Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncelleme gelmis icerigi hakkinda bilgi sahibi olan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar güncelleme gelmis icerigi hakkinda bilgi sahibi olan varmi ?

Multiplayer için yeni bazı silah ve beceriler gelmiş, haritalarda da ufak tefek değişiklikler var ince ayar çekmişler gibi. Ama henüz storeye eklenmemişler galiba, satın alınamıyorlar.
  • The Last of Us Remastered Deadly New Factions Multiplayer Add-Ons | PS4

• bu güncelleme ücretli mi acaba? geçen gün ps4 ü açtığımda otomatik olarak bir güncelleme indi ve kurdu ama bf4 gibi anca satın alınca mı aktif hale gelecek anlamadım.

destiny çıktığı için uzun süre ara verdim ama last of us multi sinin keyfi de bambaşka, tam taktiksel savaş...
  • Arkadaşlar % kaça geldiğnizi nerden görüyorsunuz ben daha sevimli veledi köprüden geçiremedim çetelerle uğraşıom çok zevksiz yerler la bura
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_many

Arkadaşlar % kaça geldiğnizi nerden görüyorsunuz ben daha sevimli veledi köprüden geçiremedim çetelerle uğraşıom çok zevksiz yerler la bura

load game gel oyununun üstüne gelip optionsa bas ardından bilgiyi tıkla direk çıkıyo yüzde ve oynadığın saat.
  • Tr kutulu arıyorum. İstanbul

• Bende geçen günlerde Plants vs zombies GW yi ücretsiz store den indirip, elimdeki Plants Vs Zombies GW ile Last Of Us Remastered ı takas ettim. Karlı bir iş oldu 10 TL ye almış oldum takas ile , oyun güzel fakat Ps3 den Ps4 remastered olarak başarısız 60 Fps çalışması dışında oyunu Ps3 de alsamda olurmuş hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Aralık 2014; 16:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bende geçen günlerde Plants vs zombies GW yi ücretsiz store den indirip, elimdeki Plants Vs Zombies GW ile Last Of Us Remastered ı takas ettim. Karlı bir iş oldu 10 TL ye almış oldum takas ile , oyun güzel fakat Ps3 den Ps4 remastered olarak başarısız 60 Fps çalışması dışında oyunu Ps3 de alsamda olurmuş hani

Ucretsiz indirdiginiz oyunu takasta mi kullandiniz?

• Yaw bu yeni silahlarin bundle niye tr psn de yok tek tek alabiliyorsun ama us psnde bundle olarak var bizde yok.
    Acaba daha tam anlamiyla guncelleme yapilmadimi anlamadim. Bilen varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynayın ve tüm oyunseverlere tavsiye edin yaklaşık 30 yıllık oyun hayatımın en unutulmaz en derinden etkileyen yapımlarından biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Oyuna dün akşam başladım. Oyun gerçektende çok geriyor, bir yerlerden zombi çıkacak diye tırsıyorum

çok kasvetli bir havası mı var hocam oyunun..ben o tip oyunları sevmiyorum nedense..oyunun hikayesi çok övüldüğü için oynamak istiyorum ama sırf bu korku unsurları yüzünden soğuyorum oyundan...kalbim dayanmıyor o tip şeylere..(aniden zombi çıkması vs..)

Kasvetli oyunları sevmem, korku türünü ise hiç oynamam ama bu oyunu PS3 de bir kez bitirdim. şimdi PS4 için tekrar aldım, platinlemeyi düşünüyorum. Özet olarak öyle çok kasvetli bir oyun değil.

• Güncelleme ne ile ilgili? Multidir heralde

Bi ara DLC gelecek diyolardı var mı haber ne ile ilgiliymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Güncelleme ne ile ilgili? Multidir heralde

Multi dlc si büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Güncelleme ne ile ilgili? Multidir heralde

Multi icin silah ve techizat eklentisi

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bende geçen günlerde Plants vs zombies GW yi ücretsiz store den indirip, elimdeki Plants Vs Zombies GW ile Last Of Us Remastered ı takas ettim. Karlı bir iş oldu 10 TL ye almış oldum takas ile , oyun güzel fakat Ps3 den Ps4 remastered olarak başarısız 60 Fps çalışması dışında oyunu Ps3 de alsamda olurmuş hani

Ucretsiz indirdiginiz oyunu takasta mi kullandiniz?

Garden Warfare in standart edition oyunu vardı dijital değil 70 TL ye yurtdışından almıştım. Dijitalde beleş olunca elimden çıkardım.
  • Konuyu tamamen inceleyemedim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ps4 için çıkan remastred sadece görseller yönünden mi farklı, ps3 te oyunu bitirmiştim, hikayede değişiklik var mı? Left Behind dlc olarak mı var, ana hikayede mi var yoksa hiç mi yok? Teşekkürler iyi forumlar.
  • Multi de cok degisiklik var mi? 40 lwl a gelmistim yayla ve sniperla efsaneydim 182 ikmal rekorum falan var resim atmistim. Degisiklik varsa yeniden baslayacagim multiye

• quote:

Multi de cok degisiklik var mi? 40 lwl a gelmistim yayla ve sniperla efsaneydim 182 ikmal rekorum falan var resim atmistim. Degisiklik varsa yeniden baslayacagim multiye

4 yeni silah 4 tanede kişileştirme teçhizatı eklendi.
    ben 115 level 2 yıldız (*x*)oldum. ama 182 ikmal hiç yapamadım.
    ayrıca dostum bu oyun bırakılır mı?
    yeni bir pompalı ve tüfek eklendi. bu ikisi güzel.
    şanslı diye teçhizat var. her sandık da bonus ikmal veriyor.
    marifetli diye teçhizat var normal 16 teçhizat puanlık ekipmanı 10 puana alabiliyorsun.
    bence süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydaremrah

quote:

Multi de cok degisiklik var mi? 40 lwl a gelmistim yayla ve sniperla efsaneydim 182 ikmal rekorum falan var resim atmistim. Degisiklik varsa yeniden baslayacagim multiye

4 yeni silah 4 tanede kişileştirme teçhizatı eklendi.
    ben 115 level 2 yıldız (*x*)oldum. ama 182 ikmal hiç yapamadım.
    ayrıca dostum bu oyun bırakılır mı?
    yeni bir pompalı ve tüfek eklendi. bu ikisi güzel.
    şanslı diye teçhizat var. her sandık da bonus ikmal veriyor.
    marifetli diye teçhizat var normal 16 teçhizat puanlık ekipmanı 10 puana alabiliyorsun.
    bence süper oldu.

Geri donucem ozledim zaten epey. 115 level cok uzun surer helal olsun. 182 ikmal in resmi oyun esnasinda heyecanliydim 177 de cekmisin sonra 182 de bitirdim

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.