Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyunu çok beğendim.Normal mod bitince zorda yada gerçekçi de kendimi test edeyim diye düşünüyorum.Multiplayer için bir topluluk var mı? single bitince (left behind da var) multiye geçerim.Burada toplanıp multi oynuyor musunuz arkadaşlar?

Birde daha bitirmemiş olanlar için hassas olalım, spoiler butonunu kullanalım dostlar. (diğer sayfaları gözüm kısık okuamk zorunda kaldım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

Bende oyunu çok beğendim.Normal mod bitince zorda yada gerçekçi de kendimi test edeyim diye düşünüyorum.Multiplayer için bir topluluk var mı? single bitince (left behind da var) multiye geçerim.Burada toplanıp multi oynuyor musunuz arkadaşlar?

Birde daha bitirmemiş olanlar için hassas olalım, spoiler butonunu kullanalım dostlar. (diğer sayfaları gözüm kısık okuamk zorunda kaldım )

Bende henuz hikayeyi bitirmedim.ama bi grup kurulup plus ı olanlar multi oynayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    Evet iyi fikir.Bu tip oyunlarda daha keyifli olur arkadaşlarla oynamak
  • ben oyunu 2 kere bitirdikten sonra mp sini oynayım dedim ama mp si oyun gibi ilerlemeli değil mi arkadaşlar. Bir sahnede benle 3 kişi bir grup karşı rakip 4 kişi bir grup kim ölürse oyun bitiyor sonra tekrar eş bulup aynı şeyi oynuyorsun habire. Ben mi yanlış bağlandım yoksa mpsi böylemi
  • oyunun mp modu bence çok başarılı. oynayan arkadaşlar eklesin benide psn: pars_x
  • Multi konusunda bi grup/clan vb. olayına girilecekse bende varım
  • Clan olursa ben de varim her zaman. Kurucu bile olabilirim isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Clan olursa ben de varim her zaman. Kurucu bile olabilirim isterseniz

Süper olur ama herkes aynı zamanlarda müsait olabilecek mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Clan olursa ben de varim her zaman. Kurucu bile olabilirim isterseniz

Süper olur ama herkes aynı zamanlarda müsait olabilecek mi ki?

Oldugu kadariyla artik :)

• Single playerde oynadığımız harita tüm bölgeleriyle birlikte birleştirilip açık dünya bir oyun gibi sunulsa
    her bölgenin çeşitli yerlerine oyuncular dağıtılsa gruplar halinde ve mapın içinde bir kaç zombide olsa erzak toplamaya çıksak aynı zamandada çatışma gerçekleşse
    biraz uçuk bir fikir fakat eğlenceli olurdu
  • last of us secondary hesabını satmak isteyen varsa buralardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben oyunu 2 kere bitirdikten sonra mp sini oynayım dedim ama mp si oyun gibi ilerlemeli değil mi arkadaşlar. Bir sahnede benle 3 kişi bir grup karşı rakip 4 kişi bir grup kim ölürse oyun bitiyor sonra tekrar eş bulup aynı şeyi oynuyorsun habire. Ben mi yanlış bağlandım yoksa mpsi böylemi

Multi modu bu şekilde evet.
  • Arkadaşlar bugun bi multiye gireyim dedim ama, birkaç harita indirmen lazım uyarısı çıktı.Tamam deyince psn e bağlandı fakat orada hata verdi şu şekilde "this content cannot be selected at this time" .bu problemi yaşayan yada çözümünü bilen var mı? (Oynu ebayden primari hesap alarak kurmuştum.acaba ondan mı?)

Düzeltme: Problem çözüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 7 Kasım 2014; 16:51:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunu sıfır en ucuz nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgs4scl

Arkadaşlar bu oyunu sıfır en ucuz nereden alabilirim ?

Dnr da 134 tl spotcularda 100 le 120 arasi degisir. Ancak cikali epey oldu 2. El guvenilir birilerinden 60 veya 70 tl ye almaniz daha mantikli olur. Icinden kod falan da cikmiyor yani 2. El in 0 dan bi farki yok acikcasi. Tabi karar yine sizin ben ciktigi gun dnr dan almistim. Hicbi sikinti vb cikmadi. Spota guvenemiyorsaniz dnr i oneririm.

• quote:

quote:

Dnr da 134 tl spotcularda 100 le 120 arasi degisir. Ancak cikali epey oldu 2. El guvenilir birilerinden 60 veya 70 tl ye almaniz daha mantikli olur. Icinden kod falan da cikmiyor yani 2. El in 0 dan bi farki yok acikcasi. Tabi karar yine sizin ben ciktigi gun dnr dan almistim. Hicbi sikinti vb cikmadi. Spota guvenemiyorsaniz dnr i oneririm.

Teşekkür ediyorum.
    2.el bakayım o zaman, güvenilir temiz bulabilirsem alırım.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88046752&p=68#99300716
    bu konu uzerinden bulabilirsiniz hatta son ilandaki arkadas satiyor. Kolay gelsin :) alirsaniz multi ye beklerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88046752&p=68#99300716
    bu konu uzerinden bulabilirsiniz hatta son ilandaki arkadas satiyor. Kolay gelsin :) alirsaniz multi ye beklerim

Çok sağolun.

Aldıktan sonra hikayeyi bitirip gelirim. :)

• Online sorunlu galiba, online olmama rağmen "internete bağlı değil" şeklinde hata veriyor sürekli. Çözüm bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Online sorunlu galiba, online olmama rağmen "internete bağlı değil" şeklinde hata veriyor sürekli. Çözüm bilen var mı?

Bende ps i acar acmaz girersem bu hatayi veriyor tr hesabimla girersem zaten uzun zamandir multi ye giremiyor. Us hesabinizla deneyin 10 15 kere tikladiginizda giriyor.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.