Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
164.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multıplayer'da takım arkadaşlarımıza nasıl hediye veriyoruz ? Bana veriyorlar ama ben veremiyorum çözemedim de
  • Üretici 2 veya 3 perkini almanız gerekiyor .

Üretici 2 : Her 3 üretim eşyasında bir hediye elde etmenizi sağlar . Hediyeleri tuşu ile takım arkadaşına verebilirsin . Karşılığında 100 parça kazanırsın . Perk puanı ise 4 .
    Üretici 3 ise doğal olarak bir üst seviye hali , bunda farklı olarak 2 üretim eşyası yaptıktan sonra hediye elde ediyorsun . Puanı 6 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Üretici 2 veya 3 perkini almanız gerekiyor .

Üretici 2 : Her 3 üretim eşyasında bir hediye elde etmenizi sağlar . Hediyeleri tuşu ile takım arkadaşına verebilirsin . Karşılığında 100 parça kazanırsın . Perk puanı ise 4 .
    Üretici 3 ise doğal olarak bir üst seviye hali , bunda farklı olarak 2 üretim eşyası yaptıktan sonra hediye elde ediyorsun . Puanı 6 .

Teşekkür ederim, çok faydalı bir bilgi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

Dayanamadım yeniden başladım

Hocam oyunun belli yerlerinde kasalar var. Nasi aciliyo onlar bulamadim sifre istiyo. Adamlarin uzerinden fln mi dusuyo ?

kasalara yakın yerlerde, extra parkurlar mevcut , o kısımlardan elde edebilirsiniz.

Sagolun hocam bi sorum daha olcak. Zorda oynuyorum şu an %60 inda falanim oyunun. Sizce en zor modda tekrar baslsam bu bitince nasi olur ilerleme bakimindan. Cok zorlar mi ?

oyuna tekrar başladığınızda bonuslar eşliğinde devam etme şansınız var.

+plus şeklinde biliyorum o seçenekleri.

extradan silah güçlendirme yada aim hiza sorunlarını "es geçip" oynarsınız.

kısaca oyunun sonunda adamını ne kadar güçlü ise (elde bulunan silahlara göre) başında da öyle doğar

• Oynadığım en iyi oyunlardan biri last of us.Mpside çok güzel sürekli oynuyordum şimdi ps4 alıcam aldığım ilk oyunlardan biride last of us olacak.Ama hayatımda hiçbir oyunda bu kadar saç baş yolmadım.
  • Tlou bitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Povey kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi yönden bitmiş

• Naughty dog multiplayer işini beceremiyor. Uncharted 2 oyun ve oyuncu bulma sorunu ve düzeltilemeyen buglar.. Uncharted 3 yine oyun ve oyuncu bulma sorunu ve binlerce saçma,sapan paralı eklenti.. The last of us PS 3-4 oyun ve oyuncu bulma sorunu binlerce saçma,sapan eklenti. Multiplayer takım eşleştirmelerinde dengesizlik..Takımlar arsında güç dağılımı orantısız oluyor.
    Uncharted 4 Betaya katılma hakkım olmasına rağmen katılamadım,, çünkü yine oyun ve oyuncu bulma sıkıntısı vardı. Güncelleme gelmiş ama ona da ben yetişemedim. videolarını izlediğim kadarıyla UNC 4 multiplayer Beta oynanış dinamikleriyle berbat olmuş Mistik güçler bence olmamış
    Vurulan düşmaların yerde böcek yürüyüp gibi yardım beklemeleri olmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 6 Şubat 2016; 14:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

Naughty dog multiplayer işini beceremiyor. Uncharted 2 oyun ve oyuncu bulma sorunu ve düzeltilemeyen buglar.. Uncharted 3 yine oyun ve oyuncu bulma sorunu ve binlerce saçma,sapan paralı eklenti.. The last of us PS 3-4 oyun ve oyuncu bulma sorunu binlerce saçma,sapan eklenti. Multiplayer takım eşleştirmelerinde dengesizlik..Takımlar arsında güç dağılımı orantısız oluyor.
    Uncharted 4 Betaya katılma hakkım olmasına rağmen katılamadım,, çünkü yine oyun ve oyuncu bulma sıkıntısı vardı. Güncelleme gelmiş ama ona da ben yetişemedim. videolarını izlediğim kadarıyla UNC 4 multiplayer Beta oynanış dinamikleriyle berbat olmuş Mistik güçler bence olmamış
    Vurulan düşmaların yerde böcek yürüyüp gibi yardım beklemeleri olmamış..

Ben oyunu çok beğendim şahsen. Evet oyuncu bulma ve mikro ödeme sorunu var fakat oyunun mp si çok taktiksel ve buda eğlence katıyor oyuna.

• Firewatch’dan The Last of Us’a Bir Gönderme Geldi!

Bilindiği gibi bazı oyunlarda bir çok diğer oynlara gönderme olabiliyor. Bazen bu göndermeler dalga geçme özelliği taşıyor,bazen ise gereksiz canlandırmalar ile diğer oyunlarada gönderme yapılıyor olabilir. Firewatch da işte oyunlara gönderme yapan oyunlardan bir tanesi. Bir YouTube kullanıcısı tarafından, Firewatch içerisinde bulunan bir gönderme Naughty Dog’ın The Last of Us’ını işaret ediyor.

• Oynadıgım en iyi oyun İyiki ps4 almışım diyorum.
  • normalde bitireli 3 4 ay oldu. grounded da başlayayım hallederim dedim affetmiyor adamlar. 2 kurşunda gidiyorsun bıraktım vazcaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

normalde bitireli 3 4 ay oldu. grounded da başlayayım hallederim dedim affetmiyor adamlar. 2 kurşunda gidiyorsun bıraktım vazcaydım

İnsanlar ayak seslerini duymuyorlar , yani yapay zeka burada çok yardımcı oluyor . Gizlilik ile bir çok yeri sağ salim geçebilirsin .
  • Left behind kac bolum? Alinmaya deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Left behind kac bolum? Alinmaya deger mi?

ps4 e alacaksanız oyun+dlc 80 tl psnde. tek başına almayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Parayla satılan silahlar sayesinde noob oyununa çevirmişler. Uncharted 4'de de mikro ödeme olacak. Naughty Dog bitmiş.

Ücretli silahların öyle düşündüğünüz gibi bir üstünlüğü yok oyunda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

Dayanamadım yeniden başladım

Hocam oyunun belli yerlerinde kasalar var. Nasi aciliyo onlar bulamadim sifre istiyo. Adamlarin uzerinden fln mi dusuyo ?

kasalara yakın yerlerde, extra parkurlar mevcut , o kısımlardan elde edebilirsiniz.

Sagolun hocam bi sorum daha olcak. Zorda oynuyorum şu an %60 inda falanim oyunun. Sizce en zor modda tekrar baslsam bu bitince nasi olur ilerleme bakimindan. Cok zorlar mi ?

Tek kurşunda ölüyorsunuz ve cephane sıkıntısı nedeniyle bazı bölümleri kaçarak veya saklanarak geçmeniz gerekebilir. Ona göre hesabınızı yapiın platin almadan önce o şekilde bitirdim haz duydum

• Arkadaslar acımasız modda oynuyorumda oyunu.Bu çakı ile kapı açma trophysi var bilirsiniz.Ben bu kapılardan birini açamadım maalesef.Bu trophy i açmak için badtan mi başlamam lazım yoksa oyunu bitirdikten sonra o bölüme girip o kapıyı açınca Trophy i veriyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Arkadaslar acımasız modda oynuyorumda oyunu.Bu çakı ile kapı açma trophysi var bilirsiniz.Ben bu kapılardan birini açamadım maalesef.Bu trophy i açmak için badtan mi başlamam lazım yoksa oyunu bitirdikten sonra o bölüme girip o kapıyı açınca Trophy i veriyormu?

Benim arkadaşımda aynı şekilde geride 1 kapı bırakmıştı bölüm seçerek girdi fakat kapıyı açtığı halde istatistik bölümünde kapı hala açılmamış gösteriyordu . Ama bu olay sadece onun başına geldi büyük ihtimalle sende böyle bir sorun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Arkadaslar acımasız modda oynuyorumda oyunu.Bu çakı ile kapı açma trophysi var bilirsiniz.Ben bu kapılardan birini açamadım maalesef.Bu trophy i açmak için badtan mi başlamam lazım yoksa oyunu bitirdikten sonra o bölüme girip o kapıyı açınca Trophy i veriyormu?

Benim arkadaşımda aynı şekilde geride 1 kapı bırakmıştı bölüm seçerek girdi fakat kapıyı açtığı halde istatistik bölümünde kapı hala açılmamış gösteriyordu . Ama bu olay sadece onun başına geldi büyük ihtimalle sende böyle bir sorun olmaz .

Anladım hocam.Yani normalde oyunu bitirip tekrardan o bölüme girince veriyor değilmi Trophy i?
    Sizin başınıza da geldimi böyle bir olay?

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.