Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (322. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Haydaa, Eğer böyle bir şey olursa ortalık yıkılır. Göz yaşlarına boğuluruz -
Sarah elimizde öldü bu bariz photoshop. Zaten mantıklı da olmaz Sarah öldükten sonra Joel alıp bi köşeye atmaz onu gömer vs.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pek çok sürpriz yer alacak gibi oyunda umarım üzücü şeyler olmaz bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk oyunun çıkışında kızımın yaşı Ellie'nin yaşıyla aynıydı, 2. oyunun çıkışında da Ellie ile hemen hemen aynı yaşta olacaklar.
Kız babalarının bu oyuna bakış açısı farklı bir boyutta. -
Öldüğünü tam manasıyla bilmiyoruz belki komaya girdi ve Joel o korkuyla öldü sandı, peşlerindede hastalıklar vardı Tommy bırakmamız gerek diyip kaçtılar belki o sırada bir ekilde birileri kurtarmış olsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 19 Ocak 2020; 11:15:51 >
Joel hiçbir şekilde Sarah'ın cesedini bırakmaz. Kesin bir yere gömmüştür
-
23 Studios altyazı çeviri ekibinde arkadaşım var, çevirilere başlandı. Aldığım bilgiye göre bu gizemli kadının adı Sarah, ölmemiş yani... Amca kod adlı Aslan Akbey tarafından büyütülüp yetiştirilmiş.
Yahu Türk dizisi mi bu?Kız kucağımızda can verdi, gözleri açık gitti... Joel kaç defa muhabbetini yaptı, kız yaşıyor olsa ilk oyunda Joel 20 yıl kızından ayrı kalır mı? Oyuncuyu kandırmak olur bu! Neil Druckmann böyle ucuz toplara ve gereksiz ters köşelere girmez. Yüksek ihtimal bu kız Ellie'nin annesi ya da yepyeni bir karakter. Evet karakter Sarah'a benziyor ama unutmayın ki Joel de Nathan Drake'e benziyor. Yoksa...?!
-
Bunu ben de görmüştüm ama ufak bir göz atmayla kolayca çürütülebilen bir teori;
İlk olarak kızın doğru ismi Sara değil Sarah
https://thelastofus.fandom.com/wiki/Sarah
Ve Naughty Dog un twitterdan duyurduğu üzere bu kadının ismi 4 harften oluşuyor, Sarah 5 harf olduğu için imkansız aynı kişi olmaları.
Bu kısımdan sonrası spoilera giriyor, ilk oyunu oynayanlar baksın:
Benim düşüncem Ellie nin annesi Anna bu kadın, başka kuvvetli ihtimal yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 18 Ocak 2020; 17:14:21 >
-
Bence de Ellie'nin annesi. Hatta karnına bıçak dayanmasının sebebi hamile olması diye düşünüyorum.
5 harf olayı ne anlamadım ordaki siyah kutular 4 harf mi?quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
Bunu ben de görmüştüm ama ufak bir göz atmayla kolayca çürütülebilen bir teori;
İlk olarak kızın doğru ismi Sara değil Sarah
https://thelastofus.fandom.com/wiki/Sarah
Ve Naughty Dog un twitterdan duyurduğu üzere bu kadının ismi 4 harften oluşuyor, Sarah 5 harf olduğu için imkansız aynı kişi olmaları.
Bu kısımdan sonrası spoilera giriyor, ilk oyunu oynayanlar baksın:
Benim düşüncem Ellie nin annesi Anna bu kadın, başka kuvvetli ihtimal yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 18 Ocak 2020; 23:36:41 >
-
-
130 Gün Kaldı!! -
ND Last of Us 2 yi PC ye getirmek için Port edecek yazılımcılar arıyor.
Alkan Adakanertwitter
Alkan Adakanerhttps://mobile.twitter.com/AlkanAdakaner/status/1219009534678765568
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakalım ne zaman gelecek
Yok artık...
Rüyanda mı getirecekmiş?quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
ND Last of Us 2 yi PC ye getirmek için Port edecek yazılımcılar arıyor.
https://mobile.twitter.com/AlkanAdakaner/status/1219009534678765568
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok Rüyamda değil hocam. ND getirecekmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907
Rüyanda mı getirecekmiş?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam işte rüyanda mı getirecekmiş?quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Yok Rüyamda değil hocam. ND getirecekmiş.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X