Şimdi Ara

The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acıkcası ben kullanıcı yorum ve puanlarını cıddıye alamıyorum. sebebı asırı duygusal degerlendırme. oyunun bır seyını sevdın dıye delı gıbı ovmekte yanlıs bır seyınden nefret ettın dıye gömmekte yanlıs. her oyunun ıyı ve kotu yaptıgı seyler vardır fakat sadece ıyı yada sadece kotu yonlerını gorup duygusal olarak not vermek yorum yazmak dogru gelmıyor bana. acıkcası herseyı ıle bır butun olarak degerlendırmek gerekıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 21 Haziran 2020; 3:19:50 >
  • The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Haziran 2020; 3:24:29 >
  • "İşin ilginç tarafı ise oyun için gelen olumsuz yorumların önemli bir kısmı, The Last of Us Part II piyasaya çıkar çıkmaz yapılmış. "

    Çünkü hikayenin bi halta benzemediği daha ilk 2 saatte anlaşılıyor az oyun oynayan film izleyen bundan bi cacık olmaz diyor. Oyunun hikaye örgüsü ilk oyundan alakasız şekilde işleniyor. Saçma sapan diyaloglar la dolu garip bir oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki ülkede ekonomik kriz yok. Bu oyunun fiyatı 350 ila 500 lira arası. Bunu oynatabilecek konsolun fiyatı da 2.500 liradan başladığına göre millette para çok. Baksana herkes oyunu oynamış da yorumlara kasmış.

  • Bende oyuna 500 tl versem bende savunurdum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 saat kadar oynadım oyunu ben beğendim Çok abartıyorsunuz ama bu sayede oyunu hiç oynamayacak yada oynamayan olanların boş yorumlarınıda okumuş oluyoruz Saçmalıklarına şahit oluyoruz

  • Haberi yayimlayan kisinin tavri hos degil.


    2.olarak bircok insanin begenmemesinin sebebi hikaye ve ana karakterin lez olmasi. Hikaye gercekten patates, herkes farkli yonde bi hikaye beklerken cok aptalca bi hikaye ile karsilastik. Oyunun tum hikaye hypei zaten basladiktan 2 saat sonra falan bitiyor. Oynayanlar/izleyenler sebebini bilir. Hani oyunun grafikleri, animasyonlari vs tamamen top quality. Hic kimse laf edemez harika bi grafik var fakar hikaye ile bitirmisler isi ve bu oyun daha cok hikaye bazli bi oyun o yuzden onemli.


    Ana karakterin lez olmasina niye cok karsi cikildi bilmiyorum beni rahatsiz etmiyor ama muhtemelen oyuncuya secenek verilmedigi icin sevmediler.


    Genel olarak hikayeden kaybetmis bi oyun, fakat grafik vs uzerine yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir haber ya? Derdiniz ne sizin? Ustlerde bir arkadaş daha yazmış, review bombing tek taraflı mi oluyor sanıyorsunuz? Bakin hemen bir gerçeği söyleyeyim size: asıl review bombing yapanlar bu "inceleme editörleri" dir. Neden mi?
    1) Oyunları mümkün olan en kolay ayarlarda oynarlar. Zorluk ayarı yoksa (bkz. Sekiro) hemen oyunu bitirmedim deyip sonunu herkes gibi Youtube dan izlerler(hani eleştiriyorsunuz ya oyun izleyerek yorum yapılmaz deneyimlemek lazım diye) ve "oyun zor" diye puan kırarlar.
    2) Review copyler, etkinlik davetleri vs çok önemlidir bu arkadaşlar için. O yüzden review copy gelirse anında yumusarlar. Bakın oyuna direk 100 verirler demiyorum. Oyun gerçekten kötü olsa bile "ya işte oyun bazı kesimlere güzel gelebilir ama ben pek beğenmedim" gibi dikkatli cümleler kurarlar. Ama review copy gelmezse atış serbest. "waste of time" da derler, "garbage" da derler.
    3) Verdiği puanlarda neyi ne kadar dikkate alıyorlar kimse bilmiyor (kendileri bile bilmiyordur eminim). Last of us'a gelelim. Bir inceleyen arkadaş oyunu genel anlamda çok beğendiğini, ancak hikayeyi beğenmediğini söylüyor. Ok. Genel düşünce de bu yönde zaten. Hikayeyi beğenen de olabilir bu arada. Zevk meselesi. AMA sonrasında bu oyun için 100 puan verip "masterpiece" diyorsa sizce de burada bir tuhaflık yok mu? Hele ki last of us gibi, hikayenin ve hikaye anlatımının çok önemli olduğu bir oyun için? Bu review bombing kategorisine girmiyor mu mesela? Yani tamam, kimse sana git yerin dibine göm demiyor, ancak puanlamanda şeffaf ol ve en azından biraz "adil" gözükmeye çalış.

    Oyunun 1 buçuk saatlik oynanış vidyosu sızdı zaten. İnsanların o yüzden oyun çıkar çıkmaz yorum girmesi çok normal bu durumda. Kaldı ki oynanış vidyolarina bakarak, oyunun vidyolarini izleyerek de yorum yapabilir. "Sadece satın alanların" yorumlarını da dikkate almak saçmadır, çünkü insan satın aldığı eşyalara bir taraf tutma eğilimindedir. LGBT konusuna zaten cevap verilmiş: Left Behind.

    Bu haberlerin çok benzerleri Death Strandingte de yapılmıştı. Hatta buradaki editör arkadaşlar oyunu aylarca övdü durdu. Sırada bu var galiba. O zaman güle güle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • begenip begenmemeyle ilgisi yok skorların, bir siteye uye olup izlemedigin oynamadigin bir oyuna 0 basmak ne zamandan beri "inceleme" oldu.

  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Helal olsun pandaya ben gerçek fikirlerini söylemez diye bekliyordum açık açık söylemiş harbi helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al bu adam oyun aşığı güzel oyun çıksa da seri yapsak derdinde. Düşüncelerini hiç sakınmamış.

    https://www.youtube.com/watch?v=n-ICBugXAnc&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • last of us left behind'de bence çok kötü bir oyundu. Ana oyun kadar iyi denilip durulmuştu. Oyunun hikayesi hariç herşey çok iyi, ama malesef hikaye olmamış. Planlama yapılırken ilk oyundaki herşeyi değiştirelimmi demişler ? Anlamadım. İnsanların beğendiği şeyleri aynen korursun, üstüne ekleme yaparsın olur biter. Son yıllarda gözümüze sokulan eşcinsellik ve malum kişinin bok yoluna gitmesi olabilecek en kötü senaryo.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OldGamers86

    Sen ilk oyunun hikaye ve karakter derinliğini hic edeceksin. Insanlara kendileri ile baglantı kuramayacakları karakterler ve mantık hataları ile dolu bir senaryo vereceksin. Bunu bir de aklı başında kimsenin beğenmeyeceği bir sonla bitireceksin.. Içindeki Lgbt/sjw propagandasından herkes rahatsız olmuyor zaten, Left Behind'a inceleme bombardımanı neden yapılmamış? Kimse kendini kandırmasın; önceden sızan sonradan sızan diye. Gerçekten kötü bir hikaye var ortada ve hikayeli oyunda bu; bir binanın sakat temelli olması demektir.

    Ben rahatsız oluyorum arkadaş, oyunun siyasi içerik taşıması, neymiş lgbt neymiş zenci neymiş şu bu gibi oyunda olmaması gereken konuların insanların gözüne sokula sokula anlatılması. Arkadaş ben oyun oynuyorum, sizin siyasi propagandanızın bombardımanı görmek istemiyorum.


    Şunu not düşeyim de iyi anlayın, 1997 de PS alıp bugüne kadar da oyuncu olarak devam eden birisiydim ama artık uzak duruyorum. Ben PS ye aşık biriyim ama bu pisliklerin siyasi propagandasına para yaptıracak kadar da beynim uyuşmuş değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Ben de oluyorum kardeşim; ama olan da olmayan da beğenmiyor zaten. Politik kaygılarla hiç edilmiş bir oyun.var ortada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşasın LGBT

  • Şimdi bazı arkadaşlar demiş ki duygusal davranıyorsunuz veya bazı arkadaşlar da demiş ki ciddiye almıyorum oyuncu değerlendirmelerini şöyle söyleyeyim eğer hikayesi boşsa multiplayer olmayan bir oyun çöptür! Ben o kadar saat tek başıma oynayacağım ki bu oyunu kral yapan ilk oyundaki bağdı yoksa öyle aşırı bir numarası da yoktu bunda grafik basmış biraz oynanış basmış sonra da demişki ben kralım oyuna mesaj koyarım hikayenin içine ederim insanlar da oynamak zorunda, kusura bakma kşmse senin lgtb isyanını çekmek zorunda değil, ki onu da öyle berbat yansıttı ki onlar bile şikayetçi kısaca şöyle diyeyim böyle bir potansiyeli yok eden bu firma umarım dersini almıştır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kibirli ateist kullanıcısına yanıt
    Moda değil, güçleniyoruz! LGBT'ye canım feda. Çünkü haklılar! eziliyorlar, hep ezildiler, ne için ezildiler? haksız sebepler için. Tıpkı bir zamanlar siyahilerin ezilmesi, köle yapılması gibi ezildiler ve eziliyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.