|
Dizisini izliyorum harika gerçekten, insanın oynadığı bölümleri görmek ayrı bir keyif katıyor |
|

|
Dizisini izliyorum harika gerçekten, insanın oynadığı bölümleri görmek ayrı bir keyif katıyor |
|
beyler konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat eklemek istedim.3Nisan 2024 oyun pc ye geliyor bu haber güzel. Benim sormak istediğim gene dh de bir konuda görmüştüm bi kaç arkadaş cok kuvvetli fotoğraf ve belgelerle 3.oyunun hikayesi ile ilgili kuvvetli tahminlerde bulunmuşlardı onları görebilen oldu mu? firefly ile askeri bir logonun görsellerini hatırlıyorum... |
|
Sonra uzun zamandır fısıldanan "The Last of Us Part III" ihtimali var. "Bu soruyu bekliyordum," diyor Druckmann, iç çekerek, üçüncü oyun ihtimalini gündeme getirdiğimde. "Sanırım söyleyebileceğim tek şey, daha fazla 'Last of Us' olacağına bahse girmeyin. Bu olabilir." Dizi uzun vadede ne kadar umut vadediyor olursa olsun, HBO'nun diziyi yenilemesi neredeyse kesin gibi görünse de Mazin ve Druckmann yakında tüm süreçlerine yeniden başlayacaklar. "Son zamanlarda 'Ah, evet, 3. Sezon hakkında düşünmeye başlamalıyım' gibi korkular hissediyorum," diyor Mazin. "1. Sezonu bitirdiğimizde, 'Bunu nasıl aşacağız?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Şimdi, tabii ki, ' Bunu nasıl aşacağız ?' diye düşünüyorum." Kaynak : Making ‘The Last of Us’ Season 2: Casting Abby, Video Game Changes and Why the Creators Are at Peace With Telling a ‘Different Version’ of the Story https://variety.com/2025/tv/news/the-last-of-us-season-2-abby-video-game-changes-backlash-1236327786/ |
|
|
Aynen hocam gece paylaşacaktım da, daha sonra sabaha karşı paylaşırım dedim arada kaynadı. :)) Zaten Neil fısıldamıştı geçtiğimiz yılda Konsept aşamasında diye ileriye taşınmış belli ki. Ama şu da var bu söylemleri bir nebzede olsa haklı. Şuan ellerinde Intergalactic oyunu var tüm gözler onun üzerindeyken Part 3 için daha az şey söylemesi hayrına olur diye düşünüyorum. :) |
|
Aynen öyle. Arka planda anlaşılan gizli gizli motion capture çalışmaları başlamış. Sessiz sedasız da oyun harıl harıl geliştiriliyor. Intergalactic sonrası çıkar. Büyük ihtimalle gelecek sene resmi duyuru yaparlar. Neslin sonunda 2028 döneminde banko çıkar diye düşünüyorum. Pro'nun kaymağı daha tam olarak yenilmedi, bu nesil uzun sürer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Neil Druckmann, Naughty Dog'da Intergalactic dışında bir oyun daha geliştirildiğini belirtti. Naughty Dog Central (@NaughtyNDC) on X https://x.com/NaughtyNDC/status/1924553299551727913< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Mayıs 2025; 23:47:5 > |
Neil Druckmann bir #TheLastOfUs duyurusunu ima ediyor; "Zamanı geldiğinde sizlere TLoU ile ilgili daha fazla güncelleme vermek için sabırsızlanıyorum." ![]() The Last of Us News (@TheLastofUsNews) on X https://x.com/TheLastofUsNews/status/1972270073676288084 |
|
|
2023 Yılında Naughty Dog "2 Yeni Tek oyunculu oyun" geliştirdiğini doğrulamıştı. Bunlardan birisi Intergalactic (2024'te duyuruldu), Diğerinin ne olduğu şuan için bilinmiyor. önümüzde ki yıl veya 2027 gibi diğer geliştirilen oyun duyurulacağını düşünüyorum.. Bu nesile 2 oyun çıkaracaklar gibi duruyor. Bazıları Uncharted'ın yeni oyunu da diyor, The Last of Us Part 3 diyende. Ama bunun için erken diye düşünüyorum en son daha konsept aşamasında hatta hikayeye dair pek bir şeyin olmadığını söylemişti. Neil Druckmann son paylaşımında Part 3'ün sinyalini vermiş ama bunun 2028 veya 2029 gibi geleceğini düşünüyorum. Dizi ile birlikte eş zamanlı çıkacaktır. Dizinin 3. sezonunda Abby'e odaklanacakları için oyun için gerekli zamanda oluşmuş olacaktır. :) |
|
Bu nesil iki oyunla zor kapatırlar hocam. 2027'de yeni nesil konsollar geliyor zaten. Intergalactic'te 2027'de gelecek. TLOU PART III, PS6 neslin oyunu olur. Ara nesil oyunu yapmazlar, konsol sattırmaları lazım. Uncharted'ta Nathan devrini kapattık mı demişlerdi. Belki yapılıyordur, bir ara başka bir stüdyo tarafından yapıldığı söylentileri vardı. Önce şu Intergalactic çıksın da sonrasında ki oyunların haberleri hemen arkasından gelir. |
|
Bilemeyiz ki hocam yeni nesil konsolları 2028'e sarkıtabilirler aslında. Birde nesil bitimine kadar 100 - 120 Milyon satış olacaktır PS5 için. Birden bıçak gibi keseceklerini sanmıyorum önce ki nesil ile bağlantıları devam eder. PS6 çıkışında yeteri miktarda da olmayacağı için hemen çıkardıkları oyunlardan da satış yapmak isteyeceklerdir. Bu nesilde örnekleri olduğu gibi. Intergalactic (2020'den beri geliştiriliyor) Diğer oyunu geliştirdiklerini 2 yıl önce doğrulamıştı. Insomniac Etkisi görebiliriz belki stüdyodan. :) Sony illa ki PS6 konsolu için ellerinde ki güçlü IP'leri canlandıracaklardır, Devam oyunları veya yeni IP'ler ile destekleyeceklerdir. Bu nesil zaten çok uzun süreceğini düşünüyorum oyun açısından PS4 nesline bile hala yeni oyunlar çıkıyorsa PS5 nesli içinde devam edeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal çift dikiş gideceklerdir ama Büyük yapımlarda inisiyatif alacaklardır. :) Kısacası önlerinde ki yol haritası veya planlamaları nasıl bunu görmek gerek. :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 29 Ekim 2025; 18:58:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Part 3 konusunda bende katılıyorum ona uzun yol var. Ama Ps5'in final oyunu Ps6 çıktıktan sonra olur aynı bu nesil uyguladıkları gibi yani 2029'a kadar bazı oyunlar Ps5'e de gelir yine. |
|