|
Bence intergalactic çıkar çıkmaz tlou part 3 duyurulacak |
|

|
Bence intergalactic çıkar çıkmaz tlou part 3 duyurulacak |
|
|
Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Neil Druckmann, The Last of Us'tan daha önce hiç görülmemiş çizimleri paylaştı ve üçüncü bir oyunun gelebileceğine dair ipuçları verdi. FPS Wizard 🧙🏼♂️ (@the_fps_wizard) on X https://x.com/the_fps_wizard/status/2038733827934183890?s=20< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Part II'de Abby ile oynadığımız sekansta Abby ve Lev'in Skar kampına gittiği bölümde duvarda asılı büyük bir dünya haritası var. Burada 3 adet farklı lokasyonda mavi / yeşil renkli yuvarlaklar görüyorsunuz. Biri Boston yani Part I, diğeri Seattle yani Part II ve üçüncü yer de Avrupa'da Hollanda / Belçika civarı gibi gözüküyor. Şimdi Hollanda'yı biliyorsunuz eşcinsellerin ana memleketi diyebiliriz. Nette TLOU fanları Part II'deki bu haritadan yola çıkarak bunun 3. oyuna bir gönderme olduğunu düşünüyorlar. Ve 3. oyunun Avrupa'da Hollanda'da geçmesini muhtemel görüyorlar ki mantıklı düşününce taşlar yerli yerine oturuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPGOD -- 31 Mart 2026; 12:50:51 > |
|
Neil Druckmann geçtiğimiz yıl şu açıklamayı yapmıştı : "Zamanı geldiğinde sizlere TLoU ile ilgili daha fazla güncelleme vermek için sabırsızlanıyorum." |
|
Abby ile Lev oyunun sonlarında başka ülkeye gitmeyi konuşuyorlardı diye hatırlıyorum. Tamamen Amerika kıtasından vazgeçerler mi? orasını göreceğiz. Seattle'ın atmosferi, yağmuru, ambiyansı çok başka idi ( Boston'a göre ) ben biraz kasvetli ortam seviyorum her halde, bazıları sıkıcı - bunaltıcı buluyordur ama ben tam tersi aşırı bayılıyorum. Özellikle Abby ile Lev bölümleri o kadar iyidi ki, o hani çürümüş otel apartman vardı ya harikaydı ya adamlar bölüm tasarımlarını o kadar iyi yapmış ki, kusursuz bir oyundu. Ellie ilk göz ağrımızdır ama Abby'i de çok sevdirdiler. Ellie ve Abby dışında üçüncü hatta dördüncü oynayacağımız karakterler de olucaktır. ben Lev'i de çok seveceğimizi düşünüyorum umarım öldürmezler. Yeni kötü karakterler, yeni insanlar vs oyun boyunca karşılacağız. Farklı çeşit yaratıklar karşımıza çıkar. Çok heyecanlıyım ama daha çok erken. Intergalactic için detaylı bir fragman, oynanış, reklam çalışmaları vs göreceğiz, hedefledikleri yıl 2027'de çıkacak diyorlar. 2028'i boş geçirirler. 2029 döneminde TLOU duyurusu gelse 2030-2031 gibi çıkar gibi. Intergalactic ile aralarında 3-4 sene olucaktır. Tıpkı Uncharted 4 ile TLOU PART II aralarında ki 4 yıl oynadığı gibi. 36 yaşındayım şu oyunun duyurusu beni çoçuklar gibi sevindiricek. Herkese sağlıklı bir ömür diliyorum, dikkat edin kendinize. |
|
Evet özellikle Ellie ile Skarlarla parkta ilk buluşma sekansındaki görsellik bence oyun dünyasındaki en iyi görsel ortamdı. Koyu mavi, koyu yeşil karışımı inanılmaz bir renk paletiydi o an. Zaten oyunun yapım aşamasında o renk paletini tutturmak için nasıl kusursuza yakın çalışıldığını, ışığın yansımasından yola çıkılarak o rengin tutturulduğunu falan söylüyorlardı. İşte o renk tam da TLOU'a yakışan renk paleti oyunda. Ama tabiki her ortam da o şekilde olamaz oyunda. Bu seferde bir noktadan sonra nefes alamaz hale getirebiliyor insanı aşırı bunaltabiliyor, kasvet verebiliyor. O dengenin iyi kotarılması gerek. Sonuçta bu oyun bir şekilde çıkacak ve bence bu oyun üçleme şeklinde bir şekilde tamamlanacak. Bakalım nasıl bir üçüncü oyun bizleri bekliyor olacak bende merak ediyorum herkes gibi. Umarım oyunun çıkışı aşırı gecikmez. Sony biraz sıkıştırması gerekiyor. Naughty Dog'a tamamen bırakılırsa oyunun çıkışı ekstra 2-3 sene daha uzayabilir. Bunun iki nedeni var. Birincisi Naughty Dog oyunlarını aceleye getirmeyi tercih etmiyor. Bunun nedeni de daha mükemmel bir oyun nasıl çıkarırızı arıyorlar. En ufak ayrıntılar için bile aylarca uğraşıyorlar. Suyun akışı, kanın sıçraması ve akışı, yağmurun yerdeki birikintiye yağdığında çıkardığı halkalar vs. vs. her ayrıntıyı usta bir işçilikle yaptıkları için her oyunları yıllar sonra çıkıyor ama tabi ki bizlerin o kadar uzun süre beklemeye sabrımız var mı? En azından benim yok. Biran önce oyun çıkarmalarını istiyorum. Zira PS5 neslinde PS4 nesline göre çok çok az sayıda exclusive oyun görebildik. Artık sabırlı bir insan değilim. |
|
|
fazla ümitlenmeyin. drunkman denen yahudi eşcinsel part 2 nin multiplayer kısmını %80 oranında tamamlanmışken iptal eden birisi . bunu da iptal etme olasılığı yüksek lgbt aşığı herifin |
|
Oyunu sığ insanlar oynamasın zaten. Ben oyundan büyük ümitliyim. Oyunları cinsel kimliklere bakarak yargılamıyorum. Hoş ben bir heteroyum ama bu oyunu eşcinsel yaptı oynanmaz, oyunda cinsel şu var bu var diye sığ bakmıyorum. Asla da bakmayacağım zaten çok şükür. Bir oyun iyiyse, güzelse, hikayesi veya oynanış mekanikleri iyiyse oynanır veya oynamazsın hepsi bu. Cinsel tercihlerden oyunlara anlamlar yüklenmez, yüklenmemeli. Oyun çıkacak ve büyük bir hype ile bekliyorum, teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPGOD -- 6 Nisan 2026; 7:25:20 > |
|
Gelmez gibi ama oyun PS5te de oynanabilir şekilde çıkar mı orasını bilmiyorum. GOW Ragnarok mesela PS5 çıktıktan sonra çıkmıştı ama PS4te de oynanabiliyordu. Belki o şekil yapabilirler. |
|
|