Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    "PS5 diskler 100 GB kapasiteye sahip olacak." Yani haliyle kapasiteleri yükseltildiği için kısa bir süre tek disk olacaklardır.

    Oyunların boyutları yeni nesilde nasıl olur bilmiyorum ama bekleyip görmek lazım hocam. :)
    100GB bile az gibi sanki bu nesilde son güncelleme ile birlikte Modern Warfare bile 190GB olmuş

    Sony bir ara Panasonic ile birlikte "Archival Disc" adında yeni bir optik saklama formatı üzerinde çalışıyordu ne oldu acaba.

    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU




  • Source kullanıcısına yanıt
    Hızlı olan kazansın o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 20 Mayıs 2020; 11:46:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En az 150gb olmalıydı yine neslin sonunda 2 diskli ps5 oyunları gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU


    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU


    29 GÜN KALDI!

    Ayrıca reddit'te bir kullanıcının paylaştığı TLOU'daki ufak bir detayın videosunu gif olarak aşağıda paylaşıyorum:

    "TLOU'da böyle detaylar var ise TLOU2'yi düşünemiyorum" notunu eklemiş..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 20 Mayıs 2020; 11:10:15 >




  • Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Diriliş Ertuğrul dan kopya çekmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bunun habercisi olarak E3 2018'de yayınlanan gameplay videosuna bakmak yeterli olacaktır hocam.

    Birici olarak Düşmana saldırı yaparken "Elinde ki Çekici havaya atıp düşmana vurmak gibi.
    Sonrasında yere düşen bıçağı uzak bir mesafeye atmak güzel detaylar.

    Diğer Bir Oynanışta ise yerde duran şişeyi kavraması ve Düşmanın üzerine attığında Şişenin parçalarının kırılma anı ve düşmanın tekrardan sendelemesi gibi..

    Bu sadece 2 örnek daha neler vardır siz bir düşünün hocam. :)







  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum, bu detayları daha öncesinde görmüştüm. Sadece ilk oyundaki referans detayların dışında bir de böyle bir şey var gibisinden paylaşmak istedim. Hammer flip şuan için TLOU 2'de en çok hoşuma giden detay oldu. Tabi 19 Haziran'da oynarken kim bilir daha ne detaylar göreceğiz.. Sabırsızlanmamak elde değil.. :)
  • Artık aylar değil, haftalar kaldı. Zaman akıyor. E3 de açıklandığı günü dün gibi hatırlıyorum.
  • Bu da çok iyi detaylardan, şişe ile sersemletiyor, bıçağını boğaza saplıyor ardından da kadının elindeki çekici alıp kafaya indiriyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 20 Mayıs 2020; 12:40:48 >
  • dostlar spotçularda oyun ne kadar olur sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende spotçulardan alacağım, bekliyorum.. Gönül ister ki 380-420 TL civarlarında olsun ama ben hiç o kadar düşük olacağını zannetmiyorum.Son dönemde çıkan DOOM: Eternal 500 TL mesela şu an spotçularda.Sanırım TLOU2'de aynı şekilde 450 TL üstü olacak. :(
  • spotcular sirf last of us diye gecirmeye calisacak bosuna ucuzdan beklemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    o kadar yükseldi mi ya fiyatlar? Ben yaklaşık 6 7 aydır ps4 oyunu almıyorum ondan garip geldi. En son 200 lere çıktığını hatırlıyorum cidden şaka gibi. Bu arada benim pyun aldığım yere baktım biraz daha ucuza satıyor siz 500 demişsiniz 420tl orada yine bi nebze ucuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni video saat kaçta gelecek? Bence ucundan gameplay görürüz, yoksa 1 gameplay ile oyun mu satılır hiç mantıklı değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 20 Mayıs 2020; 14:55:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun çıkmasına 1 ay kalmış vay be uzun zamandır merakla beklediğimiz oyunu sonunda kavuşuyoruz. Çok şükür Yaz aylarımız güzel geçicek. Şöyle 30 saatlik hikayenin, gizemin, gerilimin, dramın içinden geçicez. En son God of War çıkmadan 1 ay önce böyle heyecan basmıştı, aynı heyecanı şuan yine yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vector x-31

    Peki bakalım umarım hayal kırıklığına uğramayız en eski kasa PS4 kulananlar olarak ))
    Hacı sen en son soniyi cezalandırıyorum diyordun, exbox güzellemeleri yapıp game pass ile akacaktın.
    Boş ver ne uğraşıyorsun 10 yıllık ps4 cihazıyla, bir işe yaramıyor zaten
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • INSIDE THE GAMEPLAY - YENİ VİDEO



    Videodaki önemli noktalar:

    -Bu, Ellie'nin hikayesi. Onun seçimlerini, onun davranış ve ahlak anlayışını(buradaki ahlaktan kastı iyi ve kötü anlamında) anlamanız gerekiyor ve bunu sadece kendinizi Ellie yerine koyarak yapabilirsiniz.

    -İlk oyunda olanın aksine bu kez işler biraz daha farklı ilerliyor. Bulduğunuz her parçanın, bir damla gazın, bir çivinin vs. önemini kavramalı ve çaresiz kalmamak için akıllıca craft yapmalısınız.

    -Ellie, Joel'a göre çok daha küçük ve çevik. Bu nedenle onu daha hızlı bir karakter olarak tasarladık.

    -Bu noktada yaptığımız ilk şey ise Ellie'ye zıplama özelliği vermek oldu. Ancak bu zıplama tahmin edeceğiniz gibi normal bir zıplama değil. Bu, çatışmayı oldukça adaletsiz kılardı (Fakat çatışma esnasında dahi yine bir tümseğe veya bir tümsekten başkasına atlanıyor). Bu nedenle bu zıplama daha çok uzak mesafelere atlayabilmek için (gap closer) tasarlandı (Burada anlatılmak istenen 2 karışlık bir yerde bile ilk oyunda tahtalar kullanılmıştı. Artık Ellie, bu mesafeyi sıçrayarak aşabiliyor).

    -Ellie'ye eklediğimiz bir diğer özellik ise yüzükoyun sürünme oldu. Bu özellik çok basit görünebilir ancak çoğu zaman oyunun akışını değiştirecek nitelikte bir özellik. Ellie, yatarken silah kullanabilir, yere yakın/yıkılmış zeminlerin altından geçebilir, araçların altına saklanabilir. Aracın yakınındaki düşmanlar aracın altını kontrol ederek sizi bulabilir. Ancak unutmayın, eğer düşman çok uzakta ise, sizi aracın altından görebilir.

    -Ellie'ye eklediğimiz en önemli mekanik ise tartışmasız savuşturma (dodge) oldu. Ellie yerde iken dahi sağa veya sola doğru sıvışabilir (dodge atabilir).

    -Part II, Part I'e göre çok daha geniş ve açık bir dünyaya sahip (açık dünya değil, fakat öyle gibi geniş). Part II'yi tasarlarken kendimizi sınamak istedik ve dünyayı nasıl birleştirebiliriz diye düşündük. Hatta öyle ki, ilk oyunda bir mekandan diğerine geçerken mevsim değiştirmeye mecbur kalabiliyorduk. Ancak Part II'de tüm tlou dünyası ile iç içe yarattık, elimizden gelen en iyi şekilde level tasarımında birbirine geçebilen parçalar olmasına özen gösterdik.

    -Artık dünya daha büyük olduğundan; daha detaylı araştırma ve keşif alanlarını bu evrene eklememek olmazdı.

    -Tarifler ilk oyuna göre çok daha fazla. Bulduğunuz her şeyi rastgele craftlayamayacaksınız. Bunu, oyun içerisinde kataloglardan, daha önce craftlanmış örneklerden veya dünya içerisindeki karakterlerden öğreneceksiniz.

    -Unutmayın, her seçiminizin bir sonucu olacak. Her craftın, her yetenek geliştirmenin uzun vadede sonuçları olacak. Buna oldukça önem verdik.

    Bu Ellie'nin hikayesi, kendinizi onun yerine koyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 20 Mayıs 2020; 17:40:38 >




  • Yeni Mekanikler Eklendiğini bugün konuşmuştuk burada ki videoda Kanıtlar nitelikte. :)
  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.