Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnstagramda böyle bir şey gördüm ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Haydaa, Eğer böyle bir şey olursa ortalık yıkılır. Göz yaşlarına boğuluruz
    Sarah elimizde öldü bu bariz photoshop. Zaten mantıklı da olmaz Sarah öldükten sonra Joel alıp bi köşeye atmaz onu gömer vs.

• Pek çok sürpriz yer alacak gibi oyunda umarım üzücü şeyler olmaz bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunun çıkışında kızımın yaşı Ellie'nin yaşıyla aynıydı, 2. oyunun çıkışında da Ellie ile hemen hemen aynı yaşta olacaklar.

Kız babalarının bu oyuna bakış açısı farklı bir boyutta.
  • Öldüğünü tam manasıyla bilmiyoruz belki komaya girdi ve Joel o korkuyla öldü sandı, peşlerindede hastalıklar vardı Tommy bırakmamız gerek diyip kaçtılar belki o sırada bir ekilde birileri kurtarmış olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 19 Ocak 2020; 11:15:51 >
  • Joel hiçbir şekilde Sarah'ın cesedini bırakmaz. Kesin bir yere gömmüştür

• Arkadaş isabetli bir paylaşımda bulunmuş gibi, Sarah eğer yaşasaydı 30'lu yaşlarında olacaktı, bu Video'nun Geçmişle bir alakası olmadığını da varsayarsak gerçekten olabilir bir durum, Photoshop'ta değil bu arada, aynı saniyede ben de durdurup ekran görüntüsü çektim, hafif parlattım, Dudak yapısı, Kaş'ın şekli, Burun ve Göz rengi tamamen Sarah'ın küçüklüğü ile aynı, %60 bu kişi Sarah, felaket şeyler olacak :)

• 23 Studios altyazı çeviri ekibinde arkadaşım var, çevirilere başlandı. Aldığım bilgiye göre bu gizemli kadının adı Sarah, ölmemiş yani... Amca kod adlı Aslan Akbey tarafından büyütülüp yetiştirilmiş.

Yahu Türk dizisi mi bu? Kız kucağımızda can verdi, gözleri açık gitti... Joel kaç defa muhabbetini yaptı, kız yaşıyor olsa ilk oyunda Joel 20 yıl kızından ayrı kalır mı? Oyuncuyu kandırmak olur bu! Neil Druckmann böyle ucuz toplara ve gereksiz ters köşelere girmez. Yüksek ihtimal bu kız Ellie'nin annesi ya da yepyeni bir karakter. Evet karakter Sarah'a benziyor ama unutmayın ki Joel de Nathan Drake'e benziyor. Yoksa...?!

Bunu ben de görmüştüm ama ufak bir göz atmayla kolayca çürütülebilen bir teori;

İlk olarak kızın doğru ismi Sara değil Sarah

https://thelastofus.fandom.com/wiki/Sarah

Ve Naughty Dog un twitterdan duyurduğu üzere bu kadının ismi 4 harften oluşuyor, Sarah 5 harf olduğu için imkansız aynı kişi olmaları.

Bu kısımdan sonrası spoilera giriyor, ilk oyunu oynayanlar baksın:

Diğer yandan Sarah karnından vuruluyor ancak bu kadının karnında herhangi bir iz bulunmuyor;

Benim düşüncem Ellie nin annesi Anna bu kadın, başka kuvvetli ihtimal yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 18 Ocak 2020; 17:14:21 >

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Bence de Ellie'nin annesi. Hatta karnına bıçak dayanmasının sebebi hamile olması diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Bunu ben de görmüştüm ama ufak bir göz atmayla kolayca çürütülebilen bir teori;

İlk olarak kızın doğru ismi Sara değil Sarah

https://thelastofus.fandom.com/wiki/Sarah

Ve Naughty Dog un twitterdan duyurduğu üzere bu kadının ismi 4 harften oluşuyor, Sarah 5 harf olduğu için imkansız aynı kişi olmaları.

Bu kısımdan sonrası spoilera giriyor, ilk oyunu oynayanlar baksın:

Diğer yandan Sarah karnından vuruluyor ancak bu kadının karnında herhangi bir iz bulunmuyor;

Benim düşüncem Ellie nin annesi Anna bu kadın, başka kuvvetli ihtimal yok çünkü.
    5 harf olayı ne anlamadım ordaki siyah kutular 4 harf mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 18 Ocak 2020; 23:36:41 >

• 4 adet siyah kutu var, yani her biri bir harfi temsil ediyor.

Mesela bir alttaki twitte Emily. yazıyor nokta ile bitirilmiş karakterin adı.

4 adet kutucuktan sonra da nokta var, kasıtlı olarak 4 adet kutu koyup sonuna nokta koymuşlar ki 4 harfli olduğunu anlayalım

• 130 Gün Kaldı!!

• ND Last of Us 2 yi PC ye getirmek için Port edecek yazılımcılar arıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne zaman gelecek

Yok artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

ND Last of Us 2 yi PC ye getirmek için Port edecek yazılımcılar arıyor.

https://mobile.twitter.com/AlkanAdakaner/status/1219009534678765568
    Rüyanda mı getirecekmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

Rüyanda mı getirecekmiş?

Alıntıları Göster
    Yok Rüyamda değil hocam. ND getirecekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Yok Rüyamda değil hocam. ND getirecekmiş.

Alıntıları Göster
    Tamam işte rüyanda mı getirecekmiş?

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.