Yakında kokusu çıkar. :) ![]() “@Neil_Druckmann Shut up Cuckmann we want Factions 2.” https://twitter.com/Grosstastic/status/1457394998685614081![]() “@Grosstastic @Neil_Druckmann https://t.co/3jD3gjBrQ3” https://twitter.com/clmazin/status/1457396615140892683< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Kasım 2021; 22:30:2 > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1221. sayfa)

-
-
-
Oyunu biraz önce Uk ps now üzerinden Türkçe dublaj oynayarak bitirdim.
Oyun çok uzun bitince tekrar oynamam diyordum ama bundan sonra ne oynanır ki diye düşünürken buldum kendimi ve sanırım yeniden başlarım,
Hikaye pek begenilmemis ama benim çok hoşuma gitti, klasik bir hikaye işte, post apokaliptik western tadında,
Bitirince boşluğa düşüren ender oyunlardan oldu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bugün bitirdim, orta zorlukta 25 saat civarı sürdü, bir çok yere baktğımı sanırken aslında çoğu toplabilir şeyleri sadece yarısını toplamışım, tekrardan oynanacağım tabii ki ama içimde gerçekten de bir boşluk oluştu.
Mükemmel hikayesi ve ondan da mükemmel karakterleri vardı. oyunun sonunda ağlayacaktım. asıl üzüldüğüm konu sanırım bu hikayenin gerçek olmaması, bir daha ellie, abby veya dinayı göremeyeceğim gerçeği, oyunu tekrar oynamak yaptığım şeylerin, konuşmaların yada diğer her şeyi sadece aynısını tekrar göreceğim. bu yönden üzülüyorum, ama hayat işte böyle
God of war'un son oyunu oynayana kadar bioshock infinite en çok sevdiğim oyundu. sonra god of war'ı oynadım ve mitoljiye olan sevgim de etki ederek ondan daha fazla bir oyunu sevemeyeceğimi düşündüm ama şimdi bakıyorum da artık TLOU de god of war kadar seviyorum :)
Oyunlara aptalca diyen bakan bir kesim var çevremde, malesef ailem, yakınlarım ve çoğu arkadaşım da öyle düşünüyor, ben kitap okuyan, film izleyen biriyim ama TLOU kitapların ve filmerin çok ötesinde bir boşluğa düşürdü beni(1984 okuduğumda boşluğa düşmüştüm ama bu kadar etkileyici değildi) bundan sonra yapacak şey sanırım part 3 beklemek. Tekrar belirtmeliyim ki iyi ki hayatımda yapmışım dediğim şeylerde biri TLOU 2 oynamak oldu :)
-
Dr. Uckmanntwitter
“😮 https://t.co/zCx32GITdd”https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/1458138035325837313?s=20 -
-
Oyun ps5 için yeniden elden geçer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Last of Us Remake ve Factions için çalışıyorlar. İkinci oyuna sıra gelmez.
-
güncellemesiyle 60 fps gelmişti ps5 lere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oynamak istemiyorum şimdi ps5 versiyonu gelir ilk kez öyle oynamak istedim.quote:
Orijinalden alıntı: M0meNtS
güncellemesiyle 60 fps gelmişti ps5 lere
Belki Resident Evil 1-2-3 gibi elden geçer 1 ve 2
Hiç sanmıyorum gelmez bence çok beklersiniz. :) Olduğu kadarıyla zaten çok güzeldir vakit kaybetmeden oyna derim sana.
Bir, bir buçuk yıllık oyun neden elden geçsin hocam resident evil 2 21 senelik oyundu en fazla geleceği 60 fps idi o geldi belki birde dualsense desteği getirirler o kadar ama onun için de beklemeye değmez bence gelirse oyunu sevdiyseniz birde öyle denersiniz olur biter.
-
Oynanış grafik iyide hikayeyi nasıl böyle batırlar aklım almadı
Bu oyunun en iyi yanlarından biri de hikaye kısmı. Yılın oyunu ödülünü alamadığı etkinliklerde bile, en iyi hikaye dalında ödül alan bir oyun The Last of US part II.
-
Şimdiye kadarki dünyadaki bütün oyunları içine katarak söylüyorum; benim açımdan hayatımda oynadığım en iyi oyun Last of Us 2'dir.
-
Last of us 1 i oynayan bu oyuna hikayesi iyi diyemez grafikleri oynanış mekaniği iyi zaten bir kaç kapışma 1 den alınma oyuncu puanlarına bir girip bakıyım dedim oyuncu puanlari daha önemli resmen kötü bir film izlerken böyle kötü hissederdim bence 1 i oynadıktan sonra 2 yi oynamak çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğratacak google da 61 beğenilen oyunu metacritic 5.7 kullanıcı puanı zaten herseyi belli ediyor Zaten last of us in büyüsü film izler gibi bir bağ kurmasıydı
Hocam The Last of Us : Part II puanları şaibeli yani o kullanıcı puanına aldanmayın. Oyun çıkmadan daha kimse oynamadan binlerce kişi 0 puan vermişti. Metacritic sitesi de o sıfır puanların hiç birisini silmedi haliyle. :)
-
Ben kendi düşüncemi belirtiyorum onu söyleyeyim, bence Ori and The Will of the Wisps hikaye bakımından The Last of Us part 2 den kat kat güzeldi.
10 puan verende olmuştur çıkmadan ama ben bitirdiğimde hayal kırıklığına uğradım çoğu yazarların senaryosuna birsey demem zaten yazar kendi kafasındaki hikayeyi kurguluyor birinciden sonra ikincisi zordur ama kötü işlenmez nefret konusu bana oyundan nefret ettirdi Dizisinden ümitliyim part 2 den saparlarsa iyi bir dizi olur
İlla ki olmuştur hocam yani oyun çıkmadan işlenen puanların silinmesi daha temiz olacaktır aslında. Ama yine olmaz kullanıcı puanlarını artık çoğu kişi ciddiye almıyor. Kendileri deneyimliyorlar ve oyundan aldıkları zevk hoşuna gidiyorsa onunla ilgili konuşuyor haliyle. :)
Bir yerde okumuştum çok önceleri. Ben oyunu bitirdikten sonra şöyle gezineyim dedim. Bir inceleme sitesi şunları yazmıştı.
Eğer ilk defa Last of Us Part 2 oynayacak kişiler için gerçekten her anlamında 10'da 10'luk bir oyun olarak görülebilir. Çünkü çok fazla karakter var, O karakterlerin kendi hikayeleri var demişlerdi. Geçtiği bölgeler ve Post-apokaliptik bir dünyayı çok güzel tasvir ettiklerini dile getiriyor. devamında Grafiklerine ve Kaplamalarına kadar detay kalitesi hakkında uzun uzun konuşuyorlarmış. ve yazı böyle gidiyordu.
Ancak İlk oyunu o dönemlerde oynamış ve Ellie ve Joel ile ilişkisinden etkilenmiş kişileri 2. oyunda neden daha oyunun ilk sekanslarında 0 verdiklerini ve devamında oynamadıklarını da söylemişti.
Tüm bunları kabullenip her iki oyunu da efsaneler listesine koyan Oyuncu kitlesi de bir hayli fazla ki buda Part III merakla bekleyen oyuncular ile dolu olduğunu söyleyebiliriz.
Dizi güzel olacaktır hocam bende merakla bekliyorum. Sahne çekim yerlerinin resimleri de önceki sayfalarda mevcut üzerinde gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Oyunculuklar ve bazı bilmediğimiz noktalara da değinilirse tadından yenmeyeceğini düşünüyorum. :)
Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın artık. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X