Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

9 saat olmus %46 ya gelmısım fena degıl oyun hıkaye uzunlugu olarakta oyuncuları tatmın edıyor cıddı anlamda olmus bır oyun oyuna baslayalı 4 hafta olmak uzere az az oynuyorum artık 2. ayın sonunda normal oyun bıter sonra 1 haftada ek paket surer oh mıs .d

Bu saat ve % olayına nerden bakıyoruz acaba dostum?

Oyun Yükle kısmında options'a basıp seçeneklerden bilgiye girersen görebilirsin.

Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda tek bır seyı sevmedım oda bır alanı temızlıyorum tum adamları sessız sessız alıyorum sonra bır bakıyorum houp bır suru adam yenıden dogmuslar onlarıda temızlemekle ugrasıyorum arkadas derdın ne
  • Oyunu ilk kez ps4'de oynadım ve bitirdim adamlar yapmış helal olsun.

Behind dlc'sinede başladım kısamış galiba oda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu kac saatte bitirdin birde oynadigin zorluk seviyrsi ne .d benden sonra basladin once bitirdin ben daha yariaina yeni geldim hem cok zamanim yok hemde geze geze oynuyorum % 52 ye 10.30 saatte geldim.

• bu oyunda en etkili silah ok bunu cok gec kesfettim hem adami vurduktan sonra oku geri alabiliyoruz hemde ses cikarmiyor oyunun kalan kismini ok ile oynamayi dusunuyorum cephaneme yazik etmeyi dusunmuyoruk tabi birdr molotof gercegi var atacaksin tum takirdayanlar mundar olacak .d

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

son bölümdeyim bitmesin diye oynamıyorum ps 4 te başka oyunumda yok şuan zaten tekrar başlarmıyım hemen değil ama bi kaç ay sonra muhakkak.. çok iyi oyun karlı bölüm oldukça zordu ter aktı :)

Multiside gerçekten zevkli seni uzun süre idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oyunu kac saatte bitirdin birde oynadigin zorluk seviyrsi ne .d benden sonra basladin once bitirdin ben daha yariaina yeni geldim hem cok zamanim yok hemde geze geze oynuyorum % 52 ye 10.30 saatte geldim.

Dostum ben normal de bitirdim.Oyun arkadaşımındı teslim etmem gerekti oyüzden zor seviyede bilerek oynamadım zaman uzamasın diye.

Kaç saatte bitirdiğime inan hiç bakmadım ama vardır yine 12 saat civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Kulaklık gelsinde tekrar ıynacağım şu oyunu

Sirf bu yuzden ps3te bitirmeme ragmen tekrar aliyorum bu oyunu.
  • bende arkadastan odunc aldim oyunu iyiki acelesi yok geri vermemin .d yavas yavas arana tarana geziyorum ortalarda

• ps3 e aldım fazla oynamadım satışa çıkardım ps4 aldıktan sonra belki bu oyunuda alırım ama ps3 ve ps4 versionları arasında çok fark yok diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ps3 e aldım fazla oynamadım satışa çıkardım ps4 aldıktan sonra belki bu oyunuda alırım ama ps3 ve ps4 versionları arasında çok fark yok diyorlar

Asiri derecede var arti left behind ek paketiyle birlikte geliyor oyun. 30 fps veya 60 fps e sabitleme durumu falan var. Alin bence multi si de cok keyifli yeni haritalar falan var

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ps3 e aldım fazla oynamadım satışa çıkardım ps4 aldıktan sonra belki bu oyunuda alırım ama ps3 ve ps4 versionları arasında çok fark yok diyorlar

Ayrıca oyunun ps3 teki adı the last of us ps4 deki adı lastof us-remastered dır.sadece isminden bile anlayabilirsiniz aradaki 'master' farkları

• Alinik secondary last of us

• Oyunu aldım daha başlardayım ve cidden korkudan oynayamıyorum.
    O zombiler, takırdayanlar üzerime gelince elim ayağıma dolanıyor, kalp ritmim ciddi değişiyor.
  • Oyunu biraz once normal de bitirdim. Bitirmis olduğum oyunda açmış olduğum silahlarla new game+ tan tekrardan baslamak istedim ama onceki oyundaki silahlarımın olmadığını gördüm.
    Yeni oyunda oyunun en başından bir önceki oyunda açtığımız silahlarla başlamanın bir yolu yokmu?

• pape kullanıcısına yanıt
    Önce Silahı bulman lazım, bulunca önceki oyunda Yaptığın geliştirmelerin olduğunu göreceksin ayrıca geliştirme yapmana gerek kalmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Tesekkurederim hocam anladım yani silahı bulmadan önceden vermiyor, tesekkurler...

• oyunu online oynamak için psn+ gerekmiyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

oyunu online oynamak için psn+ gerekmiyor mu arkadaşlar?

Gerekiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

oyunu online oynamak için psn+ gerekmiyor mu arkadaşlar?

Gerekiyor hocam.

Anladım teşekkürler. Ben hala almadım PSN+ Yakın zamanda alayım artık.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.