Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu 19saat 30dakıkada bıtırdım rahatlıkla soyleyebılırımkı benım oynadıgım en ıyı oyundu mgs ye haksızlık yapıyor muyum acaba dıye dusunuyorum bazen ama yok yanı oyunun hıkaye sunumu oyuncuyu ıcıne cekıyor yan karakterı korumak ıcın kıcını yırtar hale gelıyorsun.oynanıs dınamıklerıde cok guzel bence daha cok ekıpman olabılırdı.oyunda birseylerı ekleyıp yenı sılahlar elde etme olayı yetersızdı bence.uc tane craft edılen sey var yetersız kesınlıkle daha fazla olmalıydı yenı oyunda umarım aşarlar bu konuyu gelelım en buyuk elestırıme bence oyunun sonu daha ıyı olmalıydı yok yanı benı pek tatmın etmedı ulan okadar oyna oyna sona kadar mukemmel gelsın oyun sonra oyun cat diye bıtsın ınsan sondada bırseyler olsun ıstıyor ama ben bulamadım bunu tabı begenenlerede saygım sonsuz genel olarak oyuna puanım 9.5 oynamayan hala varsa alsın oynasın sanırım bu oyunu bır kac kere daha bıtırırım
  • The last of us'a ilerleyen günlerde bir ek paket dahil edilecekmiş. İçeriği ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde şekillenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

The last of us'a ilerleyen günlerde bir ek paket dahil edilecekmiş. İçeriği ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde şekillenir.

Hadi ya bu çok iyi haber.ucretli mi ucretsiz mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

The last of us'a ilerleyen günlerde bir ek paket dahil edilecekmiş. İçeriği ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde şekillenir.

Super haber

• Ek paket multi yle ilgili olacakmış.Yani left behind gibi değil ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

Ek paket multi yle ilgili olacakmış.Yani left behind gibi değil ne yazık ki

Yeni harita falan mi kaynak atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

Ek paket multi yle ilgili olacakmış.Yani left behind gibi değil ne yazık ki

Yeni harita falan mi kaynak atabilir misiniz

Haberin son iki cümlesinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Online sorunlu galiba, online olmama rağmen "internete bağlı değil" şeklinde hata veriyor sürekli. Çözüm bilen var mı?

Dns sorunu ya 0.0.0.0 yada 8.8.8.8 yap dene bende de ayni sorun vardi gecici bi durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu ps3 te bitirme imkanım oldu. Ps4 versiyonunu istiyorum arşiv içinde

Her iki versiyonunu da oynamış olan var mı kesin ps4 e de alınmalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 16 Kasım 2014; 18:21:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

Arkadaşlar oyunu ps3 te bitirme imkanım oldu. Ps4 versiyonunu istiyorum arşiv içinde

Her iki versiyonunu da oynamış olan var mı kesin ps4 e de alınmalı mı?

Ben arsiv için aldım hala muhteşem bir oyun, görsellik hiç sırıtmıyor. Tekrar tekrar açıp bitirmelik. Fiyatı da baya ucuz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynayan var mı arkadaslar. Birlikte oynayabiliriz.

Psn ahmtayd

• Bence de tam arşivlik bir oyun.ben ne satmayı ne de silmeyi düşünüyorum şahsen.

• ek paketin sonu cidden iyi olmus asil oyunda bulamadigim vurucu sonu ek pakette bulfum bu adamlar cidden iyi is yapiyorlar tebrik ettim sabirsizlikla bekliyorum diger oyunlarini

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    ben oynuyorum hocam
  • Gerçekçi modda oyna hocam normal-zor kek gibi...
    Bu modda oynarsanız new game+ tamamen açılacak..
  • Oyun aklıma geldikçe bi garip oluyorum adamlar nasıl bi oyun yapmış ki hala etkisi devam ediyor be ne kadar oldu bitireli

Bu nasıl bi müzik arkadaş! Hele o
    hastaneden kaçış
    sahnesi.. Of offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 24 Kasım 2014; 13:18:06 >

• Satılık last of us secondary hesap 30 tl

• Şahsi fikrimce Red Dead Redemption ile birlikte adama konsol aldıracak oyundur. Oyun değil her tarafıyla sanat eseri.

Allah bana Ellie gibi bir kız evlat versin.
  • oyunun 2. si çıkacak mı. Bence devam niteliğinde bitti oyun. Yarım kaldı yani. Bilgisi olan var mı?
  • ben 5 gündür bitmesin diye bekliyom %97 de bıraktım ama bugün artık bitirmeyi düşünüyorum hastane çatısına çıkıp
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.