Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.292
Cevap
23
Favori
59.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başlayamadık gitti

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Birader ne alakası var ya, last of us ps3 oyunu ama remastered halde zaten ps4e çıktı ve geri uyumluluk ile ps5te oynanabiliyor

ps4te demons souls var mı? Haliyle geriye dönük ps5 cihazında demons souls orijinal halini oynayabiliyor musun? Cevap ne? Hayır.

bu farkı göremiyor musunuz yoksa trollüğe mi vuruyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle binalarda gerçeğe çok yaklaşmışlar vallahi,sırada ND oyununda gerçek sokaklarda gezicez sanırım 😁👍🏻

• Edelion kullanıcısına yanıt

Bizdeki kaos, biz ve bizim doğumuzda var zaten. Batı'ya gittikçe, o kaosun k'si bile yok zaten. O konuda hemfikiriz.

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Performans modunda oynuyorum, Film Grain ayarlarını da sıfırladım pırıl pırıl gözüküyor oyun. Şu güzelim grafikleri 60 fps'te oynamak bambaşka bir keyif :) dediğim gibi oyun yer yer Part II'den daha iyi gözüküyor, yer yer yaşını belli etse de görsel anlamda asla üzmüyor.

• Görsel şov PC versiyonun da yapılacak beyler, şu anki ön gösterim. The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU  Bu grafiklerin daha cilalı daha yüksek çözünürlüklüsünü hayal edin.

• Edelion kullanıcısına yanıt

Oyuncular olarak satın almayarak ve yaptıklarının yanlış olduğunu vurgulayarak bu furyanın önüne geçebiliriz. Normalde şu oyunu yeni abonelik sistemine vermeleri gerekirdi, firmaları rekabete zorlamayıp haklı eleştiriler yapmazsak her zaman bizim zararımıza işler süreç.

• Tess'le vedalaştık orada kapattım hocam. Oyunu platinlemeyi düşünüyorum, tüm toplanabilirlikleri bula bula gittiğim için ağırdan alıyorum. Gayet keyifli! Gerçi The Last Of Us'ın PS3 versiyonunu da oynasam keyif alırım zaten, öyle bir oyun :) Yeni grafikler, Türkçe Dublaj, Dualsense ve 3D ses desteği de güzel bir bahane ve motivasyon oldu benim için.

Bu arada ses demişken 3D ses detayları inanılmaz iyi olmuş, oyunu kesinlikle kulaklıkla oynayın derim. Mesela Joel ile suya giriyorum, sudan çıkıp yürürken ıslak botların sesini bile ayrı yapmış adamlar. Botlardaki vıcık vıcık su sesini duyuyorsun :) Bir müddet sonra kuruduğu için de normal adım seslerine dönüşüyor. Bunun gibi ruh hastası detaylar var oyunda, Part II'de ya da ilk oyunda var mıydı hatırlamıyorum ama inanılmaz hoşuma gitti!

• Her oynayışında da güldürmezsin be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 3 Eylül 2022; 5:6:40 >

• The Last of Us Part I (Remake) in cikisini Seattle da Neil Druckmann, Troy Baker, Halley Gross, Arne Meyer, Rochelle Synder, Kevin McAllister (Bend Studios), Andrew Goldfarb (Sucker Punch), Santa Monica ve Naughty Dog calisanlari ile beraber kutladik.

Yemek ile baslayan aksam, Troy Baker in oyundan sarkilari calip seslendirmesi ile devam etti. Yaklasik bir saatlik konser akabinde, icki tadimi yapildiktan sonra uzun ve guzel sohbetlerle devam eden organizasyon gece yarisi takvimin 2 Eylul u gostermesi ile sonlandi.

Organizasyon Capitol Hill de Pike Street de bir mekanda idi (ikinci oyunu oynayanlar bu sokagi hatirlicaktir :) ) ve Jackson Sunset, Wolf's Bite gibi oyun temali kokteyller sunuldu

Naughty Dog a davet ve ev sahipligi icin sonsuz tesekkurlerimi iletiriyorum. Umarim herkes oyunu keyifle oynuyordur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanspd -- 3 Eylül 2022; 11:16:14 >

• sinanspd S kullanıcısına yanıt
    Vaay ortam güzel. Halley Gross’un davetlilerin arasında olması şaşırttı. Demek ki başka projelerde de Naughty Dog ile beraber olacak. :)

Bir başka tanıdık yüz de 7. fotoğrafta Bend Studio’nun Community Manager’i Kevin oldu benim için.

Görseller için teşekkürler. Viskileri nasıldı? 😂

• Ortam hakkatten güzelmiş. Gözündende hiç bişi kaçmıyor kardeşim.

• Oedon kullanıcısına yanıt

PAX sebebiyle oyun camiasinin yarisi Seattle da. Firsattan istinade etkinligi buraya attilar tahminen. Sucker Punch ve Santa Monica nin community manager larida gelmisti ama konser sonrasi ayrildilar, fotograf yakalayamadim.

Viski fena degildi. Ince detay. Sise icinde Seattle siluyeti var. Amber sivi kisima yakinlastirirsaniz fotografi, donme dolabi gozunuz yakalayacaktir.

Tat olarak guzel, icimi yumusak. Hafif isli ama arkadas vuruyor is biraz daha diger single malt lara kiyasen.

• acaba yeni yaptıkları multi oyunları nasıl olacak?

• The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUMitchell O’Brientwitter
    “#PS5Share, #TheLastofUsPartI This is just INSANE... The attention to detail @Naughty_Dog has...”
    https://twitter.com/mitchob1012/status/1565677657903091712?t=5nPYXZmLMWk2Usnx5PY8tw&s=19

Detaya bak manyak la bu Naughty Dog The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• Press a Key kullanıcısına yanıt
    Evet iyi özellikle npclerin, düşük çözünürlüklü kaplamalar mevcut, köşe bucak her noktaya bakan biri olarak fark ediliyor bazı yerlerde.

• çoğu yerde part 2 den bile iyi gözüküyor

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUElAnalistaDeBitsyoutube
    Buy games at Instant-Gaming for all platforms with discounts! https://www.instant-gaming.com/es/?igr=analistadebits https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS Compra juegos con grandes descuentos en Instant-Gaming: https://www.instant-gaming.com/?igr=analistadebits https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS
    https://www.youtube.com/watch?v=ewGqHrbOQPc&ab_channel=ElAnalistaDeBits
  • benim hoşuma gitmedi çoğu yer karanlık büyük söğüş var

• Performans modunda oynuyorum 60fps elde edebilmek için ama çoğu zaman ekranda yırtılmalar oluyor. Farkediyorsunuz değil mi? Tahminim 40-50fps civarı genelde kısmen 60 ama kısmen yani. Benim tv de mi acaba sorun, lg uj43 serisi bir tv kullanıyorum şuan. Stabile yakın bir 60fps modu yok mu bu oyunun,yağ gibi aksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 3 Eylül 2022; 14:16:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.