli rakamları göremedi daha bende.
    Diğer soruna gelecek olursak oyun efsane ben 2-2,5 yıl önce ps3 te oynayıp bitirdim.Uzun zamandır ps4 e alasım vardı.Uygun fiyata bulunca kaptım hemen.Hayatımda oynadığım en etkileyici oyunlardan biri.Bu oyunu oynadıktan bir süre sonra maalesef diğer oyunlardan tat alamadım.
    Ps4 ile arasında bence gözle görülür şekilde kaplama ve isiklandirmalarda ciddi fark var.Ustelik daha akıcı 60 fps de oynuyorsun.Ps3 te 24 fps leri gördüğü oluyordu ama benim pekte umrumda değildi ve oyunun verdiği zevk ve deneyimden gram azalma olmamıştı.

Ali ben o zamanlar PS3 de kolay ve normal modda oynamıştım. Daha sonrada cihazla birlikte bütün oyunları satmıştım. Zor modda bile oynama fırsatım olmadı yani :)
    Uygun fiyata denk gelirse tekrar almayı düşünüyorum. Bu sefer direk zor ya da onun bir tık daha zorundan başlarım herhalde. Bu aydan sonra unc-4 de çıkacak ya kararsızım bakalım. Malum diğer yandan film almaya da devam edince zorluyor
    Hanım eve sokmayacak

• Acimasizda oynuyorum ama cok zor be. Dun bir saat oynadim gecemedim bolumu. Tam gececektim bug oldu. Kapattim ciktim. Bakalim bugun oynarsam insallah gecerim.

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Hocam PS3 de The Last Of Us çok kasiyormuydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok acımasızsın Ali

Ali ben o zamanlar PS3 de kolay ve normal modda oynamıştım. Daha sonrada cihazla birlikte bütün oyunları satmıştım. Zor modda bile oynama fırsatım olmadı yani :)
    Uygun fiyata denk gelirse tekrar almayı düşünüyorum. Bu sefer direk zor ya da onun bir tık daha zorundan başlarım herhalde. Bu aydan sonra unc-4 de çıkacak ya kararsızım bakalım. Malum diğer yandan film almaya da devam edince zorluyor
    Hanım eve sokmayacak

Aynen abi doğrusun Uncharted 4 de geliyor.Birde bu ayın 20 sinde Türkçe dublaj ve altyazı ile Rachet&Clank geliyor.Onun çıkış fiyatı da diğer oyunlara nazaran 120-130 seviyesinde çıkacak.Bu dönem yoğun geçecek gibi.Artı söylediğin gibi filmler var.
    Umarım kısa sürede alıp oynamak tekrar nasip olur sana da.Gerçekten üzerinde emek verilmiş harika efsane oyun.Oyundaki karakterler arasındaki ilişkiler vs insanı etkileyen cinsten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Hocam PS3 de The Last Of Us çok kasiyormuydu?

Hocam aşırı yoğun aksiyon ve patlamalar ın olduğu sahnelerde hafif fps düşmeleri oluyor ama ben dediğim gibi oyunun verdiği deneyim ve zevkten gram azalma olmadı bende.Oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Acimasizda oynuyorum ama cok zor be. Dun bir saat oynadim gecemedim bolumu. Tam gececektim bug oldu. Kapattim ciktim. Bakalim bugun oynarsam insallah gecerim.

Hocam Acımasız mod bir hayli zor.Neredesiniz bilmiyorum ama benim en çok zorlandığım mekan :

Bill in mekanın dan arabayı aldıktan sonra şehre giriyoruz.Orda avcı grup yolumuzu kesiyor onları atlatıyoruz vs.Sonra kontrol noktasından geçiyoruz hani.Orda büyük bir bina var iki katlı.Kütüphane sanırım.Orası beni bir hayli zorladı.Aşırı düşman var orda ama geçtim ölmeden.Bende şaşırdım.Mermi yok elimde çakı oluyor onuda kapı açmak için kullanıyorum.Azami sağlık ı artıracağım.O çok önemli benim için.

Ben orada degil de ilerki bolumlerin bazilarinda bayagi bir zorlandim ama bugun ilerledim bayagi. Bakalim daha cok var bitmesine. Ben de zor olmasini bekledigim bir bolum var. Gectiniz mi bilmiyorum ama

Ozellile karin oldugu bir bolum vardi. Hastaliklilar falan geliyordu camlardan ordan burdan. Bir tane de dev gibi olandan vardi. Bakalim hayirlisi. Sabir diliyorum kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 15 Nisan 2016; 22:58:47 >
    Acymasyz ismi uncharted'dan geliyor galiba :D Oyunda Kolay - Normal - Zor - Afetzede ve Gerçekçi modlary var . Anlady?ym kadaryyla gerçekçi modunda oynuyorsun . Bu modda bir çok bölümü gizlilik ile geçebilirsin . Ynsanlar ayak seslerini duymuyorlar buda i?i epey kolayla?tyryyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Acymasyz ismi uncharted'dan geliyor galiba :D Oyunda Kolay - Normal - Zor - Afetzede ve Gerçekçi modlary var . Anlady?ym kadaryyla gerçekçi modunda oynuyorsun . Bu modda bir çok bölümü gizlilik ile geçebilirsin . Ynsanlar ayak seslerini duymuyorlar buda i?i epey kolayla?tyryyor .

Aynen hocam haklisiniz,uncharted dan kalmis aklimda.Ben suan afetzede de oynuyorum ve oyun harika ya.Karakterler ve etkilesim sahane.Ozellikle Elie oyuna mukemmel bir hava katiyor bu anlamda :)
  • Arkadaslar onlinede düsmanl karsi karsiya gelyoruz oda ates edyo bende yanliz düsman resmen sünyo yendgec gibi yan yan gidip ates edyo ben ölyom bu sünme işinin bir püf noktqsi varmi bide teçhisat olarak ne secmeliyim

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.