Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna buraya bakmadan indirdim filmi izlemeye dayanamadım bile çoğu yerini hızlı çekimde izledim.

Film güya çizgi filmden esinleniyor ama çoğu karakterin(hatta ben hiçbirini pek benzetemedim) çizgi filmiyle alakası yok tip olarak.Birde çizgi filmde çok akıcı olan "bükme" hareketleri burda çok zorlama olmuş.Serideyken adamlar elleriyle dünyaları yerinden oynatıp aynı şekilde güzel gösterirken burada sigarayı yakmak için yarım saat taklalar atıyorlar

Orijinalden alıntı: Carnige

Boşuna buraya bakmadan indirdim filmi izlemeye dayanamadım bile çoğu yerini hızlı çekimde izledim.

Film güya çizgi filmden esinleniyor ama çoğu karakterin(hatta ben hiçbirini pek benzetemedim) çizgi filmiyle alakası yok tip olarak.Birde çizgi filmde çok akıcı olan "bükme" hareketleri burda çok zorlama olmuş.Serideyken adamlar elleriyle dünyaları yerinden oynatıp aynı şekilde güzel gösterirken burada sigarayı yakmak için yarım saat taklalar atıyorlar

Aynen hocam. Yumruk kadar taşı atmak için şov yaptılar resmen.

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Boşuna buraya bakmadan indirdim filmi izlemeye dayanamadım bile çoğu yerini hızlı çekimde izledim.

katılıyorum tam bi rezalet

• hadi ya hd indirmeye değmezmi dvdrip mi izlesem ? sinemada da gitmemiştim kötü olduğunu duydum zaten orjinalinin yerini tutacağını beklemiyordum ama bu kadar kötümü

Orijinalden alıntı: oguz523

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

katılıyorum tam bi rezalet

Bir ara o sahnede toplu dansa girecekler zannettim.

• 0/10 bir film bu kadar mı rezalet olur! İlerlete ilerlete gittim sıkılarak izledim hata izleyemedim bile.

Oyunculuk yerlerde zaten küçücük çocuklardan piyesten fazlası beklenemezdi ama inanılmaz derece göze batıyor o Aang'in suratını gördükçe ilerletiyorum. Ne yazıkkı oyunculuğun berbatlığı çocuklarla sınırlı değil alayı çöp.

Gelelim aksiyon sahnelerindeki rezalete. Mesela sahnelerden birinde Zuko'nun nereden baksanız 50'yi bulan adam sayısı "sadırın" komutuna rağmen mal mal ortalıklarda geziniyor herkes mal gibi bekliyor, bizim dandik Aang'in iki saat gereksiz hareketlerle bir hava büküp uçurulmayı bekliyorlar adeta. Lan alttarafı bir şey bükecen on takla 20 parande atıyorsun düşmanı da bekletiyorsun (askerler bekliyor) böyle kolpa sahne yok aksiyonun içine sıçmışlar. Dövüşler, aksrobasiler de çöp, aksiyon yok zaten nerede o çizgi filminde gördüğümüz aksiyonlar.

Görsel efektler de vasat, adam yarım saatte bir toprak büküyor, attığı taş parçası da slowmotion modunda yavaş yavaş ilerliyor ve düşman o taşın vücudunda patlamasını bekliyor.

Senaryoyu da saptırmışlar, yok ateş ulusunun avatarı yoketmek istemesinin sebebi Ruhlar alemini istememesiymiş de falan filan. Ne alakası var Ateş kralının avatarı yoketmek istemesinin sebebi ateş krallığını genişletmek ve her yeri ateş ulusunun egemenliği altına almak çünkü avatar bunu durdurabilecek güçteki tek kişi. Bir de neymiş Aang'in öğrenmesi gereken önce su sonra toprak sonra ateş bükmesiymiş bunların bir sırası varmış yoksa öğrenemezmiş kim çıkarıyor bu lafları ya (ulvi.gif) Başka değiştirilen sürüyle olay var onları saymıyorum bile, çizgi filmindeki o espriler, şakalar bunların hiçbirisi yok. Senaryo bir anda değişiyor olayları atlaya zıplaya izliyoruz sanki uzun bir film fragmanı izliyoruz. Eee tabi 20 bölümlük bir diziyi (ilk sezon) 2 saatlik bir film yapmaya kalkarsan olacağı bu. Karakterler de olmamış sırf bu hızlı geçişler yüzünden, kişiklerini filme yansıtamamışlar, hepsi de 20 bölüm 2 saate sığsın diye kısa cümleler kuruyor "onu yapmalıyız şunu etmeliyiz" ve ne hikmetse gerçekleşen her garip olaylar karşısında kimse şaşırmıyor herkes soğukkanlılıkla kısa basit cümleler kuruyor olayları anında çözüyor falan filan kısacası film çöp bile değil nükleer atık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ekim 2010; 18:07:22 >

• Ben izledim filmi efekleri iyide konusunu anlamadım demek avatar çok abartılıyormuş nasıl konusu var yahu
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Güzel denilemez önemli sahneleri göstermemişler. Zuko vs Zhao Agni Kai'si yoktu. Kyoshi Warriors yoktu. Benim şuanki umudum Book 2 ve 3'den yana. Ama umarım The Legend of Korra'nın filmini yapmaya çalışıp baltalamaz.
    İzledigim en berbat filmdi cizgi filme hakaretti resmen
  • dün yada önceki gün moviemaxte vardı babam izliyordu bende arada bakıyordum pc başındayken. ulan tüm kitapları dan dun diye bitirmişler tek filmde. zaten oyuncu seçimleri berbat. yap şunu her kitap ayrı film ve adam gibi oyuncu kadrosuyla bayıla bayıla izleyelim di mi. yok ismini kullanıp para kazansınlar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

İkinci filmde aynı yönetmen olmayacak lakin baştan batmış bir filmin ikincisini niye çekerler hiç anlamam. Bence tekrardan ilk filmi çekmeliler. Tıpkı Örümcek Adam'da olduğu gibi.

Örümcek Adam bence güzeldi. Üstünden o kadar sürede geçmedi. Neden 4. çekmek yerine remake yapıyorlar ki?
  • Film kötü olabilir ama komedi sahneler var tabi. 5 tane adamın 2 saat dans etmesi ondan sonra 5kg taşı ağır çekimde fırlatması ateş bükücülerinde mal gibi bakması ayrı bişeydi Dahada beteri zuko elinde meşelayle water tribe e girmesi dahada güldürdü beni Tipler zaten ayrı komedi. Çok bişey beklemeyin gülmek için izleyin

Dizinin filmi yapılırsa böyle rezalet olur işte.

Böylesine harika bir serinin rezelet filmi

5 yıl bitiyor 1. filmden. 15 gün sonra 2016 ya gireceğiz.

last airbender 2 nni fragmanı dahi çıkmadı filmi çıkacak sanki. Yazıklar olsun sadece bu muhteşem serinin düştüğü hale bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyeismi -- 15 Aralık 2015; 21:50:32 >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Vay be! Aradan 5 yıl geçmiş. Güzelim çizgi serinin içine etmişlerdi. Hey gidi hey!

Bir efsanenin içine nasıl edilir diye üniversitelerde tez konusu olabilecek bir yapım. Oyuncu seçimlerinden herşeyine kadar tam bir hayalkırıklığıydı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.