Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
57
Favori
119.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiç bakmadım hocam. ilk versiyonda oyundan bile atıyordu. 06 ya kadar güncelledim kürekli versiyonumu. şu anda molotof atsam da donma atma vs yok.

• Konuya girdim baktim yine ps5 muhabbeti donuyor dedim yine kesin ozan ile pearbear trolleri geldi diye dedim yanilmamisim.

Siz bunlari bloklamadan kurtulamazsiniz beyler. Forza 5 konusunda bir Xbox sahibi yazip 7/24 milleti xbox aldirmaya zorlayan iki velet simdi ps5 alinca bu konuya damlamis. Nintendo falan alsalar o bolume saldiracaklar. :D

Konsol aliyorsun, teneke yigininda sadece oyun oynuyorsun. Oyunu da 30 fps oynuyorsun. Hadi canın sıkıldı oyun oynamak yerine baska birsey yapsan teneke yigininda yapamiyorsun.

Ha ps5 ile gaming pc ye de sahibim diyorsan. Ps5 e verecegim parayla gaming pc me ekipman alirim daha faydali olur.

Adamlarin yasama amaci kendileri ne aldiysa baskalarina da onu aldirmaya dayatma uzerine. Biri cikip senin tavsiyen uzerine ps5 aldim dese orgazmden geberecek herifler. Baska amaclari yok bu dunyada.

Simdi ozan yazar, pearbear alintilar. Pear yazar ozan like atip alintilar. Sunlara prim vermeyin beyler gerekirse yoneticiye sikayet edin bolum yasaklamasi alsin. İkisi ya kardes ya da kuzen. Bana sony para verse bu kadar ugrasmam vallahi. ))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Beyler oyun ne durumda güncelleme falan geldi mi

• DemiGo kullanıcısına yanıt

Çıkışından bu yana 2 küçük güncelleme geldi ama sanırım gözle görülür bir değişiklik yok çıkışından beri.

• DemiGo kullanıcısına yanıt
    Salı günü 1.07 gelecek, aynı hafta içi daha büyük bir güncelleme geleceği konuşuluyor

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

gözle görünür farkı ben yaşadım hocam.

oyundan atmalar, loading ekranında beklemeler, grafikte bozulmalar vs artık yok. gayet stabil bir oyun oldu bende. 2k çözünürlükte oynamaktayım. ultrada.

• Ryzen 5 5600 32gb ddr4 3600mhz ram ve 7900xt ile gayet stabil oynuyorum. 4k da oynuyorum diye mi bilmiyorum, işlemci kullanımım %10 larda dolaşıyor. Herkes işlemci kullanımından yakınıyor o dikkatimi çekti. 3 5 ayarı değiştirdikten gerisi ultrada 4k 60 fps alabiliyorum. Sinerjiden aldığım ekran kartının kodu bugün geldi kürekli sürüm ile oynuyorum. Bakalım orjinal'e geçince olumlu yönde değişiklik olacak mı.

• Gkn89 kullanıcısına yanıt

4k da iş işlemciden çıkar hocam yük ekran kartına biner

İşlemci kullanımını gösteren program hatalı gösteriyor %10 kullanım için fps çok düşük olmalı 15fps falan.

İşlemci kullanımı çözünürlük arttığı için değil fps düştüğü için azalır bu arada.

Daha basit bir örnek 1080p deki 100fps ile 4K daki 100fps işlemciye aynı yükü bindirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Nisan 2023; 18:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sesler kısık. İlla hoparlörü çok açma gerekiyor. Bu seferde masaüstüne dönünce ses çok oluyor.

• üstte paylaştığım vulkan modu denedim dropları baya kesiyor oyun daha akıcı oluyor bariz deneyin derim

• The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

Müko optimizationn pcıe4.0 m2 sdd ye yüklü bile olsa hatta shaderda bitse bitmek bilmeyen lütfen bekleyin yazısı işte ıron galaxy şahaseri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Aynı sahnede aynı şekilde dün başıma geldi hocam. Patch gelince devam ederim diye şimdilik bıraktım.

• Katze kullanıcısına yanıt

bu haliyle oyuna 5 kuruş verilmez üstüne para vermeleri lazım iade edip kürekli versiyon ve kürekli patchleri yüklüyorum insan hiç bakmazmı ya fps düşüklüğünü geçtim adım başı fps drop o olmassa bu lütfen bekleyin yazısı o olmassa 16 ram şişip crash yemesi bu kadar rezil bir iş pcde sayılıdır cidden sayılıdır daha shaderlerın yüklenmesini falanda yazmadım her taraftan elinde kalıyor oyun halbuki diğer sony oyunları efsane çıkmıştı ya optimizasyon açısından horizon zero dawnda sıkıntılıydı ama oynanır iyi kıvamdaydı gene hatta tlou ile karşılaştırırsak optimazsyon açısından horizon bile şahaser kalıyor yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 3 Nisan 2023; 18:28:36 >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Horizona ben kurban olayom 640x480 çözünürlük her şey en düşükte oyun kasım kasım kasılıyor kare kare… gtx1650, 24gb ram, 10. Nesil i5 ve ssd ile…

• @Mvnmt35 İllaki düzelecek hocam böyle kalmaz keşke en baştan bu kadar sorunlu çıkmasaydı tabii. Çökme sorunu yaşamadım (16 gb ram mevcut) ama anlık takılmalar ve lütfen bekleyin yazısı bezdiriyor. Anlamadığım diğer nokta da SSD'ye kurulu olduğu halde (pci-e 4.0) aşırı yavaş yükleme ekranı var. Neyse sorunlar tamamen çözüldüğü zaman tekrar oynacağız anlaşılan.

Hogwarts hazır kendine gelmişken onu bitirmeye uğraşıyorum, verdiğim paraya en çok yandığım oyun oldu kendileri, çok da severim HP evrenini.

• Biraz zaman ve sabır sadece, illa ki daha stabil hale gelir.

• Bazı arkadaşlar laf ediyorlardı HDD ile oynamaya çalıştığımı öğrendikten sonra ya da diğer HDD ile oynamaya çalışanlara diyorlardı hiç uğraşmayın diye. Gölgelendirme oluşturma olayına özel birkaç bir şey söylemek istiyorum aklıma gelmişken.

Hatırlarsınız yakın zamanda yıllarda ard arda 2 tane CoD oyunu çıktı ilk PS tarafına CoD4 Remaster ve CoD4 MW2 diye bilirsiniz. 1-2 yıl sonra her biri pcye port edildi bende oynadım tabi herkes gibi tahmin edin bakalım ne oluyordu? Bu gölgelendirme bu oyunlarda da vardı cutscene bitiyordu ama altta minik bir bar var o dolmaya devam ediyordu ama bu 3-4 saat sürmüyordu. Bölüm başına en fazla 10dk beklemişimdir o da en fazla. Biliyorum 2 oyunu karşılaştırmak çok aptalca fakat dediğim gibi gölge oluşturma muhabbeti özelinde konuşmak gerekirse, fixler-patchler yayınlanacaksa EN ÖNEMLİ düzeltilmesi gereken şey bu yükleme süreleri olmalı. Beni istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz hiç sorun değil ama bunları yazmam gerekiyordu. Herkese iyi forumlar.

• GSACS G kullanıcısına yanıt
    Hocam ne anlattığını pek anlamadım ama sen yine de en kısa zamanda bi ssd almaya bak

Bu oyunda işlemci kullanımı %10 olması imkansıza yakın...

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.